2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام زهرا جان،خیلی با حالید شما.من خودم هدیه ام....😄 منم اشترودل میخوااااام....ما فقط مشهد که میای ...

سلامت باشی عزیز دلم😅🥰🥰.

تشریف بیارین مشهد در خدمتتون باشیم به صرف اشترودل😍😍

ماشین رو کجا پهن کنیدد؟؟؟؟😂 وای خوش به حالتون من اگه جایی دعوت باشم اصلا تمرکز روی کارهای دیگه ندا ...

دیگه گزارش سرعتی همین میشه😁😅.

مجبووووور بودم خواهر جان، مجبووووور

کلی از برنامه م عقبم،مجبورم کارهام رو سریع انجام بدم تا برسم.

🤐😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من اوضاع نسبت به شماها خیلی داغون تر هست🤣 31 سالمه و همچنان مجردم😅 ولی عاشق نظم   ...

همچنان مجرد؟

این همچنان چی میگه این وسط؟😅

تازه الان سن ازدواجته خواهر من😅

سلام دوستای گلم

حال و احوال دلتون خوش 

این هفته دو سه روزی دسترسی نداشتم چون موبایلم ضربه خورده بود روی گوشی پس م سیو بود و روی گوشی زاپاس نداشتم ش

من بعضی روز ها به ساماندهی کارهای خونه خیلی وقت ها در حد ضرورت اکتفا میکنم برا همین گزارش خاصی نداشتم 

الان اومدم سریع بخونم دیدم دارم کاربری ها رو قاطی میکنم 😆😆

ولی همچنان سر میزنم و از ایده های خونه داریتون استفاده میکنم 

راسی خیلی دنبال طول زندگی نباشیم. اعداد و ارقام مهم نیستن

مهم حال دل ما و تلاش ماست که به زندگی عرض میده 

وگرنه اعداد ارقام برا ادما لزوما باعث تعیین کیفیت زندگی نمیشه 

هممون بسته به شرایط مون هنرهایی داریم که دیگری نداره

هنر زندگی کردن نسخه ش یکی نیست 

سلام عزیز دل. نه جانم،هنوز فرصت دارید،هم برای ازدواج إن شاءا... موفق، هم برای فرزند آوری،،، کسی که ...

ممنون، دقیقا مشکلم همینه باید توی همه زمینه ها آگاهی داشته باشم یه جورایی کمالگرا هستم که به نظرم خوب نیست،  

همچنان مجرد؟ این همچنان چی میگه این وسط؟😅 تازه الان سن ازدواجته خواهر من😅

همچنان یعنی هنوز وقت زیاده و میخوام به همین روال ادامه بدم🤣 ولی میبینم شماها با سن کمتر از من دارین بچه داری میکنین خجالت میکشم😜

همچنان یعنی هنوز وقت زیاده و میخوام به همین روال ادامه بدم🤣 ولی میبینم شماها با سن کمتر از من دارین ...

من حدود سن شما ازدواج کردم

ولی قبلش کمال‌گرایی م رو غلبه کرده بودم. وقتی ازدواج کردم دو مورد از شرایط همسرم رو از خونواده م پنهان کردم نه که عاشقش شده باشم و اصطلاحا چشمم رو بسته باشم ولی خودم تصمیم رو برا اساس واقعیات گرفته بودم و خب تو این سن آدم حداقلش اینه که میدونه از زندگی چی میخواد 

نه فقط برای ازدواج برای حال خوب خودت توصیه میکنم کمال‌گرایی ت رو درمان کن 

سلام💙

امشب بعد از شام جاریم اومد خونه مون فردا ناهار هم برادر شوهرم و بچه هاشون میان. از شهرستان اومدن و خیلی باهاشون رودربایستی دارم.‌اول شیطون داشت گولم میزد که بگیرم بخوابم ولی پشیمون شدم و کارهامو انجام دادم. 

همه که خوابیدن، ظرفا رو شستم. 

اشپزخونه رو جارو زدم. 

ابچکان رو خلوت کردم. 

گاز رو پاک کردم. 

مرغ رو گذاشتم تو مواد برای کباب. 

بقیه اش رو هم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر.

لباسهای روی بند رو برداشتم و تا زدم گذاشتمشون سر جاشون.‌

خونه رو مرتب کردم. 

یخچال رو هم خلوت کردم. 

خدا رو شکر کارهام تموم شد.

یه ساعتی هست که دارم تاپیک مدیریت مخارج رو میخونم واقعا بعضی کامنتها خیلی اموزنده ست.‌ 

عصر شوهرم و پسرم رفتن بیرون. فیلم فهرست شیلندر رو دیدم. فیلم تاریخی غم انگیز و قشنگیه. با دیدن این فیلم دقیقا نوشته های کتاب خالکوب اشویتس برام زنده شد. 💔🥺🥺