2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزاداریهاتون قبول باشهدوستان 

صبح بعد بیداری چون همسرم شیفت هستن امروز وبرنامه خاصی نداشتیم چندتا نوحه دانلود کردم ورفتم آشپزخونه (محل کارم هست فقط بدون حقوق کار میکنم🤣)صبحانه خوردم .بامیه خریده بودیم اونارو شستم خشک کردم فریز کردم.گوجه خرد کردم گزاشتم پشت بام برای خشک شدن وپودرگوجه درست کنم برای اولین بارالبته.لوبیا سبز خرد کردم بخارپز کردم بسته بندی کردم رفت فریزر مربا شلیل درست کردم.مرغ خریدیم پاک شد رفت فریزر.نهار درست کردم خوردیم ظرفهاشو شستم.شام دلمه درست کردم .بچه هارو بردم حموم خودم دوش گرفتم.لباس شستم وپهن شدن.یه چایی بخورم وبرم ادامه امروز...

راستی کسی پیشنهادی نداشت برای چربی کابینت ام دی اف ؟؟؟؟؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام

امروز بعد از صبحانه نشستم پای لپتاپ

یه چند مورد تو پروژه به مشکل خورده بود باید تصحیح میشدن

بینش نهار آماده شد صرف شد

نماز خوندم

به پسر کوچولوها رسیدگی کردم، چند سری براشون خوراکی بردم و میوه پوست گرفتم 

و بالاخره فایلم آماده شد و ارسال کردم و لپتاپ رو بستم(فک کنم حداقل ۶ ساعت مفید کار داشت).

بهم ریختگی های ایجاد شده تو خونه رو مرتب کردم و جایی که بچه ها خوراکی خورده بودن رو نپتون کشیدم

اتاق پسرا بهم ریخته بود گفتم علی جون مرتبش کرد

با همسرم صحبت کردم آخر شب انشالله میرسن

گفتم شام نخورن که با هم بخوریم

برای شام کباب تابه ای و پلو درست کردم

نمازمم خوندم

ظرف شستم و آشپزخونه رو دستمال کشیدم

در ادامه:

یه دوش بگیرم

قرانمو بخونم

شام آماده بشه برای بچه ها بکشم چون عصر نخوابیدن احتمالا شب زود بخوابن

لباس خشکها تا بشن برن کمد

اتویی ها اتو بشن

اگه پسرا خوابیدن تا انشالله همسرم بیاد روی پروژه جدید کار کنم

انشالله همه مسافران به سلامت برگردن❤️❤️❤️

سلام عزاداریهاتون قبول باشهدوستان  صبح بعد بیداری چون همسرم شیفت هستن امروز وبرنامه خاصی نداشت ...

سلام خداقوت عزیزم

مرباااا شلیل تا حالا نه شنیده بودم نه دیده ام اما حتما خوشمزه ست خیلی خیلی 🥰🥰🥰

ممنون میشم دستور پخت لطفا به همراه عکس بزاری 

💚💚💚💚

همه کارها و اهداف آدم که شستن و رفتن خونه نیست  یه روز خونه روز نظافت میکنی سه روز بعد دوباره ...

بله همینطوره

اکثرا بانوان این تاپیک هم یا شاغل هستن در کنار کار خونه یا وظیفه تربیت فرزند دارن و خیلی موارد هردو توامان

اما خونه ای که درش محبت و علاقه حکمفرماست کار خونه هم لذت بخش میشه و روزمرگی دیگه نیست و چه بسا جلوی افکار منفی و نا امیدی رو میگیره و باعث القای بیشتر حس سرزندگی تو خونه میشه و دیگه روزمرگی نیست

برای من بشخصه که شاغل هم هستم کار خونه خیلی وقت ها انرژی مضاعف بیشتری بهم داده برای انجام فعالیت های بیرون و حتی گاهی شده یه فعالیت مشترک لذت بخش بین من و همسرم 

من تایپک و خیلی تو نی نی سایت دیدم ولی پیام ندادم خیلی دوست دارم از تجربیات هم استفاده کنیم، مثلاً ...

عزیزم  این  دوره ها کجا برگزار میشن ؟..

من که واقعا لازم دارم 

قیمتشم خوب هست

سلام عزاداریهاتون قبول باشهدوستان  صبح بعد بیداری چون همسرم شیفت هستن امروز وبرنامه خاصی نداشت ...

یه اسپری سیف قرمز هست که خودم استفاده میکنم عالیه

اسپری بنفش سیف هم هست که شاید سالی یکبار ازش استفاره کنم چون خیلی قویه

ولی برا کابینت های مادرم یه اسپری مخصوص ام دی اف از شهروند خریدم،اسمشو خاطرم نیست،گفت خیلی خیلی راضیه

یه اسپری سیف قرمز هست که خودم استفاده میکنم عالیه اسپری بنفش سیف هم هست که شاید سالی یکبار ازش استف ...

خانمی برای جرم زدایی لباس شویی چی خوبه استفاده کنم ؟؟

درش هم جرم گرفته ی زره 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام خداقوت عزیزم مرباااا شلیل تا حالا نه شنیده بودم نه دیده ام اما حتما خوشمزه ست خیلی خیلی 🥰🥰🥰 ...

سلام عزیزم بله عطرو طعم فوق العاده ای داره .من با شلیل وهلو رانی هم درست میکنم که چون استقبال زیاد بود تموم شده وفعلا درست نکردم.هم شلیل وهلو رو که نرم نباشن به هرشکلی که دوست داری برش بزن بزار تو سینی وبزار یه روز جلوی آفتاب بمونه وفقط آبش تبخیر بشه روز بعد تویه قابلمه شکروآب بزار یکم بجوشه وشکر داخلش آب بشه بعد شلیل هارو بریز توش من نصف قاشق چایخوری توش آبلیمو زدم .باشعله کم نیم ساعت رو گاز بود همین.هلو هم دقیقا مثل همین.فقط میوه هات نرم نباشن .مادرهمسرم میوه هارو برش میزنه تویه ظرف شکر میزنه میزاره یه روز داخل یخچال فرداش میپزه اونم خوب میشه ولی یکم وا میره به نظر خودم این بهتره.

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏