2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام دوست عزیز خوش برگشتین🤗🌹 من از قدیمیای جدیدم(تقریبا پنج سال خاموش میخوندم)،برای همین اسمتون رو ...

سلام عزیزم، ممنونم🌺

زنده باشید و ممنون بابت دعای قشنگتون.

متاسفانه دانشگاه شهر خودم قبول نشدم و امسال دانشگاه نمیرم. دوباره میخونم واسه کنکور اسفند ماه انشاا.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم. حتما". ما یه کانون فرهنگی،هنری ، قرآنی داریم که انواع کلاس های هنری مثل: طراحی، سیاه قلم ...

سلام، واقعا خدا قوت. خیلی تبریک میگم بهت .ماشاالله به همت و پشتکارت💪. اینکه دغدغه فرهنگی و کتابخونی بچه ها رو  داری واقعا جای تحسین داره. ان شاالله روز به روز موفق تر باشی و به همه اهدافت برسی😘🌷

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام

ادامه امروز

عصر با پسر کوچولوها خوابیدیم

بیدار شدم مواد پیراشکی رو آماده کردم

و شروع کردم گردگیری و تمیز کردن حسابی خونه(دارم تلاش میکنم فقط هفته ای یه روز تمیز کاری اساسی و جارو داشته باشم).

لباس خشکها رو جم کردم تراس هم جارو شد

پسرا رفتن حمام و علی جون خودش و داداشش رو بعد از بازی شست، حواسم به تمیز کاری بود یهو علی جون صدا زد مامان بیا بچه ی شسته تو تحویل بگیر(اشاره به مهدی جون). رفتم تحویلش گرفتم خشک کردم لباس تنش کردم.

همسرم چون تو یخچال گذاشته بودم دیگه خیلی شکل نمی‌گرفت پروژه پیراشکی تبدیل شد به پیتزا

کار تمیزکاری تموم شدو نتیجه برق برقی شد❤️😁

نشستیم با پسرا پیتزا رو خوردیم

ظرفها رو شستم

سرویس رو شستم

حمام رفتم و حمام هم شستم

در ادامه:

لباس خشکها تا بشن برن کمد

یه نمازم مونده بخونم

قرانمو بخونم

برای پسرا وسیله نقاشی و بازی برداریم انشالله بریم هیئت

سلام گلم. حتما". ما یه کانون فرهنگی،هنری ، قرآنی داریم که انواع کلاس های هنری مثل: طراحی، سیاه قلم ...

احسنت و آفرین به این همه تلاش و همت،چه ذوقی داشت خوندن ماجرای کتابخونه اتون🤩🤩به امید موفقیت های روزافزونتون 🤲✌️😘

سلام

تلاشتون قابل تحسینه. امیدوارم روز به روز موفقتر بشین و بچه های کانونتون هم مایه ی افتخارتون بشن . 🥰♥️

سلام  برنامه ی امروزم  

ظرفای دیروز بشورم‌✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

اتاق خوابم مرتب بشه ✅

نهار برم خونه ی مامانم ✅

ظرفای اونجا رو بشورم ✅

داروها رو بخوریم‌✅

حموم برم ✅

نمازا خونده بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

گاز تمیز بشه ✅

شام درست کنم ✅

جانبی 

کیک پختم و ظرفاشو شستم 

گلای حیاط آب دادم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه فردا 

به امید خدا 

صبح برم نون بربری بخرم، وقتی خواهرم شب خونه ما بمونه انگیزه میشه  برم دنبال نون تازه🎯

صبونه بخوریم🎯

یه کم مطالعه کنم حتی در حد گوش کردن ویس تخصصی🎯 

امروز پریود شدم انگار تریلی از روم رد شده له لهم. 

فردا اگه بشه باید فرش بشوریم 🎯به همسرم گفتم فقط در حد نگه داشتن شیلنگ روی من حساب کنه. 🤣

بعدش از خونه مامان موکت بیاریم این چند روز کف خونه بندازیم. 🎯

پرده های قدیمی مرکزو از انباری بیارم بالشارو بپیچم محکم سنجاق و گره بزنم. 🎯

پسرمو ببرم حمام 🎯

بخارشو رو پیدا کنم بذارم دم دست شاید برای تمیز کاری لازم شه🎯

فعلا همین. نوشتنش چند دقیقه طول میکشه ولی انجام دادنش.... 😐 

سلام💙 دیروز مامانم اومده بود پیشم تصمیم داشتم که بچه ها رو بسپارم بهش و یه پتو یا روفرشی رو بشورم ...

لیست این کارها رو کامل انجام دادم. 

به علاوه چند بار جارو دستی تو خونه کشیدم

یه گردگیری کوچیک کردم

لباسا رو هم تا کردم

نقطه ضعفم این بود بازم رو همسرم غر زدم چرا تو نگهداری از بچه ها کمکم نمیده. این حرفم اشتباه بود چون نتیجه ی خاصی نداره همینا رو میتونستم به زبون خوش هم بگم. 🤦🏻‍♀️

امروز علاوه بر کارهای همیشگی باید یه پتو بشورم

یه کتاب صوتی رو شروع کنم

با پسرم مهربونتر باشم به هیچ وجه با صدای بلند باهاش حرف نزنم🥺

کاش میشد اخلاقم بهتر شه عصبانی نشم رو کمک همسرم اصلا حساب نکنم کاش یه همسایه ای کسی رو داشتم در روز نیم ساعت میومد پیشم. 🥺

چقدر لذت بردم از پشتکارتون حقا که بانوی برتر هستین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
باران جان شاید باورت نشه عزیزم ولی حدس زدم که بحث خونه بوده. چون خودم تو این شرایط بودم و هستم. چند ...

سلام مهربون .

راستش همسر من مهربان ترین مرد دنیاست وبخاطر همین موضوع همیشه ازش سواستفاده شده از وقتی ازدواج کردیم ۹۰درصد جلوی رفتار بقیه رو گرفتم ولی صددرصد نشده.توکل برخدا من بازم تلاش میکنم انشالله خداهم برامون معجزه کنه.معمولا بحث های طولانی نداریم وبخاطر بچه ها مراعات میکنیم .حرف زدن با شما آرومم میکنه مثل خواهر .ممنونم ازتون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏