2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام صبحتون بخیروشادی انشالله  دیروز اول نهار گزاشتم چون چندروز هست که آب قطع ووصل میشه وچندین ...

سلام عزیزم .شما کدام شهر تشریف دارین؟ چرا آب قطع پیشه؟ حدود یک ماه قبل که جاده چالوس سیل آمد و سد کرج هم آبرسانیش به تهران مختل شد چند روز بدون آب بودیم خیلی خیلی سخت گذشت

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
برای منم دعا کنید که این اواخر میگم واقعا نیاز به معجزه هست که ما بتونیم خونه بخریم با این گرونی😭😭 ...

حتما میخرین

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تایپک و خیلی تو نی نی سایت دیدم ولی پیام ندادم

خیلی دوست دارم از تجربیات هم استفاده کنیم، مثلاً من ی دوره همسرداری شرکت کردم خیلی عالیه کلا هم دویست تومان دادنی کانال تجربیات داره خیلی کمک کننده ست، یا ی کانال با اسم من و امام زمانم زدم از هرچی ناراحت خوشحال و... میشم برا آقا مینویسم و کمک میخوام خیلی خوبهههههه، آرامش دارم قبلاً همه چیزو به همه میگفتم با شوهرم خیلی بحث میکردم ولی الان نه 

یا هر روز هر کاری میکنم هدیه میکنم برای یک معصوم، 

اما مشکل زود عصبانی شدن خودم و شوهرم که می‌دونم از تغذیه ست هنوز نتونستم درستش کنم ، برای بازی با دخترمم زیاد وقت نمیذارم، 

برای منم دعا کنید که این اواخر میگم واقعا نیاز به معجزه هست که ما بتونیم خونه بخریم با این گرونی😭😭 ...

من خودم ی راهی ک نتیجه گرفتم

ختم قرآن برای امام جواد علیه السلام در کنارش خونده هفتاد تا نماز دو رکعتی ، هر رکعت یک حمد و هفتاد تا سوره توحید

هر روز هر چندتا تونستی بخون ، شروع کردی یقین داشته باش وقتی تموم شده خونه رو خریدی

چه کتابهای جالبی حتی اسمشون و نشنیده بودم

توی کتابی خوندم میگفت اگر همون کتاب‌هایی رو بخونین که دیگران میخونن، همون جوری فکر میکنین که دیگران فکر میکنن پس کتاب‌های متفاوت بخونین. 

از اون موقع کمتر سراغ کتاب‌های مشهور میرم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞