2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043548 بازدید | 88177 پست
سلام خوبین همگی؟ببخشید یه کاربری بودن فرمودن لایک نکنید من یکی رو حلال کنید عادت کردم🥲🥲 همگی سلام ...

سلام شما خوبین😘

این عادت رو همه ما اینجا داریم که من یکی بسی دوست میدارمش😍😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها که جای خود دارن، ما خودمونم عاشقشیم😍😁 سلام این دو سه روز کلا نظم زندگیمون بهم ریخت پر ...

چقدر این دورهمیاتون رو دوست دارم ،پایدار و همیشگی باشن ان شاءالله😃🤲

از پسش برمیاین ان شاءالله🤲با شناختی هم که ازتون دارم،مطمئنم که میتونید✌️💪

خانوما چند تا سوال داشتم  ❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟ ❤️میشه کسایی که ...

اولیا رو که تقریبا تا ده ،یازده سالگی با شامپو بچه شستم دخترمم الان ۵سالشه هنوز با شامپو بچه میشورم

فرشهام رو سالی یه بار میشورم بعضی وقتا ممکنه دوبار شسته بشن

من ۷سال با مادرشوهر زندگی کردم،و سه تا پسرامو اونجا به دنیا اوردم☺️

الهی که هرچی مشکل و سختی تو زندگیتون دارین هرچه زودتر حل و تموم بشه،، و آرامش ،خوشبختی و سعادت نصیبتون🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سلام بچه ها  امروز خوشحالم الحمدلله جواب آزمایش حلما رو مامانم برده دکتر گفته همه چیز خوبه فقط ...

الحمدلله که دختر گلت سلامته🌹

لیوان جدید مبارک😃

ان شاءالله تو چالشت موفق باشی عزیزم🤲💪

به نظرم اینم یه جور مهارت که باید بیشتر تمرین کنی، خیلی از مسائل رو واقعا نیازی نیست دیگران بدونن هر ...

متوجه شدم

ممنون از راهنماییتون.

واقعیت اینه که الان نسبت به قبل خیلیییی بهتر شدم.اما گافهایی که دادم،دامنگیرن دیگه.

باید بیشتر سعی کنم

این نیز بگذرد...                                                       
جواب سربالا رو حتما تمرین کن  مثلا برا داداشت نرفتن خواستگاری ؟ مامان منم مثل شماست قبل خواستگ ...

واقعا ناآگاه و نابلد و ساده بودم🤦‍♀️

ولی اخیرا دارم سعی میکنم خیلی اطلاعات ندم

این نیز بگذرد...                                                       

سلام بچه ها ♥️

امیدوارم ایام به کامتون باشه ♥️🤗

من امروز چهار و بیست دقیقه رسیدم خونه. 

سرویس شستم 

ظرف شستم 

چای دم کردم 

مواد سالاد ماکارونی گذاشتم بپزه 🤗

امروز نمیخوام به خودم فشار بیارم 

فقط قرآن بخونم یه کم 😊😊

واسه کلاس زبان بچه ها باید کتاب می‌گرفتیم به یکی از دوستام که تو کار کتاب هست گفتم بگیره برام، آموزشگاه گفته بود نفری 215 بدید برای کتاب یعنی واسه جفت بچه ها 430 که من با 310 تومن خریدم 😁باز 120 تخفیف شد. 

خیلی خسته م. یه ساعتی باید بخوابم🤕🤕🤕🥴🥴🥴🥴

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول♥️♥️♥️

االتماس دعا ♥️

سلام بچه ها ♥️ امیدوارم ایام به کامتون باشه ♥️🤗 من امروز چهار و بیست دقیقه رسیدم خونه.  سرو ...

سلام سوگل جونم 

خدا قوت عزیزم 

واقعا هر روز سرویس میشوری؟ اونم با ماده شوینده؟ پیشت خجالت میکشم چون ما هفته ای یکبار میشوریم تازه اونم اگه من بشورم ماده شوینده نمیزنم 😐😐😐😐