2777
2789

خوبیها رو بگو ولی بدی ها رو نگو چون بالاخره خانوادشن

زیاد بهشون رو نده و بقول معروف بفرما بفرماشون نکن که همش تو خونت پلاس باشن با جاری اصلا صمیمی نشو و درمورد خانواده شوهر حرفی نزن با همه خوب باش و تو کارشون هیچ نظر و دخالتی نداشته باش مورد زندگیت هم چیزی تعریف نکن جلوشون با شوهرت خیلی با احترام رفتار کن

جا داره اولی صبی بگم خداااااااایااااااااا شکرت حداقل این درگیر این مساله نیستم قول میدم دیگه غر نزنم 🤕این تاپیک ی نشونه بود برام 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو شوهرت خوب باش وقتی نیستش نمیخواد حفظ ظاهر کنی چون اگ بدی خانوادشو بهش بگی فقط تو براش منفور میشی 

اگرم خانوادش چیزی بگن چون شوهرت خوبیاتو دیده ازت طرفداری میکنه از اونورم خانوادش حساب کار دستشون میاد

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

جلو شوهرت خوب باش وقتی نیستش نمیخواد حفظ ظاهر کنی چون اگ بدی خانوادشو بهش بگی فقط تو براش منفور میشی ...

مادرشوهرم به هر بهونه میخواد همسرم رو نگه داره و یه وقتایی همسرم بخاطر سرکار می‌ره و به اونا سر میزنه این تنها رفتن باعث سوءتفاهم میشه فک میکنن از قصد نمیرم خونه اونا چیکار کنم این کمتر اتفاق بیوفته ؟ یا برام مهم نشه؟ چون ناراحت و عصبیم می‌کنه یه وقتایی حرفی میزنم

مادرشوهرم به هر بهونه میخواد همسرم رو نگه داره و یه وقتایی همسرم بخاطر سرکار می‌ره و به اونا سر میزن ...

اگ میخوای ناراحت نشن یکی دوبار زیاد ن ک وظیفه ات شه وقتی شوهرت میره اونجا زنگ بزن با مادر شوهرت حرف بزن 

براتم مهم نباشه بابا فوقشم ناراحت شن تو زندگیتو بکن ولی سعی کن سر شوهرتو شلوغ کنی بفرستش باشگاه اینور اونور تا زیادم اونجا نره چون ارتباط زیادیم باعث دخالت میشه

نه خوبیشونو بگو نه بدیشونو.خیلی بیشتر از خانواده خودت احتران بزار.به اندازه برو و بیا.نه خیلی زیاد نه خیلی کم.به رفت امد شوهرتم اصلا واکنش نشون نده که حساس نشه.تنها هم رفت مهم نیس.خونشون بودی حرفشو بنداز که اره اونروز به فلانی گفتم من سرم شلوغه تو برو به مامانت اینا سر بزن.بذا فکر نکنن برات مهمه تنها رفتنش و فکر هم نکنن در جریان نیستی یا مخالفی

اگ میخوای ناراحت نشن یکی دوبار زیاد ن ک وظیفه ات شه وقتی شوهرت میره اونجا زنگ بزن با مادر شوهرت حرف ...

چیکار کنم من اصلا تن و بدنم میلرزه وقتی میفهمم اونجاست اونم تنها،🥺 

از خدامه تنها نره خیلی خودمو اذیت میکنم بابتش

مادرشوهرم تو هر چی دخالت میکنه ( فکر می‌کنه خونم واسه اونه) میاد جا به جا می‌کنه وسیله هارو ( البته یه اجازه میگیره و شروع میکنه نه هم تو یه مورد گفتم باز کار خودشو کرد )

حتی تو لباس پوشیدن شوهرم کار داره میگه چرا اینو دادی بهش بپوشه😑 من چی بگم حرصم میگیره 

چیکار کنم من اصلا تن و بدنم میلرزه وقتی میفهمم اونجاست اونم تنها،🥺 از خدامه تنها نره خیلی خودمو اذی ...

بابا بیخیال بزار تنها بره مهم نیس مبتونی با شوهرت حرف بزنی تنهایی نره وقت شامی ناهاری چیزی هماهنگ کنید برید دوتایی

اینکه میاد وسایلارم جابجا میکنه خب طبیعیه قربون شکل ماهت همه مادر شوهرا همینن😂با احترام بهش بگو بیا ک بشین میخوام باهات خرف بزنم دوتا چایی ببر پذیرایی کن ازش سرگرمش کن تا پا نشه ب وسایلا دست بزنه 

کاراتم بعده اینکه رفت بکن مثلا ظرف شستن تا تنها نشه ب وسایلا دست بزنه

واسه لباس پوشیدن شوهرت هم باید یجوری شوهرتو تو مشت بگیری ک حرف تو براش سند بشه روش کار کن حالا با اخلاقای شوهرت ببین با چی میتونی بقول معروف خرش کنی😂