2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐ دخترا شما لکه روی لباس بچه ها رو با چی میبرین؟ من قبلا پودر صابون فیروز استفاد ...

من با همین صابون معمولی میشورم اگه هم لکه قوی بود ،صابون میزنم میزارم خیس بخوره بعد میشورم اینجوری اکثر لکه ها پاک میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی 🥰 جاتون خالی دیروز مهمان اومد دیگه آوردم برای اونا خیلی خوششون اومد مخصوصا که سس مخصوصش درست ...

نوش جانتون😘

سسش رو اگه میتونید بهمون بگید چطور درست میشه 😊

من لواشک درست میکنم ولی سسش رو تا حالا درست نکردم

سلام عزیزم خوشحال شدم که حواستون بود☺️♥️ مرررسی تو شرایط خاصی هستم که موقت خونه پدر و مادر ساکنیم ...

🥰😘

ان شاءالله شرایط هرچه زودتر به شکل معمول و نرمالش برگرده و اونطور بشه که دلخواهتون هست🤲🤲🤲

به امید موفقیت تو کار و درستون✌️💪🤲

نوش جانتون😘 سسش رو اگه میتونید بهمون بگید چطور درست میشه 😊 من لواشک درست میکنم ولی سسش رو تا حال ...

وقتی آلو رو میزاری بپزه آب میندازه

من اون آب رو جدا میکنم و کمی نمک میزارم  رو گاز تا قوام بیاد

خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه چون لواشک خونگی یکم سفته موقع سرو  می‌ریزی روش هم نرمش میکنه هم خوش‌مزه 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
راستی تصمیم گرفتم چون تو روز سرم شلوغه هر روز به جز کارهای روتین، فقط یه جای کوچیک از خونه رو تمیز ک ...

سلام ی نصیحت بهترین کار لیزر 

من تقریبا ۵ سال اپیلاسیون کردم بجز درد و موی زیر پوستی چیزی نداشت تقریبا ۶ جلسه رفتم لیزر راحت شدم هروقت حس کنم دوباره رویش داره میرم برای شارژ 

احسنت به شما🌹 منم دوست دارم اینجور تفکیک و خشک کنم ولی مشکل اینجاست که جاشو ندارم متاسفانه،فقط در ...

ممنون عزیزم 💚💚💚

منم آپارتمانم. مادرشوهرم هم آپارتمان نشین هستن و یادشون دادم انجام میدن . خیلی فضای زیادی نمیخواد عزیزم اگه شروعش کنین دیگه بهش عادت میکنین . البته اینکه دور از دسترس بچه های نو پا باشه یه نکته س 

مثلا من خودم عملا روی لبه بیست سانتی پنجره فقط میتونم بزارم چون تراس رو همسرم تابستونها استفاده مداوم دارن ازش 

یا حتی مسافرت هم که میریم با ماشین خودمون پوست پرتقال و نارنگی رو داخل یک نایلون میریزم و توی صندوق عقب جا میدم  به محض برگشتن میزارم خشک بشن

اوایل همسرم سختش بود ولی ایشون هم با اصرار من کم کم همراه شدن 

دوستان این طبیعیه که من میتونم فقط یه کار یا نهایت دوکار تو خونه انجام بدم؟

یعنی یه وعده غذا درست کنم یا ظرف بشورم واگه هر دو رو انجام بدم باید سه چهار روز خستگی در کنم انگار کوه جابجا کردم، از ناحیه کمر و پشت احساس شکستن میکنم.

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
دوستان این طبیعیه که من میتونم فقط یه کار یا نهایت دوکار تو خونه انجام بدم؟ یعنی یه وعده غذا درست ک ...

سلام عزیزم طبیعی نیست ،حتما یه چکاب کامل بده 

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .