2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست

سلام کدبانوهای خوشگل و قری فری

چطورین؟

من این روزا مثل بقیه ی روزا فقط درگیر روتینهای خونه هستم و بعلاوه با دختری که دیگه کاملا هوشیاره و وقت و توجه زیییااااد میخواو روزها رو میگذرونم.

یه نکته بگم🌈🌈🌈🌈🌈

من قبلا همیشه کنجد برشته میگرفتم،اما خب هزینه ای اصلا بصرفه نبود.دوبار هم خام گرفتم،اون طعم خوشمزه رو نداشت.

این شد که خودم کنجد بو دادم و عالی شد.شنیده بودم تو خونه نمیشه بو داد و میسوزه و ....اما همش الکی بود و شد و اتفاقا از بیرونیا خوشمزه ترم شد.

بعد کنحد رو با عسل یا سه شیره مخلوط میکنم همه مون دوست داریم .مخصوصا پسرم و همسرم که ورزش میکنن.

اگر پسته،بادوم یا گردو هم داشته باشم توش میریزم.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام صبح جمعه تون بخیر 

دیروز نهار خوردیم وظرفها  شسته شد بعدش همسرم گفت یکم بخوابیم بریم خرید که خوابش تا ۶ادامه داشت ومن دلم نیومد بیدارش کنم به پسرم هم قول دوچرخه سواری داده بود بیدارشد میوه خوردن رفتن بیرون منم از فرصت استفاده کردم یخچال مرتب کردم چندتادونه خیار داشتیم درحال پلاسیده شدن بود زود تبدیل به ماست وخیار کردم از ظهر غذا داشتیم باهاش بخوریم تاخراب نشه .چایی دم کردم مهمون سرزده داشتیم یکساعت هم با اون نشستیم پذیرایی شد ورفت .شام خوردیم ظرف شستم .مسواک زدیم بعدهم خوابیدیم.روزتون خوش 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐

دخترا شما لکه روی لباس بچه ها رو با چی میبرین؟

من قبلا پودر صابون فیروز استفاده کردم ولی بوش تنده.

غیر از اون دیگه چه راهکاری هست؟

این نیز بگذرد...                                                       
چه خوشکل ،چه با سلیقه و حتما هم چه خوشمزه😃🤩👌

مرسی 🥰

جاتون خالی دیروز مهمان اومد دیگه آوردم برای اونا خیلی خوششون اومد مخصوصا که سس مخصوصش درست کرده بودم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐ دخترا شما لکه روی لباس بچه ها رو با چی میبرین؟ من قبلا پودر صابون فیروز استفاد ...

منم دقیقا با صابون میشورم اگه دیدم نرفت روش یکم پودرلباسشویی میریزم ومیزارم یکساعت بمونه روش بعد دوباره صابون میکشم.پوست پسرم حساسه ولی کثیفی لباس میره رو مخم ومجبورم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
چشم حتما. هر چی به ذهنم برسه میگم شما همینطور بانو جان 🙏🙏 من دارم سبک زندگی پسماند صفر رو تمرین ...

احسنت به شما🌹

منم دوست دارم اینجور تفکیک و خشک کنم ولی مشکل اینجاست که جاشو ندارم متاسفانه،فقط در حد جدا کردن نون خشک،و ظروف پلاستیکی و قوطیای رب و کنسرو این جور چیزا

ممنونم ازتون زنده باشین💚😘🌺 به خاطر اینکه در راستای همون پروژه درسی ان و مجبورم در زمینه های خاصی ...

ظرافت جوجه تیغی،چه اسم جالبی داره😄

به نظرم مطالعه درسی اجباری بازم بهتر از اجباری خوندن یه کتابیه که هیچ علاقه ایی بهش نداری،آخه من اینجوریم و بعضی کتابا رو که شروع میکنم میبینم اونچیزی نیست که دوست دارم ولی میخونم که فقط تمومش کرده باشم و اینکه میگم شاید آخراش بهتر بشه🥴یا اینکه اگه بعدها اسمشو جایی دیدم یا شنیدم بدونم خوندمش و دیگه در موردش کنجکاو نشم😅

خیلی وقته نیومده بودین اینجا، خدا رو شکر که حالتون خوبه🌹🌹

سلام عزیزم

خوشحال شدم که حواستون بود☺️♥️ مرررسی

تو شرایط خاصی هستم که موقت خونه پدر و مادر ساکنیم و مشغول درس و کار

روتین زندگیم بهم ریخته واسه همین گزارش قابل عرضی ندارم

اما می خونم پیام های عزیزان رو و لذت می برم