2777
2789

ی دوستی دارم ک محل کارش با ی آقایی همسایه بود آقای میانسال حدود ۵۰ساله 

بعد ی صمیمیتی شکل گرفت بینشون ک با اینکه محیط کار دوستم خانومانه بود ولی این همیشه اونجا بود 

بعد دیگه مجتمع محل زندگی دوستم خونه گرفت دوستم غذا اینا می‌بره براش پسرشو باهم میبرن گردش 

بعضی وقتا میگه شب تا ساعت یک اینا میشیم باهم شب نشینی (گاهی شوهرش هست گاهی نیست)درتمام مهمونی های خانوادگی هم بلااستثنا هستش 

مرد خوبی هست در ظاهر چیزی ک من دیدم 

الآنم مریض شده دوست من چندروزه می‌بره دکتر میاره مهموناشو جا ب جا می‌کنه و کارای بستری و اینا 

شوهرتون ب همچین ارتباطی با ی آقا راضی میشه؟

این کاربری دست چند نفره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر عکسش بود آیا من راضی میشدم؟‌

نه عمرا 

پس انتظارم ندارم همسرم راضی بشه 

ربطی به اخلاق نداره به نظرم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من جای شوهرش باشم خفش میکنم زنمو اگ مرده میرفت بازن همکارش دکتر و براش غذامیبرد وتایک پیش زنه بود زنه میتونست تحمل کنه واداروشنفکرارو دراره یان؟؟؟؟ الان همه میگن ک عیبی نداره درراه رضای خداست ولی اگ قضیه برعکس بود همه میگفتن ریگی ب کفش مردست قطعاطلاق😐😐

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40