2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043676 بازدید | 88179 پست
سلام دوستان قشنگم 🎈 من امروز بعد از برگشتن از سرکار کلی کار دارم 🙄 جارو برقی  گردگیری  ...

عزیزم این غذایی که معرفی کردین درست کردم واسه ناهار بچها خوششون اومد به لیست غذاییمون اضافه شد ممنونم🙏

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم .صبحانه خوردیم  رفتیم خیاطی هرچند گفتن پارچه کم بوده برای تونیک ...

نخود پلو‌ چه طوریه ؟ طرز تهیه پلیز 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نخود پلو‌ چه طوریه ؟ طرز تهیه پلیز 

نخود فرنگی رو با ی کم هویج میپزم پیاز داغ میکنم با تکه های سینه مرغ تفت میدم نخود و هویج رو اضافه میکنم 

برنج رو آبکش میکنم از مواد میریزم روش هم شوید میزنم با زعفرون

شاید باورت نشه ولی یک ماهه آشپزی نکردم😁😁😁 عشق میکنم برا خودم فعلا😄 درگیر مقالاتمم سفت و سخت،دس ...

عزیزمی ....همین که حالت خوبه کافیه دوست خوبم .کاش نزدیک بودی برات غذا میوردم .زیاد غذای بیرون نخور خوب نیست حداقل با معده من سازگار نیست.

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلاااام. چقد به این تاپیک نیاز داشتم. منم بیام اینجا کارهامو گزارش بدم🥺میخام کارهای پایان فصلمو کمی زودتر انجام بدم که پونزده روز دوم شهریور ماهو حسابی بگردم و استراحت کنم با پسرم آماده بشیم واس مدرسه رفتن. کلاس دومه امسال😍❤️

خدا یار باشد😍😍

سلام دوستان خسته نباشین 🌹🌹🌹🌹

صبح بعد صبحانه اول نهار گزاشتم ظرفها شسته شد( .یخچال نگاه کردم ببینم چی در حال خراب شدنه با اونا غذا درست کردم )لباسشویی روشن ولباس ها پهن شدند.آشپزخونه جارو شد .اتاق هارو یکم جمع وجور کردم ومرتب شد.میوه  خوردم قرص خوردم .نهارخوردیم ظرفها شسته شد .ولی نکته بگم شاید یکی استفاده کرد مخصوصا بچه دارها من پارچه کارتونی گرفتم وکناره هاشو با چرخ دوختم مثل زیر انداز شده برای پسرم ویادش دادم هروقت هر چی بخوره اول میره از کشو اونو برای خودش میاره میوه پفک بستنی غذا و....خلاصه هرچی باشه.اینطوری فرش هام تمییز میمونه ونیاز نیست هی بشورم یا شامپو فرش بکشم.برای پسردومم هم خریدم ودوختم وهرکدوم جدا دارن دعوا نشه.ناگفته نماند همسرم از روفرشی خوشش نمیاد فقط یدونه کوچیک برای آشپزخونه دارم موقع غذا خوردن پهن وفوری جمع میشه بعدش.میگه مبل وفرش رو کاور نکن دلم میگیره .تانکته دیگه بدرود🤣😅🫡

سلاااام. چقد به این تاپیک نیاز داشتم. منم بیام اینجا کارهامو گزارش بدم🥺میخام کارهای پایان فصلمو کمی ...

سلام خوش اومدین گلم.چه ایده خوبی عزیزم منم بهش فکر میکنم حتما