2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043684 بازدید | 88179 پست
سلام به همگی. بچه ها یه مشورت بدین لطفا،، یکی از همکارام ازم سه تومن قرض خواسته. خانم هست و تقریبا ...

سلام

چند تا راه وجود داره

1.بدی بهش ان شاءالله که بر میگردونه و اگر برنگردوند بهش یادآوری کنی که خودت بهش نیاز داری، تا پس بده

2.همین اول که بهش میدی بهش گوشزد کنی که برای فلان موقع نیاز داری تا حواسش باشه که باید پس بده 

3.همه مبلغ رو بهش ندی فقط مقداری رو بدی. 

4.عذر خواهی کنی و بگی دوست داری کمکش کنی ولی امکانش برات نیست 

5.با فرض اینکه پول رو پس نخواهد داد بدی در راه خدا ، و کلا فراموشش کنی،اینجوری اگر پس نداد ناراحت نمیشی. 

شاید برای بعضی این پول مبلغ زیادی نباشه که بخوایی اینقد بهش فکر کنی، که به نظر من زیاد هست، مساله اصلی اینه که بتونیم گاهی به افراد معلوم الحال نه بگیم،اینجا بحث جلوگیری از سوءاستفاده و ایناست.چون بعدا در خودت حس بدی ایجاد میشه، آدم احساس(ببخشید) حماقت میکنه که چرا گذاشتم ازم سوء استفاده بشه. 

مضافا اینکه من حس خوبی ندارم به آدمهایی که از همکار پول قرض میگیرن،وقتی خانواده هست نباید وجهه خودت رو پیش همکار خراب کنی. 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام دوستان قشنگم 🎈

من امروز بعد از برگشتن از سرکار کلی کار دارم 🙄

جارو برقی 

گردگیری 

مرتب کردن اشپزخونه 

ضدعفونی سرویس 

تا کردن لباس ها 

قورمه سبزی برای شام درست کنم 😋

کاهو بشورم برای سالاد درست کردن 

چای دم کردن

ی نکته اقتصادی هم بگم 😅 

من همیشه چای سوفیا یا گلستان میخرم برای خونه 

این بار از سرکارم یه چای ایرانی دادن که من اصلا طعمش رو دوست ندارم 

یه مدت گذاشتم کنار ولی دیدم حیفه استفاده نشه 

با هل دارچین گل محمدی طعم دارش میکنم 

الان تقریبا به طعمش عادت کردم

دیشب شام نخود فرنگی پلو درست کردم 

نخود فرنگی رو پختم. با پیاز داغ و پوره گوجه فرنگی فراوون تفت دادم. نمک زردچوبه فلفل سیاه زدم. برنج رو آبکش کردم و لا به لاش موادم رو ریختم. با ماست و خیار خوردیم جاتون خالی ♥️

اینم یه غذای غیرگوشتی خوشمزه 😊

البته اگر گوشت چرخ کرده بریزید هم عالی میشه ولی نریزید هم خوبه 

من موقعی که تو برنامه م غذای گوشتیه با گوشت درست میکنم موقعی که برنامه م غیر گوشتیه بی گوشت و در هر دو حالت هم خوشمزه میشه 

ان شاء الله تا ساعت 7 که جونگ میونگ شروع میشه تموم کنم کارها رو 😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان قشنگم 🎈 من امروز بعد از برگشتن از سرکار کلی کار دارم 🙄 جارو برقی  گردگیری  ...

ممنون از نکته های خوبتون. 🥰

من چند تا چای رو با هم قاطی میکنم بد نمیشه طعمش. گاهی هم داخلش گلاب میریزم. 

ضمنا منم کنجکاو شدم برم این سریال رو ببینم. 😀

ممنون از نکته های خوبتون. 🥰 من چند تا چای رو با هم قاطی میکنم بد نمیشه طعمش. گاهی هم داخلش گلاب می ...

قربونت عزیزم ♥️

این روش شما رو هم امتحان میکنم ممنون عزیزم 😍

البته 34 قسمتش، گذشته ولی خیلی قشنگه 🤩🤩

شبکه تماشا ساعت 7 

سلام دوستان یه راهکار تو مدیریت خونه که خیلی بهش پایبندم خرید مواد غذایی تا حد امکان به صورت فله ای هست 

در مورد پنیر و دوغ ظرف میبرم . علاوه برا اینکه طعم خیلی بهتری دارن تا مواد غذایی بسته بندی شده، مواد نگه دارنده کمتری دارن و البته به صرفه تر هم هستن 

در مورد حبوبات هم ، بارها شده حبوبات بسته بندی شده که خریدم مثلا لوبیا ها یه دست نبودن و وقتی فله ای میخرم چون از نزدیک میتونم حبوبات رو ببینم میتونم بفهمم که یه دست هستن یا نه . از نظر اقتصادی هم خب هزینه بسته بندی نمیدم

از نظر محیط زیستی هم چون با خودم کیسه میبرم البته به طبیعت آسیب نمیرسونم 

منم بگم من همیشه شیر محلی می خرم  می جوشونم ماست میزنم خودم و پنیرم محلی می خریم 

چون مواد نگهدارنده و پالم نداره دیگه می دونم صد درصد لبنیاته‌ 

دیگه اینکه خورشتم میپزم یه مقداریش فریز میکنم برا روزایی که وقت ندارم یا حال ندارم 

برنجم تو بطری  نوشابه  (از قبل شستم و خشک کردم )میریزم یا بطری اب معدنی چون دو تا سه سال می مونه و کرم و حشره نمی یوفته 

برنج هندی اصلا نگیرید تا حد امکان چون مواد مغزی نداره من‌گذاشتم رو اجاق پلاستیک بود انگار هر موقع مهمونیا می خورم درد روده و یبوست و اینا میاره  کلا ادم نیم دونه ( دونه شکسته )  بخوره  پاکستانی و هندی نخوره  بابت سلامتی 

از نظر پولیم هر ماه اول  حساب کتاب حقوق می کنم  و ماهیانه خرید میکنم  باقیش اگر بمونه که نمی مونه تبدیل به یه تیکه طلا مبکنم 

یا وام برمی دارم و طلا میگیرم بذا روز مبادا وام از رو حقوق کم بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه‌ها ی خواهش میشه لطفاً علاوه بر گزارش روزانه ای ک میدید اگه نکته کلیدی تو زندگیتون و برنام ...

⬆️⬆️⬆️ پست بالا یکم گفتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

اها برا پس انداز فقط طلا دست دوم بردارید 

طلای نو تا ۲ سال ضرره 

من بورس خارجی  خرید پارییان خرید دلار و یورو   همه چی رو امتحان کردم خرید طلای دست دوم بهترین روش سرمایه گذاری و حفظ سرمایست البته اگر پولتون کمه 

اگر پول زیاده که بهترین روش سرمایه گذاری  خرید زمین و آپارتمان هست البته تو جای خوب چون رشدش بهتره 

اینم بگم پس انداز زمانی باید اتفاق بیوفته که تو زحمت ادم نیوفته  

دیدم ادمایی که به هر روشی می خوان سرمایه گذاری کنن و خودشون تو سختی می زارن این به نظرم اشتباهه مگه چقدر ادم زندیت که از خوشی هاش بزنه  

سلام دوستان یه راهکار تو مدیریت خونه که خیلی بهش پایبندم خرید مواد غذایی تا حد امکان به صورت فله ای ...

خیلی هم عالی 

من هم اتفاقا قصد داشتم پنیر رو از لبنیاتی ها بگیرم 

ماست رو که خودمون شیر میگیریم درست میکنیم 

کره هم کره محلی میگیرم 

پنیر و خامه رو بسته بندی میگیرم 

ولی تصمیم دارم پنیر هم از لبنیاتی بگیرم 

میمونه خامه که متاسفانه بچه ها فقط شکلاتی دوست دارن 😥😥

راهکاری دارید دوستان 

خیلی هم عالی  من هم اتفاقا قصد داشتم پنیر رو از لبنیاتی ها بگیرم  ماست رو که خودمون شیر ...

منم تو فکر درست کردن ماست هستم اتفاقا 

قبلنا که خوابگاه بودم درست میکردم

شما با شیر پاکتی درست میکنین؟

خیلی هم عالی  من هم اتفاقا قصد داشتم پنیر رو از لبنیاتی ها بگیرم  ماست رو که خودمون شیر ...

خامه رو متاسفانه راهکاری به ذهنم نمیرسه .  جز اینکه سعی کنی با طعم های جدید آشنا شون کنی . مثلا خامه و مربا توت فرنگی فوق العاده ست

خودم عاشق خامه خرما هستم . به خصوص اگه رطب مضافتی باشه 

سلام دوستان 

اما امروز

صبحانه اماده شد ظرفا شسته شد 

لباسشویی روشنه 

خونه رو باید جارو بکشم متاسفانه از دیروز جاروبرقی خراب شده کارم مونده ،ناهار اماده است،

یه سفر کوتاه فردا داریم وسایلشو اماده کنم 

فعلا همینا

سلام من صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم .صبحانه خوردیم 

رفتیم خیاطی هرچند گفتن پارچه کم بوده برای تونیک مجبور شدن بزارن ببینن فروش می‌ره با نه قرار شد قد شلوار رو بلند کنند تا خودم بردارم پول لباس بچه ها رو دادم و پیراهنم هم دادم تا آستینش رو دانتل کار کنند 

از صبح انگار حلما ی کم بی حاله هرچند تب نداشت ولی شربت سرماخوردگی و استا دادم 

وقتایی که اینا اکی نباشن خودمم حوصله کار ندارم

مامان دیشب قرمه سبزی داد فقط برنج گذاشتم ایشالا عصر ی چرت بزنم 

بتونم برم پیاده روی یا تردمیل بزنم 

شب هم شاید نخودپلو بزارم البته خودم باید غذای نونی بخورم چون ظهر برنج میخورم

منم تو فکر درست کردن ماست هستم اتفاقا  قبلنا که خوابگاه بودم درست میکردم شما با شیر پاکتی درس ...

نه عزیزم ما با شیر که از لبنیاتی می‌خریم درست میکنیم تهران هستم من کیلویی 25 تومن میشه شیر.