2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
عزیزم همچنین من هستی ام گفتم بالاتر میدونم عزیزم اون موقع که خواننده خاموش بودم باهاتون آشنا شدم پ ...

خوبه اونم بهتره 

هستی چه اسم قشنگی 😍

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالشه الان دیگه بیش فعال نیس ؟ مرسی عزیزدلم

۱۰ سالشه  چرا بیش فعاله هنوز و تا ۲۰ سالگی که صد درصد همین طور می مونه 

داروهاش عوض کردم بهتر شده  دوزشم زیاد شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چندسالشه الان دیگه بیش فعال نیس ؟ مرسی عزیزدلم

یه سوال چی شد که المانی خوندی ؟  رشته ی دانشگاهیتون بود ؟

یه گروه عست مربوط به رژیم یعنی انقد این گروه خوبهههه که من تونستم ۱۰ کیلو لاغر کنم  بخاطر نظمش ...

عزیزم این گروه کجاست؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
۱۰ سالشه  چرا بیش فعاله هنوز و تا ۲۰ سالگی که صد درصد همین طور می مونه   داروهاش عوض ...

توی مدرسه هم مشکل داره؟

من دبیر هستم یه شاگردی داشتم بیش فعال بود ولی سرکلاس همش خواب بود مادرش میگفت به خاطر داروهاشه 

بچه ها هم جلوش شکلات میخوردن و اذیتش میکردن من خیلی باهاشون برخورد میکردم سر این قضیه

توی مدرسه هم مشکل داره؟ من دبیر هستم یه شاگردی داشتم بیش فعال بود ولی سرکلاس همش خواب بود مادرش میگ ...

اره خییییلی مشکل اصلی مدرسست 

تمرکز کم بدون دارو عمل صفر با دارو ۹۰ 

عصبی و پرخاشگر 

ترسو 

استرس زیاد و اضطراب 

یه سوال چی شد که المانی خوندی ؟  رشته ی دانشگاهیتون بود ؟

نه عزیزم رشته من ریاضیه من ۱۴،۱۵ سالم که بود با دوستام تابستون رفتیم کلاس آلمانی و اونا دیگه ادامه ندادن ولی من خوشم اومد و ادامه دادم تا دیگه برای خرج دانشگاهم رفتم سراغ تدریس این زبان هنوزم انجام میدم