2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه هم میشه؟ من عاشق ماست های بیرونم

اره  من شیر محلی میگیرم از خود گاو (شمالم ) بعد مایه میزنم خوب میشه  دیگه میدونم واقعنی ماسته 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام بچهاااا خوبین من نازه با تاپیک شما اشناااا شدم  و از این بابت خیلی خیلی خوشحالللللم انشا ...

خوش اومدی 🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه   فقط اینجاییم  با گروه هم کسی موافقت نمیکنه 😁

یه گروه عست مربوط به رژیم یعنی انقد این گروه خوبهههه که من تونستم ۱۰ کیلو لاغر کنم 

بخاطر نظمش 

مثلا اگه هر کسی گزارش ندههه از گروه حدف میشه و همین باعث میشه کارتوو انجام بدی 

عزیزم من اصفهانی ام یه سال و خورده ایه اصفهان زندگی میکنم ولی همه شهر های ایران تقریبا سابقه زندگی د ...

خوشبختم  

چی صداتون کنیم ؟ 

اها راستی من سوسنم 

یه گروه عست مربوط به رژیم یعنی انقد این گروه خوبهههه که من تونستم ۱۰ کیلو لاغر کنم  بخاطر نظمش ...

چه خوب  ما که اینجاییم چندین ساله 

خوشبختم   چی صداتون کنیم ؟  اها راستی من سوسنم

عزیزم همچنین من هستی ام گفتم بالاتر

میدونم عزیزم اون موقع که خواننده خاموش بودم باهاتون آشنا شدم

پسرتون خوبن؟