2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043585 بازدید | 88178 پست
اون موقع که من خاموش اینجا رو میخوندم بازم پیش اومده بود که خلوت بشه ولی باز دوستان برمیگشتن ،حالا ه ...

ان شاالله خیلی زود کمر دردتون برطرف شه. و زودی بیاین گزارشای پر و پیمون بدین🙏❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام خدا قوت🌹عزاداریهای شما هم قبول باشه ان شاءالله🤲 خوش به سعادتتون که میرید مجلس روضه التماس د ...

عزیزییییزم... اشکالی نداره.. تو خونه زیارت عاشورا بخونید و عزاداری رو از تلویزیون دنبال کنید. برای منم دعا کنید

ایشالا سال بعد هم خودتون و هم خواهرتون صحیح و سلامت تو مجالس آقا شرکت میکنید🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون شما خوبین،خوش اومدین🤗🌹 من شما رو میشناسم اسم و امضاتون یادمه ولی دقیق یادم نیست کی این ...

سلام عزیزم چه خوب یه نفر یادم هست 🌹🌹🌹🌹بله نوشتن واقعا کمک میکنه بعد اینکه اینجا پست گزاشتم رفتم سریع آشپزخونه رو جمع وجور کردم وظرف های مونده رو شستم ودوش گرفتم شام بچه هارو دادم ودوباره ظرف شستم ویکم خونه رو جمه وجور کردم ناگفته نماند که ۳ روزه وحشتناک سرماخوردم وواقعا بی حال هستم شدید آبریزش چشم دارم انگار دایما درحال گریه کردن هستم.دوستان برای بازکردن بچه از پوشک راه حلی دارین با جون ودل پذیرا هستم بچه اول خیلی راحت باز شد ولی دومی خیلی اذیت میکنه.دوست عزیزم برای شماهم تو این شب های عزیز آرزوی سلامتی میکنم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام دوستای عزیزم من به صورت خاموش همیشه دنبالتون میکردم

خب یه معرفی کوچیک بکنم من هستی ام مادر یه دختر سه ساله و دبیر و مدرس زبان آلمانی هستم

حالا که مدرسه ها باز نیس تو خونه آنلاین تدریس میکنم و خیلی فعالم به قول اطرافیانم

در حال حاضر اصفهان زندگی میکنم ولی تو اکثر شهر های ایران زندگی کردم😂

از فردا هم میخوام برنامه روزانمو براتون بگم و با همدیگه جلو بریم💓

خب فردا یه سری کارها دارم که باید انجام بدم

یه سر باید برم بانک

برم بیمارستان یه سر به شوهرخواهرم بزنم

ناهار هم خونه مادرشوهرم دعوتم

به شوهرمم زنگ بزنم دلم براش تنگ شد(همسرم دو هفتس ماموریته)

دخترمم کیک خواست درست کنم یه مقداریشم بعد از ظهر ببرم بریم خونه مادرم

زبان هم باید تمرین کنم بعد از ظهر کلاس دارم

سلام گلی ها 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 

خوبین  خوشین 

منم خوبم 😁🤣😂 

امیدوارم دنیا وقف مراد باشه 

منم هستم  دارو میخوم ، بهترم  

باشگاه میرم و‌می گذرونیم 

چه خلوته اینجا 

ان شالله دوباره شلوغ پلوغ شه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم 

ظرفا رو بشورم از دیشب 

نهار درست کنم  سبزی پلو و ماهی 

نهار و ظرفاش 

باشگاه برم 

حموم برم 

نمازام بخونم 

اتاق  پسرم مرتب بشه 

اتاق ما مرتب شه و تخت 

اشپزخونه مرتب بشه 

میز نهارخوری مرتب و دستمال بشه 

آشپزخومه برقی کشیده شه‌

اتاق من و پذیرایی برقی کشیده شه 

ابچکون خالی بشه 

همه جا طی کشی بشه 

اتاق پسرم برقی شه 

گلا اب بدم 

شام درست کنم 

غذای فردای همسرم اماده بشه 

ظرفای شام بشورن 

گاز تمیز کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا

روزتون بخیر و شادی ان شالله

والا با اجازتون منم استراحت مطلقم و از شانسم هم خودم و هم آنا بدجوری سرما خوردیم. 

برنامه امروزم: 

دوتا قابلمه توی سینکه برم بشورمشون( همسرم ظرفها رو میشوره ولی از قابلمه شستن متنفره🤦🏻‍♀️) 

صبحانه آنا رو بدم

ازمایشها و سونوی دیروزمو جمع و جور کنم و همسرم بیاد دنبالم و بریم ویزیت شم، ان شالله از استراحت مطلق دربیام🥺

برای نهار برنامه ای ندارم

همینقدر از دستم بیشتر بر نمیاد😂

باز شب میام و گزارش کامل میدم

📍موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن.... 🍃

سلام دوستای عزیزم 

چقدر این روزا خسته ام 

زود انرژیم تمام میشه 

وقتم میگذره 

برنامه هام بهم ریخته 

مث سابقم کارنمیکنم 

ولی شب دیگه انقد خسته وبیجونم که فقط میخوام بخوابم 

حتی توانی که بیام گزارش بدم ندارم 

چقد حالـــم خسته اس

چـــــــــاره ای کنید بـــــــــرام 😘🥲

سلام دخترا روزتون بخیر و شادی ان شالله والا با اجازتون منم استراحت مطلقم و از شانسم هم خودم و ه ...

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ چرا استراحت مطلق ؟؟

سلام عزیزم چه خوب یه نفر یادم هست 🌹🌹🌹🌹بله نوشتن واقعا کمک میکنه بعد اینکه اینجا پست گزاشتم رفتم ...

سلام عزیزجان خدا قوت یک چیزی بگم وقتی احساس کردین  وقتش هست که از پوشک بگیرین وبازش کردین دیگه نبندین چون بچه سردرگم میشه  برای تشویقشم هروقت گفت که دسشویی دارمو تو دسشویی کارشو انجام داد یک بر چسب اشخاصکارتونی که دوست داره بدین تا بزنه توسرویس

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ چرا استراحت مطلق ؟؟

سلام عزیزدلم

الهی شکر خوبیم

شما خوبی

والا دور از جون همگیتون کمردردهای شدید دارم ک با هیچی آروم نمیشه

امروز ویزیت شدم، دوز داروهام رفت بالاتر و استراحتم عمیقتر شد

سلااااااااام  

من بلاخره بارمو زمین گذاشتم   چندروزیه با یه عروسک زنده در حال تعامل و تجربه کسب کردنم 

خوبین شماها؟از اهداف و برنامه ها تون چه خبر؟

من که یکم دست و بالم بسته اس زیاد نمیتونم برنامه ریزی انچنانی کنم  فعلا همه چیز رو این خانوم کوچولو چیده شده از مراسم تشریفاتی شیرخوردن و اروغ زدن بگیر تا تعویض پوشک و خوابای خرگوشی    شما پرقدرت ادامه بدین من میخونمتون   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....