2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043620 بازدید | 88179 پست
سلام بعد غیبت چند ماهه نمیدونم منو یادتون هست یا نه  همونم که نی نی کوچیک داشتم و دانشجو پیام ...

سلام خوبین

بله یادم بود و سراغتون رو گرفتم ،آبان جان هم شما رو یادش بود ،ولی کسی ازتون خبر نداشت

خوشحالم که برگشتین،کوچولوتون خوبه ان شاءالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه چند وقته اینجا خیلی خلوت شده🥺🥺 ان شاءالله پاقدم شما خوب باشه و بقیه دوستان هم بیان😃 ال ...

ان شالله من تا وقتی اینجا بودم واقعا خیلی خونم مرتب بود و کارام روی برنامه بود و کلی انگیزه میگرفتم 

انشالله که بازم بتونم برگردم به وضعیت سابق با کمک دوستان

متاسفانه چند وقته اینجا خیلی خلوت شده🥺🥺 ان شاءالله پاقدم شما خوب باشه و بقیه دوستان هم بیان😃 ال ...

آره خدیجه جون، چقدر خلوت شده. این تاپیک خیلی انگیزشیه، چقدر خوب میشه همیشه پویا باشه

شما هم گزارش بدین عزیزم🌷😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام خانم ها خوبید خوشید منم میخوام همراهتون باشم البته همیشه خاموش میخونمتون وانرژی میگیرم از کارهای شما.یه شرح حال بگم از خودم که خانه دار هستم ودوتا بچه دارم ۲۹ماهه که هنوز نتونستم از پوشک بازش کنم وناراحتم ویکی دیگه ۸ساله که داره وارد ۹ میشه .خونم شلختس همیشه چیکارکنم واقعا 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
ان شالله من تا وقتی اینجا بودم واقعا خیلی خونم مرتب بود و کارام روی برنامه بود و کلی انگیزه میگرفتم& ...

دقیقا حرفتون در مورد اینجا و کمکش به ما از هر لخاظ برای بهتر شدن تو امور خونه داری درسته و این حرف تمام عزیزانیه که اینجا هستن👌👌👌👌

آره خدیجه جون، چقدر خلوت شده. این تاپیک خیلی انگیزشیه، چقدر خوب میشه همیشه پویا باشه شما هم گزارش ب ...

اون موقع که من خاموش اینجا رو میخوندم بازم پیش اومده بود که خلوت بشه ولی باز دوستان برمیگشتن ،حالا هم امیدوارم باز اونطور بشه و زودتر بیان🤲🤲

راستش من به خاطر دیسک کمر تقریبا دوهفته هست که استراحت مطلق هستم و خواهر کوچیکم اومده پیشم برای کمک ،واسه همین نمیتونم گزارش کار بدم وگرنه خیلی دوست داشتم مثل قبل کارامو بنویسم

سلام خانم ها خوبید خوشید منم میخوام همراهتون باشم البته همیشه خاموش میخونمتون وانرژی میگیرم از کارها ...

سلام ممنون شما خوبین،خوش اومدین🤗🌹

من شما رو میشناسم اسم و امضاتون یادمه ولی دقیق یادم نیست کی اینجا بودین☺️

نوشتن برنامه و دادن گزارش کارارتون ،اینجا خیلی به بهتر شدن اوضاع خونه کمک میکنه

سلاااام

🥰🥰🥰

عزاداری هاتون قبول و التماس دعای ویژه عزیزان🥰❤. 

روزهامون خیلی شلوغ میگذره،  مامان بابا شنبه شب اومدن و شب چهارشنبه مهمونیشون بود، خداروشکر همه چی خوب پیش رفت، هنوزم خونه مامان هستیم،  احتمالا تا جمعه هم بمونیم و بعد عاشورا برگردیم خونه خودمون. 

امروز مامان خونه نبود، از صبح شروع کردم حسابی خونه رو مرتب کردن، گردگیری کردم و جارو کشیدم، نهار ماکارونی گذاشتم

پسرا رو حمام بردم

لواشک درست کرده بودیم جم کردم و مرتبشون کردم و سهن خواهر برادرا رو بسته بندی کردم گذاشتم یخچال. 

لباسا شسته و پهن شد

خودمم دوش گرفتم

قرار بود امروز همسرم بیاد که برنامه ش عوض شد و قرار شد سه شنبه بیاد پیشمون انشالله. 

میخواستم برای علی جون پیش ثبتنامش رو کامل کنم تو سایت ولی مدارکش پیشم نبود، اخر شب باید انجامش بدم(مدارک رو همسرم بفرسته کاملش کنم). 

هم خودم هم پسرا یه خورده سرما خوردیم. ولی خداروشکر امروز بهتر بودیم

هنوز قسمت نشده بریم عزاداری،  فقط روز جمعه رفتیم برای مراسم شیرخوارگان. و یکی از دوستان قدیمیم رو دیدم❤❤. 

التماس دعای ویژه دوستان گلم❤❤

سلام زیارت قبول😍🤲 خدا روشکر که پدر و مادرتون به سلامتی برگشتن ،،حجشون مقبول و سعیشون مشکور ان شا ...

ممنونم عزیزم🥰🥰

انشالله که کمرتون بهتر بشه و دوباره پر انرژی به صحنه برگردین🥰🥰

سلاااام 🥰🥰🥰 عزاداری هاتون قبول و التماس دعای ویژه عزیزان🥰❤.  روزهامون خیلی شلوغ میگذر ...

سلام

خدا قوت🌹عزاداریهای شما هم قبول باشه ان شاءالله🤲

خوش به سعادتتون که میرید مجلس روضه التماس دعا ،من هرسال شاید دو سه بار فقط میتونستم برم روضه به خاطر همین خواهرم که خودش مداح و روضه خون هست وقتی میرفت مجلس عزا صدای خودشو برام ضبط میکرد میفرستاد ولی امسال هم خودش مریض شد و نتونست بره و هم من به خاطر کمرم اون یکی دوجا رو نتونستم برم و محروم شدم😢😢