2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست
سلام بچه ها من خیلی وقت نمیکنم بیام گزارش بدم سرم شلوغ شده النا تعطیل شده بیشتر با کار خونه و بچه ها ...

چند روز بود به یادتون بودم خوشحالم که پیامتونو دیدم خدا رو شکر که خوبین😍😘 الهی حاجت روایی شما و همه دوستان به حق اباعبدالله الحسین علیه السلام🤲🤲

سلااااام به همگی 🍀بعد از ناهار دو ساعتی خوابیدم، واقعا نیاز داشتم 🌱بیدار شدم نمازمو خوندم 🍀شرب ...

یادم انداختین ما هم پرچما مون رو هنوز نزدیم،خواهرم چند روزه حالش خوب نیست 😭برا همین یادم رفته بود

عزاداریتون قبول و اجرتون با حضرت فاطمه ان شاءالله🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم انداختین ما هم پرچما مون رو هنوز نزدیم،خواهرم چند روزه حالش خوب نیست 😭برا همین یادم رفته بود ...

الهی بحق این شب ها خیلی زود خواهرتون سلامتیشونو بدست میارن🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
الهی بحق این شب ها خیلی زود خواهرتون سلامتیشونو بدست میارن🙏

ممنونم خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه ان شاءالله🤲

خونه اش آبادانه از دیشب اوردنش اهواز بعدم اومد خونه من چقدر دیدنش با این حال برام سخته😭😭

ممنونم خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه ان شاءالله🤲 خونه اش آبادانه از دیشب اوردنش اهواز بعدم اومد خونه ...

آخ می فهممت😔😔

برای سلامتی هرچی زودتر ایشون پنج صلوات به نیت پنج تن آل عبا میفرستم🌺

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...