2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست
من تصمیم ام رو گرفتم عزیزم❤️

عزیزم با اینکه دوست مجازی ام هستی و خیلی هم شاید هم صحبت نشده باشیم ولی نمی دونم چرا قلبا خیلی دوستت دارم و آرزو دارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته. 🌺❤️🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااام شب بر شما خوش چند روزی نبودم دلم براتون تنگ شده بود💔 گزارش امروز 23 تیر: 🍀دیروز بع ...

عزیزم کپسول های ژله ای روغن گل مغربی از داروخونه بگیرین مصرف کنید برای رفع علایم سندرم پیش از قاعدگی و تخمک گذاری و تغییرات هورمونی خیلی کمک کننده هست. 

عزیزم کپسول های ژله ای روغن گل مغربی از داروخونه بگیرین مصرف کنید برای رفع علایم سندرم پیش از قاعدگی ...

ممنونم عزیزم.

کی باید مصرف شه. قبل از شروع علائم یا نه همون موقع بخورم؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
منم دوست دارم دوست و همکار عزیزم❤️ مرسی از انرژی مثبتت❤️😘

آوین عزیزم امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیافته 

مسیر جدید زندگیت برات پر از موفقیت باشه عزیزدلم♥

چقدر خانمایی مثل شما کم هست، بادرایت و با دل و جرئت. 💖

دوستای عزیزم سلام

منم ی شرح حال بدم و برم

من تا ب امروز استراحت مطلق بودم و هیچ کاری نکردم

حالا شما فکر کن خونه ای ک دوهفته جارو نشده دیگه واویلاست😐😐😐

از امروز دست بکار میشم و مثل همیشه میام گزارش میدم

سلاااااام شب بر شما خوش چند روزی نبودم دلم براتون تنگ شده بود💔 گزارش امروز 23 تیر: 🍀دیروز بع ...

اوه خدای من

سندرم پیش از قاعدگی کم بود،  سندروم تخمک گذاری هم اضافه شد. 

من حس میکنم دوتاش رو دارم🙄😑. چون همون حدود یکی دو روزی بیخودی حال منفی دارم، مثل دو روز پیش،  هر چی درون خودم رو میکاویدم هییییچ موضوعی که این حس منفی رو با این شدت ایجاد کرده باشه پیدا نمیکردم(حالا نه که همه چی گل و بلبل باشه،  نه😁. ولی مسایلی که وجود داشت از قبلتر هم بود و بعدترش هم بود، نمیتوست دلیل اون حال بد باشه). 

جنبه مثبتش اینه که به دو روز محدود میشه ولی خداییش سیستم مسخره ایه این سندرومها😕😕

اوه خدای من سندرم پیش از قاعدگی کم بود،  سندروم تخمک گذاری هم اضافه شد.  من حس میکنم دوت ...

آره والا من قبل پریودی خیلی این مدلی نیستم. ولی امان از وسط سیکلم که تخمک گذاریه...🤕🤕

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

در سلام

پنج شنبه عصر رفتیم با پسرا حرم،  در نهایت همسرم هم به ما ملحق شد،  بعدش رفتیم برای علی اقا لباس خریدیم. 

رفتیم خونه پدر همسرم (دو هفته ای میرن سفر رفتیم خداحافظی کردیم). 

برگشتیم خونه و من دیگه از خستگی نا نداشتم

تو راهرو به صورت افقی بودم😁.  دیدم علی جون سیم جارو برقی رو میکشه، گفتم چکار میکنی

دیدم پسرکم حال رو مرتب کرده و میخواد جارو بزنه(خدا قسمت همه بکنه از این صحنه ها😁❤❤❤) 

جارو زد 

و شام خوردیم و خوابیدیم

روز جمعه صبح زود بیدار شدیم و رفتیم باغ بیلدر.  دوستانمون هم اومدن و حسابی خوش گذشت

و اینجانب دوچرخه سواری یاد گرفتم،  قبلا یبار دیگه امتحان کرده بودم ولی موفق نبودم اینبار موفق شدم و یه مسیر زیبا رو دوچرخه سواری کردم❤❤❤🥰🥰🥰.  البته فضا کلا برای خانمها بود و همین باعث شد روند خیلی راحت باشه

تیراندازی هم داشت و بازم یکی از ۴ تا تیرم خورد به هدف،  به مسئولش گفتم جایزه م چیه،  گفت یه تیر دیگه بهت جایزه میدم😐😐😐. 

خداروشکر روز خوبی بود تا اخر شب اونجا بودیم. نهایتا انقددددر بچه ها خسته بودن(تعدادشونم زیاد بود خیللللی شیطنت میکردن🙄🙄🙄) بعد از شام سریع جم کردیم و برگشتیم خونه

پسرا ظهر رفته بودن تو استخر وسط باغ و نیاز بود برن دوش بگیرن. 

همسرم بردشون حمام و من وسایل مدرسه علی اقا رو اماده کردم

امروز صبح هم باباش رسوندش مدرسه و برای برگشت هم بابای دوستش زحمتش رو کشید

منم از صبح خونه ترکیده و کوه لباس کثیف و وسایلی که با خودمون برده بودیم بیرون شهر رو تمیز کردم و جم کردم

نهار عدس پلو درست کرددم

علی جون اومد و نهار خوردیم

و نهایتا خونه به وضعیت سفید رسید

فقط سه دور لباسشویی باید روشن بشه که تا عصر فشار اب کمه، غروب باید روشن کنم(تقریبا یه ماهی هست از حدود ساعت ۱٠ تا ساعت۶ عصر فشار اب خیلللی کمه و گاها قطع میشه، امیدوارم بحران کم ابی برطرف بشه) 

و در ادامه

با پسرا بخوابیم

یه دوش بگیرم

لباسها رو اماده کنم

همسرم بیاد بریم یه دسته گل بخریم و بریم فرودگاه استقبال مامان بابا🥰🥰❤❤

امیدوارم خیلی پروازشون تاخیر نداشته باشه

خب سلام عزیزانم

گزارش روز شنبه 4/24:

♕ساعت ۶:۳٠ بیدار شدم از خواب و صبحانه همسرمو آماده کردم و خوردن

♕آنا خانم هم در همین حین بیدار شدن و منم مجبور شدم کنارش بخوابم تا دوباره خواب بره، ک تا ساعت ۹طول کشید

♕پاشدم صبحانمو خوردم، نی نی سایت گردی هم همزمان کردم. 

♕آبچک رو جمع کردم، ظرفها رو شستم. زباله هارو هم بردم بیرون و سطل رو هم شستم

♕سینک و نهار خوری و گاز و کابینتها دستمال کشی شد

♕ آشپزخونه مرتب و تمیز شد و اومدم بیرون سراغ هال

♕یکم پذیرایی نامرتب بود ک مرتب شد

♕ساعت دیواری، آینه و میز کنسول، میز های پذیرایی، تی وی و میزش گردگیری شدن

♕دختر عزیزم بیدار شد، صبحانشو دادم و نوش جان کرد، یکم باهم کارتون دیدیم و منم رفتم ادامه روزمرگیم

♕اتاق آنا برای اولین بار در طول تاریخ مرتب بود😂 پس رفتم سراغ اتاق خودمون و اتاق مهمان و مرتبشون کردم، گردگیری هم انجام شد و پروندشون بسته شد

♕لباسهای بند رخت رو جمع کردم، تا کردم و گذاشتم سرجاشون. لباسشویی جان هم یدور لباس شست و پهن شدن

♕خب نوبت درست کردن نهار رسید، ک مامان بزرگم زنگ زدن ک نهار بریم خونشون. اینم از نهار

♕هال و آشپزخونه و هرسه تا اتاق جارو وطی کشی شدن

♕رفتیم خونه مامان بزرگم و نهار خوردیم، یکم کمک دادم و بعد از پذیرایی برگشتیم

♕عصر هم فقط استراحت کردم، و واقعا نیاز داشتم بهش

♕ساعت حدودا7 بود ک همسر جان زنگ زدن و گفتن پدرشون و مادرشون و خواهرشون، برای شام میان خونه، اونجا سجده شکر بجا اوردم ک خونم تمیزه😂

♕دست بکار شدم و قیمه درست کردم، میوه شستم، سالاد درست کردم،وسائل پذیرایی رو آماده کردم

♕ساعت ۹:۴۵ تموم کارام انجام شد و همزمان مهمونا هم اومدن، پذیرایی و سپس شام و با کمک مادرشوهرم ظرفها رو چیدیم ماشین

♕سینک رو دستمال کشیدم، گاز رو دستمال کشیدم، کابینتها هم دستمال کشی کردم و اومدم نشستم کنار مهمونا

♕بعد از پذیرایی مهمونا رفتن ولی خواهرشوهرم و پسرش شبو موندن

♕دیشب هم اصلا اصلا خواب راحتی نداشتم، کمردرد فوق العاده شدید ک چند بار شوهرمو بیدار کردم برام دارو بیاره، الانم تکون نتونستم بخورم ولی خب باید پاشم😩

در سلام پنج شنبه عصر رفتیم با پسرا حرم،  در نهایت همسرم هم به ما ملحق شد،  بعدش رفتیم برا ...

سلام

زیارت قبول😍🤲

خدا روشکر که پدر و مادرتون به سلامتی برگشتن ،،حجشون مقبول و سعیشون مشکور ان شاءالله🌹🤲