2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
کلا دارم حذفش میکنم از زندگیم همسرم رو😅 بله خیلی مستقل ام😅 بسیار سختی کشیدم،پودر شدم و از نو دوب ...

عزیزم❤️

حذف؟ چه جوری آخه؟ البته من هم دنبالش هستم😁 که فکر کنم تو پست قبلی هم کمی مشخص بود. 

آوین جون خیلی خیلی درکت می کنم.  از نظر تحصیلی و کاری شباهت های زیادی با هم داریم.حتی بعضی از ...

من باج نمیدم به کسی،هیچوقت،اینجوری بار اومدم،خیلی خوبم،خیلی صبورم ولی عصبانی بشم از ریشه می خشکونم طرفم رو😅و این چالش های خودش رو داره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم❤️ حذف؟ چه جوری آخه؟ البته من هم دنبالش هستم😁 که فکر کنم تو پست قبلی هم کمی مشخص بود. 

احتمالا این هفته اقدام قانونی میکنم

اعصابم نمیکشه کسی بخواد سواستفاده کنه یا شاخ شه برام

سلام دوست مهربونم❤️ شما و شیواجون خیلی خیلی محبت دارید❤️ حقیقتا احتمالا زندگیم در مسیر دیگری میفته ...

ای وای عزیزم... ناراحت شدم. ان شاالله مساله جدی نباشه و خیلی زود زندگی به روال قبل و قشنگ خودش برگرده

تو زندگی هممون بالا و پایین هست. صبور باش و سعی کن مشکلات رو برطرف کنی

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
زیادی غدام😅 وابسته نمیشم به کسی😅 ولی همه بهم وابسته ان😅 تجربه ۱۲ سال کار اجرایی دارم،جایی نیست ...

نیروی بادرایتی مثل شما معلومه همه جا خواهان داره. نیروی کاربلد و توانمند را روی هوا میزنن.

کلا دارم حذفش میکنم از زندگیم همسرم رو😅 بله خیلی مستقل ام😅 بسیار سختی کشیدم،پودر شدم و از نو دوب ...

چیشده یهو آخه؟ وای من خیلی وا رفتم... تعجب میکنم. شناخت ما از همدیگه در حد گزارشای روزانمونه ولی خب تو همین گزارشا هم چنین چیزی اصلا بنظر نمیرسید

تورو خدا بی گدار به اب نزنیا. شتاب زده تصمیم نگیر

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
چیشده یهو آخه؟ وای من خیلی وا رفتم... تعجب میکنم. شناخت ما از همدیگه در حد گزارشای روزانمونه ولی خب ...

ما زنا رو هی ترسوندن از همچی

هیچی ترسناک تر از این نیست که شاد نباشی

بسیار مفصله و منم میلی به بازگو کردنش ندارم❤️

اگه داری اذیت میشی توی یه رابطه،ازش بیا بیرون،ما یکبار زندگی میکنیم

درسته عزیزم. آسمون ریسمونام برای همینه که گیر افتادم یه جورایی. باید چند ماهی وقت بذارم تا کامل بتونم از کار جداش کنم بعد اقدام کنم. 

نمی دونم چی بگم برای من شاید شاخ بازی و گستاخی روز به روز بیشتر شد الان هم که نور علی نور علاوه بر زندگی سر کار هم مشکل... ولی شما بسته به سطح کار نادرست همسرت، اینکه دفعه اول بوده نبوده، پشیمون هست نیست، قابل تغییر هست نیست و... تصمیم نهایی رو بگیر❤️

درسته عزیزم. آسمون ریسمونام برای همینه که گیر افتادم یه جورایی. باید چند ماهی وقت بذارم تا کامل بتون ...

تجربه ۱۲ سال کار اجرایی بهم میگه خیلی سریع تدابیری بده که پاش از کلینیک بریده بشه

نه من جرات نداره وارد کارم بشه😅

تجربه ۱۲ سال کار اجرایی بهم میگه خیلی سریع تدابیری بده که پاش از کلینیک بریده بشه نه من جرات نداره ...

دقیقا دنبال همینم. 

خب باز هم خوبه برای شما. من به حدی رسیدم که میگم کاش حتی آدرس کلینیک هم بلد نبود 😀.