2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
هم مواد هم تجربه شون و هم هزینه هایی که دارن،مثلا طرف پنجاه میلیون داره اجاره میده در ماه،باید اجاره ...

اوین جان بی زحمت اگر چشم پزشک خوب برای عمل هم سراغ دارید ممنون میشم بگید 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها روز برفیتون بخیر  صبح نماز شبم قضا شد نماز صبح خوندم و خوابیدم 😩😭😩😩 نمیخوام بخ ...

جایزه تعیین کن 

اصلا الان فصل خوبی نیست برای پوشک گرفتن بزار اردیبهشت اینا که هوا ذو به گرمی بره  من هر موقع میگفت دستشویی دااره و خودش میرفت   بهش یه کیم میدادم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دخترا من اومدم با گزارش نسبی از چند روز گذشته😁🤣 خوب دو روزی که سرکار نرفتم و تعطیل بود،فایل ...

خدا قوت 

دوست داشتی عکس فرش رو هم موقع خریدی بزار 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام پری جان خیلی خیلی خوش اومدی ،خوشحال میشیم کنارمون باشی و گزارش بدی .

بانووو گزارش نمی دیا   دلم برا گزارشات تنگ شده 

💕💕💕

سلام دوست گلم  الحمدلله نی نی کوچولوی ما به دنیا اومد و با کمی تاخیر ،روز دوشنبه از بیمارستان ...

سلام عزیزم. تبریک میگم. ان شاالله کوچولوتون زیر سایه شما و پدرش بزرگ شه💓🌹🌺🌷

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام به همه  امروز بیدار شدیم و صبحانه خوردیم و من دور خونه و سینک رو تمیز کردم  چون قرا ...

مشکل دندونت  با خوردن کلسیم  برطرف میشه 

دیشب که صحب قدیمیای اینجا شد یاد یه کابر افتادم که تقریبا همیشه مهمان داشت ولی هرچی فکر کردم اسمش یا ...

سلام عزیزم بله خودم هستم

خوشوقتم از آشناییتون

البته که همچنان مهمان دارم 🤭🤭اما نسبت به قبل کمتر شده همسرم بالاخره کارشون اداری شد توی شهر خودمون،واسه همین مهمونای منم کمتر شده

دخترم و همسرم همچنان هم توی کار خونه کمک میکنن و دخترم آشپزیش خیییلی بهتر از قبل شده

همیشه تاپیک رو میخونم منم به خاطر همین تاپیک عضو شدم و واقعا خیلی تغییر کردم.

ممنون از همگی دوستان و همچنین شما دوست عزیز که به یادم بودین😘😘

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

این چند وقته که نبودم خیلی درگیری ذهنی پیدا کرده بودم بابت خونه و کارهامون که هر چی داشتیم رو فروختیم گذاشتیم سرمایه  برای کار حتی خونه 

ولی کارامون یکم گره خورده بود یکم نا امید شده بودم  البته هنوزم انجام نشده ولی رو روال خودش داره پیش میره خداروشکر  و پروسه طولانیه فقط باید صبر کنیم  دو ماه باشگاهم نرفتم چون نتونستم ساعت کلاسهای بچه هارو هماهنگ کنم 

و اما در یک حرکت انتحاری تصمیم گرفتم برم سر کار پیش همسرم(رشته تحصیلی من و همسرم یکیه ) با وجود مخالفت های زیاد بالاخره موفق شدم و به همین دلیل پرستار گرفتم برای بچه ها به صورت نیمه وقت فعلا میاد منم که فعلا کارم جور نشده باشگاهم رو دوباره میرم  

همیشه دوست داشتم برگردم سرکار حتی بعضی وقتها خواب میدادم فرداش انقدر حس خوبی داشتم ولی  نمی‌دونم چرا این همه تلاش کردم برای رسیدن بهش و شرایط را محیا کردم حالا که همه چی امادست تردید دارم همش میگم بچه ها چی میشن باز پیش خودم میگم این همه آدم میرن سرکار بچه هاشون مگه چی شدن

حالا یه گزارش دو سه روزه بدم که زیاد به نظر بیاد بعد مدتها😉

همه ی اتاق‌ها مرتب شد و جارو برقی کشیده شد

سرامیک ها رو هم با بخارشوی تمیز کردم

روی کابینتها با دامستوس امیز شد

دو تا گاز هامو با گاز پاک کن تمیز کردم

و بردن و آوردن بچه ها به کلاسهاشون و باشگاه خودم  هم بود 

همین😄