2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043560 بازدید | 88177 پست
سلام به همه  امروز بیدار شدیم و صبحانه خوردیم و من دور خونه و سینک رو تمیز کردم  چون قرا ...

سلام دوست عزیز  در مورد درد دندونتون میخواستم بگم که منم چند سال پیش اینطور شدم البته من شیر نمیدادم.

دندونام درد میکرد و همزمان سرم هم درد میگرفت رفتم دندونپزشک گفت هیچ دندون خراب نمیبینم اخرش منو فرستاد پیش استاد خودش .اونجا هم معاینه شدم و برام عکس گرفت گفت نه مشکلی نمیبینم برام یه عکس نوشت که بیرون انجام بدم. و برگشتیم تو راه همسرم گفت بریم پیش خانم دکتری که همیشه میریم پبشش ببینیم اون چی میگه(دکتر عمومی بود) و اونجا تشخیص داد که من سینوزیت دارم و درد سینوزیته که میزنه به فکم ،بعد از درمان هم دندون دردم خوب شد.شما هم ممکنه دلیل دردتون سینوزیت باشه و اگه میتونید جهت اطمینان برید دکتر ببینه

ندیدم کارتونش رو🤔 با اینکه عاشق انیمیشن هستم😍 مرسی عزیزم❤️حالا بره برا داور،امیدوارم مشکلی نباشه ...

اون موقع که من دیدم شما یا به دنیا نیومده بودین یا خیلی کوچیک بودین،من متولد۶۲هستم

ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد و همه چی به نحو احسن پیش میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه  امروز بیدار شدیم و صبحانه خوردیم و من دور خونه و سینک رو تمیز کردم  چون قرا ...

عزیزم احتمالا به به اصطلاح، سردیتون کرده!

اگه مطمئن شدید به خاطر سردیه، دمنوشایی با طبع گرم بخورید خوب میشه

( البته باید تحقیق کنید در موردش)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم احتمالا به به اصطلاح، سردیتون کرده! اگه مطمئن شدید به خاطر سردیه، دمنوشایی با طبع گرم بخورید ...

اینم ممکنه چون من بچم زردی طولانی داشت بعد زایمان تا ۳ ماه کامل سردی خوردم و لب به گرمی نزدم

ممنون میرم حتما ایشالله که اون باشه فقط یه چیزی باشه که درمان داشته باشه

الان درد دارید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اینم ممکنه چون من بچم زردی طولانی داشت بعد زایمان تا ۳ ماه کامل سردی خوردم و لب به گرمی نزدم

پس احتمالا به خاطر همینه

فقط اگه به دندون پزشک مراجعه کردید حتما بگید عکس بگیرن و اگه خدای نکرده گفتن به عصب رسیده پیش چند تا دندون پزشک دیگه هم برید که مطمئن بشید!

گاهی ممکنه در تشخیص دچار اشتباه بشن

سلام جانم منم از اینکه بالاهره با شما عزیزان هم صحبت شدم خوشحالم😃 ان شاءالله که رانا خانم زودتر ب ...

مرسی عزیزم باعث افتخارماهم هست که شمااینجایین، آره یادمه قشنگ، قربونت اهوازم، منظورمم همون لشکرآبادکه هروقت دیاناجون اومدن اهواز ببرمش اونجافلافل دونونه بزنه بربدن باحمیصه وپاکوره وسمبوسه بعدش ببرمش خونم مرغ شکم پر وماهی سفیدباحشوبش بدم بادلسترتگری     

دیشب که صحب قدیمیای اینجا شد یاد یه کابر افتادم که تقریبا همیشه مهمان داشت ولی هرچی فکر کردم اسمش یادم نیومد ،حالا امشب اسمشونو تو لایک کننده ها دیدم (یعنی قدرت جذب در این حد😅امیدوارم تشابه اسمی نباشه)

پارادایس خانم 😃😍یادمه که همسرتون هم آشپزیش خوب بود همچنین دخترتون اگه اشتباه نکرده باشم.

مرسی عزیزم باعث افتخارماهم هست که شمااینجایین، آره یادمه قشنگ، قربونت اهوازم، منظورمم همون لشکرآبادک ...

بالاخره یه اهوازی😍😍😍😍😃😃😃😃

نزدیک بیست و دو ساله که اهوازم و یه سال بعد اهوازی شدن ازدواج کردم ولی به دلیل مخالفت همسر فقط چند بار از لشکر رد شدیم و هیچوقت اونجا غذا نخوردیم😅😅

بالاخره یه اهوازی😍😍😍😍😃😃😃😃 نزدیک بیست و دو ساله که اهوازم و یه سال بعد اهوازی شدن ازدواج کرد ...

یعنی اهوازی هستین؟ الان اهوازین؟ آره منم همش دوسه باررفتم اونجا اونم به اصرار وتهدیدهمسرکه بایدمن روببری اونجا ویار داشتم دیگه