2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043560 بازدید | 88177 پست
ولی ماشاءالله بهت از همین عکس ها مشخصه چقدر تمیزی  با اینکه همه چی سفیده بدون لک و جرم و کتیفی ...

دقیقا منم بادیدن عکسا به این نکته فکر کردم. اصلا سرامیکا برق میزد ،ماشاءالله به شما سوسون جان خدا قوت😍🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست گلم  الحمدلله نی نی کوچولوی ما به دنیا اومد و با کمی تاخیر ،روز دوشنبه از بیمارستان ...

مبارکه حدیث جونننن😍😍😍😍. 

انشالله عاقبت بخیر باشه خانوم کوچولو🥰🥰🥰🥰

اگه تهرانی یه دنتیست خوب بهت معرفی کنم❤️

عزمزم یه سوال بی ربط با تاپیک،

بعضی از دندانپزشک ها هزینه مناسب تری میگیرن و بعضی هزینه بیشتری دلیلش هم میگن بخاطر موادی هست که استفاده میکنن این واقعا درسته ؟ 

سلام همگییییی  و  آذربانوی دوستداشتنی 💖 بله در این خصوص که احادیث هم زیاد هست که تصمیم ه ...

سلام رومیناجونم

راستش خیلی تحلیل کامل و جامعی نسبت به این موضوع ندارم

اصل صحبت اذر بانوی عزیز رو با همه سلولهام قبول دارم. و مصداقهاشو زیاد تو زندگیم دیدم. 

ولی راجب گفتنش اینجا،  من شخصا اینجا برام حکم یه دفترچه یادداشت و بعضا یه دفترچه خاطرات هستش، یجورایی برای پاکسازی و تخلیه ذهنم از اینجا استفاده میکنم، یجور بلند بلند فکر کردن روی کاغذ و نتیجه گیری کردن برای ادامه. ولی راجب مضرات این بلند بلند فکر کردنه راستش تحلیلی ندارم،  بهش فکر نکرده بودم. 

البته شاید درگیری های ذهنی این چند روز اخیر هم باعث شده ذهنم خیلی همراه نباشه.  اگه همراه شد و نتیجه جدیدی ازش صادر شد میام به اشتراک میذارم

عزمزم یه سوال بی ربط با تاپیک،  بعضی از دندانپزشک ها هزینه مناسب تری میگیرن و بعضی هزینه بیشتر ...

هم مواد هم تجربه شون و هم هزینه هایی که دارن،مثلا طرف پنجاه میلیون داره اجاره میده در ماه،باید اجاره اش دربیاد،هزینه لوازم اش  و همینطور مواد،من پیش یکی از گرونتریناشون میرم😅ولی فوق العاده اس کارش❤️من برای مهارت و داشته ها ارزش زیادی قائلم❤️

هم مواد هم تجربه شون و هم هزینه هایی که دارن،مثلا طرف پنجاه میلیون داره اجاره میده در ماه،باید اجاره ...

بله درسته ، پس حقیقت داره ولی خب بعضیا هم بی انصاف هستند با وجود مواد معمولی متاسفانه پول زیادی میگیرن ، حتما باید کلی گشت تا یک پزشک خوب پیدا کرد 👌👌

ممنون از پاسخگویتون عزیزم .