2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
اوکی ممنون  از توضیح کامل تون عزیزم   صب حتتما دوباره هم میام میخونم  و می اسکرینم & ...

نمیدونم بقیه زودتر خبر دادن یا نه، من فعلا تا اینجا خوندم 

خوبه حدیث و دختر خوشگل به دنیا اومده 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم 🌱صبح تو محل کارم نمایشنامه یک شب با شیطان رو که آذر بانو جان تعریفشو کرده بودن دا ...

منم دیشب تا همون حدود 1 کمدا گردی میکردم 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
مشهدم🥲

دکتر زردادی هم تشخیصشون عالیه 

متخصص معالجه ریشه هستن و هم میتونید مطبشون برید و مشورت بگیرید و هم جهاد دانشگاهی میان، اونجا رو نمیدونم میشه فقط برای مشورت رفت یا نه 

سلامت باشین💚بله آرد را داخل روغن تفت میدیم قهوه ای که شد بهش پیاز میزنیم کمی تفت میدیم زردچوبه وکمی ...

خب وقتی قهوه ای شد تازه تازه  بزنیم اضافه کنیم نمیسوزه؟ 

من خیلی تو آبگوشت ناواردم و دلم از آبگوشت های خوشمزه بقیه میخواد 

بله خودشون هستن  بهش خبر میدم گرچه سرفرصت تک تک پیامارو میخونه و لایک میکنه سلام سوین و ...

ای خدا😃😃😃

سلامت باشید خوشحالم که ازشون خبر دارید،سلام من رو هم بهشون برسونید😍ممنونم ازتون که اینقدر خوب و مهربونید🥰😘

سلام دوست گلم  الحمدلله نی نی کوچولوی ما به دنیا اومد و با کمی تاخیر ،روز دوشنبه از بیمارستان ...

سلام عزیزم😍😍

مبارک باشه و پاقدمش پرخیرو برکت🌹🌹 ان شاءالله که در پناه خدا و زیرسایه اهل بیت علیهم السلام همیشه سالم و سلامت باشه و عاقبت بخیر🤲🥰

سلام  از همتون ممنونم بابت تعریفاتون از سلیقم 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

خودم که خیلی  ذوق ذوقی شدم بابت این همه تعریییف

دیگه گفتم یکی یکی جواب ندم  تعداد صفحات الکی بالا نره 

بازم ممنونم که بهم انگیزه میدید   مرسی که هستید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلامت باشین💚بله آرد را داخل روغن تفت میدیم قهوه ای که شد بهش پیاز میزنیم کمی تفت میدیم زردچوبه وکمی ...

این دستور رو اولین باره میبینم👌👌👌 میخواستم بدونم چون بعد از قهوه ایی شدن آرد پیازو اضافه میکنید آرد نمیسوزه؟؟؟

من هم برای غلظتش هم فوایدش جو پرک میریزم یا بلغور جو وگندم،همون اول میریزم که تا تموم شدن پخت ابگوشت قشنگ تو غذا حل بشه و غلیظش کنه