2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043561 بازدید | 88177 پست
بیاین خونه ی شلخته ی من ببینین   همین طور که در جریانید از پری روز ظرف نشستم😬😅   عاقا ا ...

ماشاءالله چقدر قشنگ و باسلیقه ،با شرایطی که پسرتون داره  به نظرم همه چیز خیلی خوب و عالیه اصلانم کثیف نیست🤩😍 

سلام به همه 

امروز بیدار شدیم و صبحانه خوردیم و من دور خونه و سینک رو تمیز کردم 

چون قرار بود برم عصب کشی سوپ گذاشتم که برگشتم ناهار داشته باشم 

لباس های نی نی رو عوض کردم و شیرش رو دادم و سپردم به مادرشوهرم و رفتم 

چشمتون روز بد نبینه دکتر امپول بی حسی رو زد گفت بزار خودمم یه عکس از دندونت بگیرم (من قبلا عکس گرفته بودم از روی اون و با توجه با درد شدیدی که داشتم گفته بود عصب کشی میخواد )عکس گرفت و گفت این که خراب نیس😶

بعد گفت بزار دونه دونه از دندون هات عکس بگیرم حتی یه دونه خراب پیدا نکرد😢

روی همه دندن هام اب سرد ریخت و دید همه شون درد میگیره گفت پاشو برو مشکل تو دندون نیست شیردادنته😭😭

گفت باید تغذیه تو درست کنی و تحمل کنی 

تو مطب نزدیک بود گریه کنم فکر اینکه این درد رو چند روز تحمل کنم وحشتناکه چه برسه به چند ماه 🤐

الانم در ناامیدترین حالت ممکنم دعا کنید با اصلاح تغذیه زود خوب شه درد دندون کمر شکنه مخصوصا که نتونی مسکن بخوری

کارم طول کشید همسرم اومد دنبالم برای اینکه حالم خوب شه یکم راه رفتیم و یک سبد لباس هم برای نی نی خریدم 

یکم خوابیدم بعد شام گذاشتم و نی نی رو بردیم پایین پدرشوهرم ببینتش و شام هم همونجا خوردیم و غذای خودمون موند برای فردا 

سینک اپن و گاز تمیز شد 

شیر جشوندم نصفش رفت تو یخچال نصفشم ماست شد 

شلغم و لبو ضدعفونی و  خشک شد رفت تو یخچال

شب خوش یا علی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا من اومدم با گزارش نسبی از چند روز گذشته😁🤣 خوب دو روزی که سرکار نرفتم و تعطیل بود،فایل ...

تموم شدن کتابتون مبارک باشه🌹

ماشاءالله از بس فعالین و همه چی رو دور تند هست منم ناخوداگاه گزارشتون رو تند تند میخونم😅😅

رفتن تون به اداره های مختلف من رو یادیه کارتون قدیمی به اسم زبل خان انداخت، که میگفت زبل خان اینجا ،زبل خان اونجا،زبل خان همه جا🤭

ان شاءالله که هرچه زودتر به اهدافی که دارین برسین🤲 

تموم شدن کتابتون مبارک باشه🌹 ماشاءالله از بس فعالین و همه چی رو دور تند هست منم ناخوداگاه گزارشتون ...

ندیدم کارتونش رو🤔

با اینکه عاشق انیمیشن هستم😍

مرسی عزیزم❤️حالا بره برا داور،امیدوارم مشکلی نباشه و شابک بگیریم❤️

اره خودمم همه کارامو با دور تند انجام میدم😅😆🙈

ای جااانمم 🥰🥰 وووواااااااییییی راستی  آوین جووون  کتابت ؟❤🥺  خخیییییلی بهت تبریک ...

من‌ معمولا وقتی ماهی سرخ میکنم در کنارش شوید پلو درست میکنم .پیاز تفت میدم زردچوبه میزنم ، شویدم با پیاز فقط یه کوچولو تفت میدم نمیزارم که سرخ بشه به نظرم اینجوری طعم و به خصوص بوش بهتر حفظ میشه بعدم با برنجی که ابکش کردم مخلوط میکنم و میزارم دم بکشه.

شویدم اگه خشک باشه ،کمتر از شوید سبز تفت میدم ،مثل موقعی که نعناع داغ درست میکنیم در حد دو سه بار هم زدن فقط

سلام عزیزم،بله کتاب دومم هست❤️ در زمینه "industrial biotechnology" هستش❤️ در مورد شویدپلو یه مدل م ...

چقدر مدل خوشمزه😍

مدل لوبیا چشم بلبلیشو منم درست میکنم دیشب برا برادر شوهرم درست کردم البته لوبیاش سفید بود ولی خوشمزه شد

من‌ معمولا وقتی ماهی سرخ میکنم در کنارش شوید پلو درست میکنم .پیاز تفت میدم زردچوبه میزنم ، شویدم با ...

اوکی ممنون  از توضیح کامل تون عزیزم  

صب حتتما دوباره هم میام میخونم  و می اسکرینم  الان خوابم فک کنم 😅😅

از حدیث جان هم هرکی خبری داره بگه لطفا  دیگه خیلی بی خبر موندیم ازشون

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام عزیزای دلم
🌱صبح تو محل کارم نمایشنامه یک شب با شیطان رو که آذر بانو جان تعریفشو کرده بودن دانلود کردم. ایشالا بزودی گوش میدم
رسیدم خونه:
☘ناهارو رو به راه کردم و بعد از خوردن ناهار کمی مرتب کردم
🌱هال مرتب شد
☘اتاق خودم مرتب شد
🌱عصر خوابیدیم
☘چای دارچین خوردیم
🌱بعد با دخترم رفتیم حموم
☘اومدیم شام خوردیم
🌱نماز خوندم
☘ناهار فردا رو درست کردم
🌱هسته نارنج خیس کردم امیدوارم موفق بشم سبزه درست کنم.(تجربه ای داشتید خوشحال میشم بفرمایید)
☘برای دخترم یه دونه کتاب خوندم و به سختی ساعت 12 خوابوندمش🤕
🌱بعد تا الان تو کمدا مشغول گشت و گذار بودم🙈
گزارش وزین من با احترام تقدیم شما😁😁😅

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
woww چه عاالی 🤩  وقتی وارد رشته ی زیست شدم  شاید بشه بخونمش 🤔😅 در مورد شوید پلو هم چه ...

من میشورم چون اکثرا سنگ ریزه و خاک داره حتی اگه ظاهر تمیزی داشته باشه باطنش خاک داره😅  

برا پختنشم یا مثل شما میریزم تو کته وبعدش جدا پیاز سرخ میکنم  و بهشون اضافه میکنم یا همونطور که بالاتر گفتم در حد خیلی کم با پیاز تفت میدم بعد با برنجم قاطی میکنم.

راستی یه عکس از موقع انهدام آشپزخونه گرفتم که با عکس بعد از بازسازیش بزارم براتون. ولی عکس بعدو فراموش کردم بگیرم. ان شاالله فردا میزارم که روحتون جلا پیدا کنه🤣

ینی آشپزخونه ترکیییییده بودااا😅🙈

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
در ادامه ی روز من🤣😄 مبل ها جابه جا شدن❤️ دو دور ماشین لباسشویی زده شو د لباساش پهن شد و خشک هاشو ...

خدا قوت🌹

ماشاءالله با توانایی که من از شما دیدم مطمئنا اگه بخواید میتونید دکترای دومتونم بگیریدان شاءالله✌️💪