2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست
سلام پری جان خیلی خیلی خوش اومدی ،خوشحال میشیم کنارمون باشی و گزارش بدی .

سلام بانو جان خوبی عزیزم ؟ بچهای گل خوبن ؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه خواهر ؟ 

اضطراب جدایی گل پسر بهتر شد عزیزم ؟ 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیاین خونه ی شلخته ی من ببینین   همین طور که در جریانید از پری روز ظرف نشستم😬😅   عاقا ا ...

خییییلی لذت بررردم سوسن عزیزم

مرحبا به سلیقه ت دختررر 👌

عاالی بود 

انقدددددد حست شیرین و ناب بود که احساساتی شدم و دلم خواست بغلت کنم ... پست تونو فرستادم برای چند نف ...

از خوندن احساستون منم احساساتی شدم و اینقدر حال و انرژی خوبی داشت که اون بغل رو انگار از نزدیک حس کردم🤗

ممنون از اتنا خانم😘😘

ان شاءالله همه عزیزان هرجا باشن سلامتی و خوشبختی همراهشون باشه🤲🤲

سلام بانو جان خوبی عزیزم ؟ بچهای گل خوبن ؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه خواهر ؟  اضطراب جدایی گل ...

ممنون عزیزم خوبیم شکر خدا ، شما خوبین ؟ 

من همش میخونمتون عزیزم 😍😍 و لذت میبرم .

نه پسر کوچولو همینطوریه و تنها جایی که از حالت چسبونکی در میاد و دیگه بغل من نمیاد پیش مامانمه 😍😍

از وقتی اون پست رو خوندم دلم میخواد برم از اول تاپیک دوباره کم کم بخونم 😍

من همه صفحاتو خوندم حتی وقتایی که یه مدت نمیتونستم بیام و عقب میموندم برمیگشتم اونایی که نخوندم رو میخوندم تا دوباره بهتون برسم😅

ای جااانمم 🥰🥰 وووواااااااییییی راستی  آوین جووون  کتابت ؟❤🥺  خخیییییلی بهت تبریک ...

سلام عزیزم،بله کتاب دومم هست❤️

در زمینه "industrial biotechnology" هستش❤️

در مورد شویدپلو یه مدل من با برنج محلی درست میکنم برای خودمون،یه پیاز داغ ریز به همراه ادویه و شوید خشک و برنج محلی،کره هم میریزم،بعضی وقتا سیب زمینی نگینی داخلش میریزم،به صورت کته❤️یه مدل دیگش داخلش ماش پخته شده اضافه میکنم یا لوبیا چشم بلبلی پخته شده❤️

یه مدل دیگش هم به این ترکیب مرغ نگینی پخته شده اضافه میکنم❤️

و یه مدل محشر دیگه وسط اش ماهی هوور تازه یا همون تن میذارم با گشنیز و شنبلیله،یه چیز فوق خوشمزس اگه ماهی خور باشین❤️

در مدل مجلسی اش که برنج رو دم میکنم و کنارش مرغ زعفرانی یا مرغ پرتقالی میذارم❤️یا ماهیچه❤️بعضی وقتا قابلمه رو نصف میکنم دو رنگش رو میذارم که اونم مجلسیه❤️

ممنون عزیزم خوبیم شکر خدا ، شما خوبین ؟  من همش میخونمتون عزیزم 😍😍 و لذت میبرم . نه پسر کوچ ...

مررررسی عزیزم الحمدلله

خب پس خداروشکر یه جای تنفس داری الحمدلله

خدای مهربون مامان تون  رو حفظ کنه عزیزم 

دلمون تنگ شده برای گزارشات عشق جان 💖

سلام عزیزم،بله کتاب دومم هست❤️ در زمینه "industrial biotechnology" هستش❤️ در مورد شویدپلو یه مدل م ...

woww چه عاالی 🤩  وقتی وارد رشته ی زیست شدم  شاید بشه بخونمش 🤔😅

در مورد شوید پلو هم چه عاالی مخصوصا ماهی ای که گفتین یا دوقسمت کردن قابلمه هم عالی بود باید امتحان کنم 

اما خب 

آیا شوید خشک باید شسته شود ؟ 

در روغن سرخ شود ؟  ( آخه من همینجوری میشورمش و بی سُرخ میریزم تو کته ای که آبش در حال کشیده شدنه ) 

شما چه مرحله ای به برنج می اضافین ؟ 

در ادامه ی روز من🤣😄

مبل ها جابه جا شدن❤️

دو دور ماشین لباسشویی زده شو د لباساش پهن شد و خشک هاشون جمع شدن و رفتن سرجاشون،روفرشی و دستمال های اشپزخونه رو شستم❤️

ماشین ظرفشویی رو خالی کردم و مجدد چیدم و روشن کردم و خالی کردم😆و الان در حال پرشدن مجدده که فردا بزنم❤️

شلغم پختم،خوردیم و جمع شد❤️

شام خوردیم و جمع شد❤️

کتاب خوندم و نت برداری انجام دادم،معررررکه بود❤️لحظه به لحظه بیشتر به دکترای دوم دارم فکر میکنم😅

سطل زباله ها خالی شد و شونصد مرتبه زباله گذاشتم بیرون❤️

فعلن شبتون بخیر❤️

woww چه عاالی 🤩  وقتی وارد رشته ی زیست شدم  شاید بشه بخونمش 🤔😅 در مورد شوید پلو هم چه ...

اگر کته باشه همون اول شوید رو داخل روغن یکم تفت میدم تا عطرش ازاد بشه،اگر مجلسی بخوام و برنجو بخوام ابکش کنم،پس از ابکش کردن❤️