2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست

سلام من از هفت و نیم بیدارم النا رو بردم مهد صبحانه خوردیم

همسرم رفت سرکار 

ناهار گذاشتم چون مامان اینا قرار بود بیان 

سوپ برای حلما گذاشتم 

ظرفای رو گذاشتم ظرفشویی

خوابیدم تا ۴ مامان صدام کرد داشتن میرفتن

همسر ۶ اومد من رفتم حموم

آب لیمو و پرتقال گرفتم و خوردیم

شام هم از ظهر غذا داشتیم 

۳۵ دقیقه تردمیل زدم

چقدر دوباره سرد شد 🥶🥶🥶

سلام دخترا من اومدم با گزارش نسبی از چند روز گذشته😁🤣

خوب دو روزی که سرکار نرفتم و تعطیل بود،فایل کتاب رو به پایان رسوندم،بله،درست میشنوید تمومش کردم!!بعد از اتمامش به این نتیجه رسیدم چهار تا از جدول هاش رو تغییر بدم🤔که دوتاش تموم شد و دوتاش مونده!!و قول میدم فردا بفرستمش بره!!🤔

دوشنبه رفتم شهرداری منطقه،سپس شهرداری ناحیه،سپس شهرسازی و دفتر الکترونیک شهر و یک عالمه مدارک تصویری باید براشون اماده کنم!!متنفرم ازشون😅

خوب بگذریم😆رفتم مخابرات و رفتم بانک و بعدش رفتم دوتا تابلو بار زدم،بردیم پیش تابلوساز،بله درست شنیدید بار زدم!!🤔

دوتا دستگاه دیگه سفارش دادیم،باید براشون پول جور کنم😁

از کارهای خونه،واکس کفش ها انجام شد❤️

جارو کلی خونه و خالی کردن مخزن جارو و زدنش به شارژ انجام شد❤️

کمد حارو و اتو و...مرتب شد و گردگیری شد و اتو رفت سرجاش❤️

اتویی ها همه سامان داده شد و رفتن سرجاشون❤️

سینک هر روز برق افتاد❤️

ابچکان هر روز خالی شد❤️

زیر سینک مرتب شد❤️

مایکرو رو کامل داخل و بیرونشو تمیز کردم❤️

قهوه ساز تمیز شد❤️

کانتر تمیز شد❤️

یک قورباغه بزرگگگگگ،تمیز کردن یخچال کاملللل انجام شد😍❤️و یه سر و سامان درست و حسابی گرفت❤️

ارگنایزرها همه شسته شد و تمیز شد❤️

رفتم تره بار،خرید کردم،شسته شدن و خشک شدن و جابجا شدن❤️

زنجفیل و موسیر و فلفل کاپی برامون رسیده بود،دوتای اول رنده شد رفت فریزر،سومی خورد شد و رفت فریزر❤️

عدس پلو،اش،خورشت خرفه،کیک شکلاتی خورده شد❤️

سالاد شیرازی،سالاد انار،رنگینک،خورش کرفس با پلو درست کردم❤️

رفتم باشگاه و پیاده روی❤️

رفتم حموم❤️

داروها و مکمل ها خورده شد❤️

جای مبل ها رو عوض کردم😁

دو تا سرویس ها شسته شد❤️

نصب ملافه ها و روبالشتی ها مونده🤪

رومیزی نخریدم🤪

کارهای باغبانی باغچه مونده🤪

مبله کردن لابی مونده،خودم میدونم اخرش خودم باید طراحی اش رو تقبل کنم🤪

شارژ ساختمون پرداخت شد❤️

میز تی وی و تی وی تمیز شد❤️

کرفس خریدم،خورد کردم و تفت خورد و رفت فریزر❤️

دوتا چمدون باید برن بالا🤪

یسری وسیله بذارم دیوار🤪

جعبه داروها رو باید یه سامونی بدم🤪

طراحی لوگو،تابلو،کارت ویزیت،پرونده بیمارا مونده🤪

خریدن بانکه مونده🤪

خریدن فرش مونده🤪

خرطومی هود و سیفون کلینیک هم مونده🤪

نصب لوستر خونه مونده🤪

بیرون کابینت ها رو سیف کاری کردن مونده🤪

شستن کلیه ظروف مصرفی با وایتکس مونده🤪

و همچنان روز من تموم نشده!!!😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

🌱نه با کسی بحث کن،نه از کسی انتقاد کن.هرکی هرچی گفت بگو حق باشماست و خودت را خلاص کن.آدم‌ها عقیده‌ات راکه می‌پرسند،نظرت را نمی‌خواهند.می‌خواهند با عقیده‌ی خودشان موافقت کنی! (کاش میشد این را توی مغزم حک کنم)

☃️ناشتا آب ولرم❌(اومدم اینجا، نرسیدم بخورم) به جاش یک مشت نخودچی و کشمش ریختم جیبم ( روزی یک مشت کوچک کشمش حتما میخورم حس میکنم انرژی زیادی بهم میده،با اینکه کارم سخت و ساعت کاری طولانیه اصلا کم نمیارم)

☃️یک ساعت بیشتر سرکار موندم تا کمی کارهام را جلو بندازم+همزمان با کار از پادکست مونیاز چند قسمت گوش دادم که خیلی کاربردی و علمی بودن.+از دکتر شکوری چندتا فایل گوش دادم مثل همیشه عالی،یادداشت برداری کردم

☃️با سردرد بدی اومدم خونه، نمک گرم کردم گذاشتم+نهار را زیر پتو خوردم(کی دوباره تابستان میاد عاشق گرمای بهار و تابستانم)تا غذام تموم شد سردردم خوب شد خداروشکر. ممنونم نمک😄

☃️نشخوارهای منفی ذهنم زیاد شده خیلی وقته میخوام بیارم روی کاغذ فرصت نمیشه

☃️ابروهام را مرتب کردم

☃️آنشرلی دیدم+نرمش+20تا شنا

☃️شام+نهار فردا +آرد تفت دادم واسه آبگوشت (سخت‌ترین قسمت) +بادام شکسته شد میان وعده برای فردا آماده شد

☃️دمنوش بادرنجبویه برای عصر

☃️ظرفها شسته شد(توسط همسرم)

☃️نظافت آشپزخانه

☃️روتین آخر شب

💚خدايا

ببخش آن گناهانى را که درِ نعمتت را به روى من می بندد

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیاین خونه ی شلخته ی من ببینین   همین طور که در جریانید از پری روز ظرف نشستم😬😅   عاقا ا ...

بابا کثیفت هم تمیزه سوسن جوووون خداقوت👌👌👌

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام سلام سلام

من دوباره به شدت نظمم ریخته به هم، و تصمیم گرفتم بیام اینجا حرف بزنم باهاتون.

بحث یه پروژه ای پیش اومد آذرماه با همسر و رزومه فرستادم، خیلی خیلی بهم ذوق و شوق داد، با کلی ذوق کلی وقت گذاشتم و پروپوزالشو نوشتم یک ماهی. و بعد الان دوهفته و نیمه که منتظرم جوابم رو بدن و هنوز ندادن. و این دوهفته و نیم رو به شدت به بطالت گذروندم در انتظار://// تو همین تایم ما تلویزیون خریدیم(قبلا نداشتیم تی وی) و منم در انتظار جواب اونا هی نشستم با تی وی از فیلیمو فیلم دیدم و سریال دیدم:/// بیشتر تایمم این دوسه هفته اینطوری گذشت:/ دیگه داره حالم از گوشی و تی وی و فیلیمو به هم میخوره:/

فقط چون هی میگفتم الانه که پروژه رو بدن و سرم شلوغ بشه، یه کمی تمیزکاری های عقب افتاده آشپزخونه انجام دادم.

باید دوباره درس خوندن و کتاب خوندنام رو شروع کنم. ویدئوهامو شروع کنم. خلاصه فارغ از اینکه این پروژه جور بشه یا نشه، باید برنامه هامو دوباره شروع کنم.

ساعت خواب دخترمم بدجور به هم ریخته، شبا از صدای هاپو می‌ترسه نمی‌ذاره برقا خاموش بشن و دل به خواب نمی‌ده. باید تنظیمش کنیم دوباره ساعت خوابمونو ایشالا. گوشی و تی وی رو به حداقل برسونم. و برگردم سر برنامه های جذابم😍

راستش رو بخوای یه بخشی از خونه تو رو هم دیدیم 🤭 و هنوز شیفته و سرگشته منتظرم به اون نظم برسم 

ای خواهررر 😪  

طی دوسال گذشته  که هیچ جوره موفق به خونه تکونی به سبکی که دوست دارم ، نشدم   هییچی از اون نظمم نمونده 😫😫

و خودمم اتفاقا  سرگشته شَم  خخخخ 😂😂

الان دیگه قبلا هم براتون وصف کردم در چه شرایطی بسر میبره خونَه م ؟ 😅😅 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام دوستان من پری هستم اگه اجازه بدید،همراهتون باشم،عاشق نظمم،منم امروزیه کمددیواری روریختم بیرون وتمیزکردم رفع انباشتگی کردم دوتاپلاستیک بزرگ وسیله ی اضافی بیرون ریختم وحس سبکی میکنم😁

سلام دوستان من پری هستم اگه اجازه بدید،همراهتون باشم،عاشق نظمم،منم امروزیه کمددیواری روریختم بیرون و ...

سلام پری جان خیلی خیلی خوش اومدی ،خوشحال میشیم کنارمون باشی و گزارش بدی .

سلام عزیزم چه خوب که ازنزدیک بایک پیشکسوت آشنامی شم، خاطرات قدیم رو زنده کردین، کاش به خوش یمنی پاقد ...

سلام جانم

منم از اینکه بالاهره با شما عزیزان هم صحبت شدم خوشحالم😃

ان شاءالله که رانا خانم زودتر بتونن بیان،کاربر ملودی رو یادمه ایشون بعضی وقتا به دیانا خانم میگفتن گنجشک من ☺️، منم از ایشون یاد گرفتم میچکا یعنی گنجشک

راستی اگه اشکال نداره میشه بگید شما کجایین که فلافل با سس انبه دارین ؟من رو یاد لشکر آباد اهواز انداختین

من سی سالمه😍عاشق سی سالگیمم😍 میخوام به عنوان سن ثابت انتخابش کنم😆😄

ای جااانمم 🥰🥰

وووواااااااییییی راستی  آوین جووون  کتابت ؟❤🥺  خخیییییلی بهت تبریک میگممم خییییلی زیاد

یه خسته نباشید جانانه بهت میگم 💋

خیلی خوشحال شدم وقتی تو گزارشتون دیدم خییییییلی زیاد ذوق کردمممم  بیا بغلمم 💞

می تونم بپرسم در چه خصوصی هست ؟؟ 

ان شاءالله زودِ زود هم بمرحله ی چاپ برسه عزیززززززممم 💖

درمورد آشپزی هم باشه عزیزممم مرررسی😘

بیاین اول  از همین منوی معمولیِ رایج  و غذاهای عادی شروع کنیم  و درجه ی خوشمزگی شونو  تو پخت  ارتقا بدیم 

یا بهتره بگم  بیاین  دست پخت مونو به کمال برسونیم 😄

دیدین درمورد کباب تابه  با ترکیب دوسه تا دستور  چقدر ارتقا پیدا کرد ؟؟ 

اگر همه مون فوت و فن ها و  تجربه هامونو برا خوشمزه تر پَز  شدن غذاها بگیم  فکر میکنم  خیلی در ارتقای سطح آشپزی مون و دست پخت مون  موثر باشه

بیاین اگه موافق باشین  از همین شوید پلوی ساده بِاِستارتیم 😄😄😄 

من که برا شوید پلو برنجو بصورت  کته دم میکنم  اواخرش که میخواد  آبش کشیده شه  شوید رو می اضافم    گاهی همیجوری ساده دلم میخواد   

گاهی هم  پیاز رنده شده می سرخم  و زعفران دم شده هم به برنج می اضافم  

اما خب اینا من در آوردی بوده  و برام سواله برای خوشمزه ترتر شدنش  و خوب و مجلسی درست شدنش چه باید کرد ؟ 

هر هفته یه غاذا  رو بزاریم  نظرتون چیه ؟؟ 🤔 قیمه قرمه سبزی آبگوشت .... تااا کم کم برسیم به غذاهای فست فودی و جدیدتر و مالزیایی و کانادایی و کشورای دیگه 🤣🤣

" اللهم عجل لولیک الفرج "