2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
چقدر برای اون نهار پختم. خندیدم  منم دوسه مدل نهار. دو سه مدلشم میپزم  ولی با یک کلام میگ ...

من منتظر اون روز هستم 😉

والا خب آنقدر زحمت میکشیم باید به چشم بیاد 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام و درود  یکشنبه ۱۰/۱۱ هدیه کردن اعمال و غذا به حضرت علی ع و حضرت زهرا س ✅️ نماز اول وقت ...

من یه دفعه برای اشغال این کار رو کزدم 

اونم چون اشغال ماهی بود، گذاشتم دم در تو راه پله 

صبح دیدیم گربه اومده تو راه پله و نایلون رو پاره کرده و ماهی هارو برده، همه جا هم پر اشغال شده 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادش بخیر یه جا کار میکردم جلو درش گربه بود تکونم نمیخکرد منم اون زمان خیلی میترسیدم خلاصه نیم ساعت ...

یعنی الان دیگه نمی‌ترسید؟ چه خوب 

من از این موارد خجالت زیاااااد دارم در رابطه با گربه😬

سلام برهمگی هرموقع کم آوردی این رو به یاد بیار : « امروز سخت است؛ فردا بسیار سخت‌تر؛ اما پس فردا ب ...

الهی امین 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
چقدر برای اون نهار پختم. خندیدم  منم دوسه مدل نهار. دو سه مدلشم میپزم  ولی با یک کلام میگ ...

ولی من عمق مطلب دو سه مدل ناهار  و  باز آخرشب هم  باز پختن غذای همسرتون رو  حداقل  تا حدودی درک میکردم همیشه 🥵

و اتفاقا گاهی که مجبورم  دو یا سه مدل  غذا بپزم  و میبینم که چققدر سخته   باخودم میگم  پس سوسن چه میکنه و با عمق جان درکت میکنم 😊💋

مریمممم جووون  :  بسی خوشحال شدم از اتمام امتحانات عزیزمممم  واقعا خسته نباشی  دختر باراده   

خب بچها  من برم  لباس  بپهنم  ، یه چای بزنم !   و اگر هنوز همسر نیومد  یه جارو بکشم  

گزارش از صبح تا حالا  باشه  برا  شب 😘

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
اللهم صل علی محمد وآل محمد خانم اون بچه رو ساکت کن، حاج خانم دارن سخنرانی میکنن😁 شما بفرمای ...

رعایت نمیکنن دیگه

بچه مچه تو تاپیک زیاد میارن

تمرکز خانما پای منبرم کم میشه

😎😎😎. 

باید یه خونه بازی هم تو تاپیک بزنیم بچه ها رو. موقع منبر اونجا نگه داریم🙄😁

منم میخواستم پیشنهاد بدم به خواهر همسر بسپارین کیک رو که دیدم انجام شده. ان شالله زیر سایه پروردگار ...

مرسییییی حدیث مهربونم😍😍. 

خداروشکر یکی این وسط قبول زحمت کرد و بی کیک نموندیم🥰🥰

سلااامممم بهمگی ، الله قوت  چطور مِطورید عشقااا ؟؟  عزیزدلمی زهراجوووونمممم 💖 هی ...

عزیززززم چقد تو مهربونی اخه دختر🥰🥰🥰

به قول پگاه با خوندن کامنتت یه لبخند پهههههن رو صورتم نشست🥰🥰🥰🥰. 

وای رومینا من خوره ی کتابهای توسعه فردی هستم، انقد که راجبش خوندم وقتی اون اقا داشت صحبت میکرد انگار فقط برام مرور مطالب بود،  ولی باز هم حریصانه دریافت این سبک اطلاعات رو پیگیری میکنم، اصلا حاااالمو خوب میکنه😍. 

امیدوارم برنامه هام خوب پیش بره فعلا که به شرایط امیدوارم ولی خب باید ببینیم اینده چطور پیش میره، انشالله خیر باشه🥰🥰

و این داستان تا پایان کلاس اول ادامه دارد. من پسربزرگم رفت پیش دبستاوی ولی مشق اصلا نداشتن، در حد ک ...

نه خواهر کلی مشق میده روزی دو صفحه از کتابشون ،نقاشی 

کاردستی ، تمرین سه گوش و... که به شکل مثلا بستنی و.. درمیارن تو دفتر شطرنجیشون ،کلی شعر و پیام قرآنی و آیه و اعداد و دعا و... هر هفته هم کاربرگ دارن.  معلمشون هم میگه تا ساعت ۶ عصر همه تکالیف رو باید انجام بدید 😏 

نه نانای جون   خانه دارم ، فعلا که تا فسقلی هام از آب و گل در نیان  ترجیح میدم همین خانه د ...

منم ۱۰ ساله اومدم 

پسر منم ۶ سالشه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام وقت بخیر  یه خانم خوشگل و کدبانو لطف میکنه لایکم کنه که هر روز بیام و ببینم شما خانمهای ک ...

کدبانو نیستم ولی لایکت کردم😓

خواهش میکنم به من بی سلیقه کمک کنید تا کدبانو بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭