2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
جوگیر شدم عاشق کار خونه شدم از درس یادم رفته🙈 راست میگین باید درس بخونم این دو روزه

باانرژی ای که خونه تکونی کوچولوی چندروز پیش  گرفتی، درستو تموم کن.

اگرم میبینی ذهنتو درگیر کرده، مثل زهرا مامان علی نیم ساعت وقت بذار تمه رو بیار رو کاغذ و برو سراغ درست.

اینجوری نه با دل و جون به درس میرسی نه به کار خونه.

( یعنی واقعیتش من اینجوریم😁😉)

این نیز بگذرد...                                                       
سلام من از ۷ بیدار شدم النا رو بردم مهد حلما بیدار شد صبحانه خوردیم چدن های گاز رو گذاشتم ظرفشویی ...

احسنت 

تو میتونی دوست خوب ما

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه به منم بگی چهدخبره

سلامتی

یه گروه خانم ، مامان، خانه دار و شاغل با دغدغه پیشرفت و ایجاد نظم و تمیزی و کدبانوگری و آموزش و انجام کارهای روتین و جدید دور هم جمع شدیم.

از تجربیات هم استفاده میکنیم در زمینه های مختلف.

گاهی چالش داریم

گزارش روزانه یا چندروز یه بار براساس شرایط خودمون میدیم.

از هم انگیزه و انرژی میگیریم بهم فرکانس مثبت ارسال میکنیم.

❤🧡💛💚💙💜

شما هم خوش اومدی 

بسم الله بگو و همراهمون باش💐

این نیز بگذرد...                                                       
سلام عزیزم منتظرم گزارشتو بخونم حتما 

فدای شما

حتما، با کمال میل

ان شاالله امشب میایم گزارش میدم😘😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
مرررررسی زهرای قشنگمممم  دقیقا همین موقع ها بود دخملم بدنیا اومد 🥺🥺 حالا تاتی میکنه شیطونک خ ...

تولدش مباارک 😘😘😘💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شکسته نفسی نفرمااایییید  باااانوووو💞💞💞 آره فردا ببینم می تونم یکم بیشتر دووم بیارم برا خ ...

رومینا جون تولد جوجه کوچولوت مبارک

ان شالله همه در کنار هم گوگولی و شاد باشین🥰😘

و همینطور آرزو میکنم دخترت، خانم باشه یکم از چسبندگیش کم بشه😉

این نیز بگذرد...                                                       
عاااقا منم اعتراف میکنم  تا  ده  دَوام آوردم      ده تا ۱۱ رو دیگه &n ...

جا زدین کههههه😂😂😂. 

مهدی من تا دو و نیم بیدار موند و همه وظایفش اعم از شیطنت،  خوردن،ریخت وپاش رو بدون قصور، انجام داد😎😎. 

بعد گزارش صبحم بلند شدم مدل تراکتوری تماااااام خونه رو مرتب کردم، گردگیری کردم و جارو کشیدم، دو سری لباس شسته شد پهن شد

همه لباس خشکها تا شدن رفتن سرجاشون

اتویی ها اتو شدن اویز شدن

نهار اماده شد

راه پله رو مرتب کردم

ظرف شستم

لباس دستی شستم دوش گرفتم

راستی صبح یه ربعی نرمش کردم

شلغم خوردم،  هیشکی شلغمامو تخویل نگرفت فقط خودم خوردم😐😎. 

علی جون اومد نهار خوردیم و بیهوش شدیم همگی

بعد خوابمون یه شلوارم نیاز به یه تغییر کوچولو داشت درستش کردم

امشب جایی دعوتیم باید براشون کادو هم ببریم،  قصد خرید دلشتم ولی همسرم دیر میاد و دیگه وسیله نمیتونم بخرم باید پول کادو بدم. 

چایی دم کردم بخورم و با علی جون یکم تمرین کنیم و بعدش کم کم حاضر شسم بریم مهمونی انشالله

فداتون سلامت باشین ان شاءالله شما هم کنار خانواده زندگی پراز شادی و آرامش داشته باشین🌺❤️ در مورد م ...

سلام 

زنده باشین ممنون از دعای قشنگتون و همچنین شما ان شاءالله😘🤲 

چون برادر جاریتون میشه و جاریتون دختر عمه شما پس شوهر خواهرتون پسر عمه شماست و همسرش یا برادر شوهرتونه یا پسرخاله اش🤨🙄

مغزم هنگ کرد تا به این نتیجه رسید خدا کنه درست باشه😅😅😅

سلام خانومهای گل.  امروز می تونستم بمونم خونه:  موندم و کمر همت بستم.  البته تو ...

خدا قوت، دیر هنگام منو پذیرا باشید بانو😊

اونا جا که در مورد رویه کفش نوشته بودین ،(حیز انتفاع) با اینکه میشه گفت  خیلی کتاب خوندم ولی اولین بار بود این کلمه رو میخوندم حتی تا حالا یادم نمیاد شنیده باشم و برام جالب و جدید بود .ممنون🌹

رومینا جون تولد جوجه کوچولوت مبارک ان شالله همه در کنار هم گوگولی و شاد باشین🥰😘 و همینطور ...

مررررسی عزیزدلمممم ممنون از دعای قشنگت 

همینطور شما ان شاءالله  دخمل نازنینت رو بسلامتی بغل بگیری و بشه همدم و مونست  عزیزممم 💞

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
متوجه شدم. منم بتونم این موضوع رو نهادینه کنم خیلی خوب میشه. همسرجان دنبال کننده اخبارهستن و بعدش ...

همسرم من هم مثل همسر شما و یکی از قلها هم بعضی وقتا تو بحثا و تحلیلا همراهش میشه و اینجاست که من نیز هم مانند شما صحنه را ترک میکنم😅