2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
الله قوت شهرزادقشنگم 🥰 میگم چیزه 😬 اون اوایل که این  پروفایلو گذاشتی  تو مرحله ای بودی ...

تولد گل دختر نازتون مبارک 😍😘ان شاءالله در پناه خدا و زیر سایه اهل بیت علیهم السلام همیشه سالم ،سلامت و عاقبت بخیر باشه🤲🤲🤲

رومینا جون هم 😇😊 هستم هم خسته و نالان🤕🥵🥶🥴 اگر خدا بخواد دقیقا دوهفته دیگه همین موقعها اتاق عم ...

ان شاءالله این دوهفته هم میگذره و بارتو به سلامتی زمین میزاری،و از دیدن و بغل گرفتنش عشق میکنی🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله این دوهفته هم میگذره و بارتو به سلامتی زمین میزاری،و از دیدن و بغل گرفتنش عشق میکنی🤲🤲🤲

ممنون دوست عزیزم

الهی همه به خداسته دلشون برسن.

راستی کمرتون بهتره؟

این نیز بگذرد...                                                       
باانرژی ای که خونه تکونی کوچولوی چندروز پیش  گرفتی، درستو تموم کن. اگرم میبینی ذهنتو درگیر کرد ...

فعلا که دو روز بود نی نی نذاشته بود بخوابم بچا رو سپردم به شوهرم درس بخونم گرفتم تخت خوابیدم 🤪

من ساعت ۳ با حلما خوابیدم بیدار شدم دیدم ساعت ۵ سریع چای دم کردم تا همسرم اومد میوه خرید اونها را جابجا کردم 

نون جا بجا شد 

شام برنج داشتم ی کم باقالی قاتق گذاشتم ی جاروبرقی الکی کشیدم خیلی کثیف شده بود خونه 

راستی شماها که بچه کوچیک دارید چند روز ی بار جارو میکنید

من ساعت ۳ با حلما خوابیدم بیدار شدم دیدم ساعت ۵ سریع چای دم کردم تا همسرم اومد میوه خرید اونها را جا ...

یه روز درمیون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من ساعت ۳ با حلما خوابیدم بیدار شدم دیدم ساعت ۵ سریع چای دم کردم تا همسرم اومد میوه خرید اونها را جا ...

به نام خدا هررررر روز 🤕

گاهی روزی دوبار 😑

جارو برقیم هم خرابه، جارو دستی میکشم 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

برنامه ی امروزم 

چالش نخوابیدن صبح ❌

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

آشپزخونه برقی بشه ✅

اتاق خوابم برقی بشه ✅

دستشویی شسته بشه ✅

با پسرم درس کارکنم ✅

برم دنبال پسرم  ✅

برم آرد و نخودبخرم ✅

نهار درست کنم ✅

آبچکون جمع بشه ✅

نهارمامانم میاد نهار بخوریم و جمع و جور بشه ✅

ظرفای نهاری که پختم و خورده شد شسته بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

شام درست کنم ✅

نهار فردای همسرم رو درست کنم ❌

ظرفای شام شسته بشه ✅

نمازا خونده بشه ✅

گاز تمیز بشه ✅

داروها خورده بشه ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

سطل زباله ی سرویس ها خالی بشه ✅

جانبی 

شکلات سنتی درست کردم 

لوبیا پختم برا لوبیا پلوی فردا راحت باشم 

لباس شستم و پهن شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام بر همگی

🌱در سرزمین ناامیدی زندگی نکنید!

خدا در سرزمین امید منتظر شماست...

🌺جمعه

❄️نمازها+ذکر روز

❄️ناشتا آب ولرم

❄️زبان+درس

❄️نهار غذای سنتی پر ریخت وپاش(البته جمعه ها همسرم زحمت ظرفها را میکشه😁)

❄️اتو زدن لباسها+جارو+آبیاری گلها

❄️مرتب کردن ابروها(پول آرایشگاه را انداختم قلکم)

❄️بیشتر وقتم صرف بودجه بندی و محاسبات شد(همسرم دخل خرج را به صورت ریز یادداشت میکنه، طبق اون درآوردیم که مقدار مصرف ما از هرچیز در یک ماه چقدره،تصمیم گرفتیم نوع خرید را برای بعضی چیزها عوض کنیم،بعضی ها را کلی بخریم،بعضی راحذف کردیم و چیز دیگه ای جایگزین کردیم)

❄️قسط خانگی پرداخت شد+پس انداز رفت به حساب قلک

❄️یه خرید کلی انجام دادیم +جابجا کردن خریدها+بعضی هم رفت انباری تا بعدا رسیدگی کنم

❄️نرمش+59تاشنا

❄️شام+نهار فردا

❄️حمام +غسل جمعه+آبرسان بعد حمام

❄️روتین آخر شب

🌺شنبه

❄️نماز +ذکر روز

❄️آب ولرم ناشتا+آماده کردن صبحانه

❄️شکستن بادام+پاک کردن کشمش

❄️غذای مینا داده شد

❄️روی گلهای باغچه را باز کردم

❄️7تا 3سرکار بودم

❄️زبان+درس

❄️نماز+استراحت+برنامه انارستان(بسی استفاده کردم)

❄️مقداری از جزء26دوره ختم مجازی قرآن

❄️جمع کردن گوشه کنارا+گردگیری+تی سرامیکها

❄️شستن لباس با دست+شستن سرویس

❄️رسیدگی به مینا

❄️نهار فردا+کاچی واسه خودم

❄️نرمش+63تاشنا+رسیدگی به پوست

❄️خالی کردن همه زباله ها و انتقال به حیاط

❄️نظافت و جمع کردن آشپزخانه

❄️صبح وعصر دمنوش آرامبخش +شربت زرشک وانار

❄️الان شام بخوریم همزمان آنشرلی ببینم☺️

❄️در ادامه درس بخونم+روتین آخر شب

☃️چالش‌های اخیر(آب ولرم ناشتا-خواب عصر ممنوع)

🌱خدایا

گفتی نا امید نباش، رو حرفت حساب کردم می دونم رو قولت هستی... ممنونم

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام  زنده باشین ممنون از دعای قشنگتون و همچنین شما ان شاءالله😘🤲   چون برادر جاریتون ...

بله دقیقا پسر خاله هستن اشکال نداره ما و بیشتر بچه هامون هم هنگ هستیم😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
متوجه شدم. منم بتونم این موضوع رو نهادینه کنم خیلی خوب میشه. همسرجان دنبال کننده اخبارهستن و بعدش ...

من که کم کم همسرم را هم ترک دادم😁الان فقط از طریق کانالهای خبری تلگر ام  دنبال میکنه. گاهی هم کتاب میخونه، این پیشرفت خیلی خوبیه😅😄 

نمی‌فهمم چرا آقایون اینقد اخبار دوست دارن😩🤔

@avinjoon   خیلی کار خوبی میکنی ما به خاطر شرایط اخیر..... ولی وقتی به ماهیت اصلی خبر فکر میکنی.......