2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
الهی تنت سالم باشه دوست جان برای درد کمر مسکنی چیزی نیخوری؟

جانت سلامت عزیزم😘🌹

دکتر گفت در اسرع وقت باید فیزیوتراپی برم و دارو مصرف کنم ولی باید بیمه برام رد کنن که آقای همسر و پسران وقت نکردن برن  هرروز بهشون یادآوری میکنم اما...😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح پسرم راهی کردم مدرسه ✅ خمیر درست کنم برا پیتزا ✅ مایه ی پیتزا رو درست کنم ✅ برم خونه ی مامانم ...

میدونم به خاطر پسرتون خیلی زحمت میکشید و کارخودتون زیاده، برا همین وقتی میگید که به مادرتون تو کار خونه کمک میکنید حس خوبی بهم دست میده و باعث میشه براتون احترام خاصی قائل بشم😘خدا ان شاءالله بهتون اجر و سلامتی  بده عزیزم🤲

سلام بچه ها فردا حلما رو میبرم واکسن یک سال و نیمی بزنم دعا کنید بخیر بگذره

سلام ان شاءالله که بخیر میگذره 🤲🤲

امروز داشتم روضه حضرت فاطمه سلام الله علیها گوش میدادم اگه قابل باشم برا دخترتون دعا کردم ،همچنین برای سایر دوستانی که در این تاپیک حضور دارن و همسر پاییزجان ،ان شاءالله که خدا قبول کنه 🤲🤲🤲🤲

سلام

🍃🌸هیچ کس قفل بدون کلید،نمی سازد اگر قفلی در زندگیت،می‌بینی…شک نکن اون قفل کلیدی هم دارد

❄️ناشتا آب ولرم

❄️نمازها +ذکر روز

❄️7تا 3 سرکار

❄️استراحت +انارستان+چرت کوتاه

❄️زبان+درس+مثنوی

❄️رسیدگی به مینا(حمام،شستن قفس وکاور..)

❄️دمنوش صبح گل محمدی_دمنوش عصر آویشن

❄️شستن لباس با دست+شستن تی آبی قشنگم با پودر

❄️جمع کردن گوشه کنارا

❄️دود کردن اسپند

❄️شام+نهارفردا

❄️جارو دستی(جمع کردن موهای احتمالی)

❄️آبیاری گلها

❄️آنشرلی همزمان ورزش +56تا شنا

❄️نظافت آشپزخانه

❄️شستن سرویس با پودر لباسشویی

❄️مرتب کردن ابروها

❄️رسیدگی به پوست

❄️تی، دستمال های خیس+زباله ها بیرون

❄️لیست خرید+برنامه غذایی

❄️کارهای قبل خواب(آبرسان به دست وپا، مسواک. ذکر) 

🍃🌸خدایا!

بابت همه چیزایی که به

صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!

حتی اگه براش گریه کردیم

حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم ...💚

شاد باشید

ببخشید که باز فرصت ندارم بخونمتون جبران میکنم😘

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

شبتون بخیر دوستان

@کارنلین‍ ‍ جان ان‌شاالله بسلامتی بارتو زمین بزاری زیاد خودتو خسته نکن😍

@zahra009     ‍ منم یه بار ماشینو پارک کردم برگشتن بین دو تا ماشین گیر کرده بودم نمیتونستم درش بیارم یه آقا زحمت کشید کار خوبی کردی کمک گرفتی👌

@banooooooooo     جان ممنون بابت یادآوری خوتدن سوره ها بعد از نماز😘

و خوش آمد گویی به دوستان جدید ان‌شاالله در کنار هم بمونیم و از هم بیاموزیم

امروزم بدین گونه گذشت😁

صبح زود پخت ناهار

چیدن صبحانه و آماده شدن رفتن سر کار و برگشتن 

استراحت و نماز

رسیدگی به دروس ماهور خانم

شستن ظروف

دوش گرفتن و شستن لباس و بعدم شستن حمام

روغن نارگیل به موهام

خواندن قرآن و کفتن اذکار

پخت شام

جاروی دستی منزل

چنتا تلفن مهم

تماس با کتاب خانه

تماس با کانون زبان

دم کردن چای و خواندن کتاب

نماز و دعا و خوردن شام

روتین شبانه و الانم بخوابم🥰

سلام دوستای خوبم

کارهای انجام شده امروزم:

آماده کردن صبحانه ،خالی کردن آبچکون و پرکردن مجددش با ظرفای صبحانه،حوله ها رو گذاشتم ماشین لباسشویی شسته شدن و پهن کردم،شسته های دیروز رو جمع کردم،ناهار استامبولی پختم،جا ادویه ها رو پر کردم و اضافه ادویه ها رو گذاشتم فریزر که طعم و بوش موندگاری بیشتری داشته باشه،کمی میوه شستم،عدس خیسوندم برا فریز،آشپزخونه وهال مرتب شد،شیشه های آب به دفعات پر شد،نماز،یه جزء قرآن هم سهم من از یک ختم بود که خوندم،ناهار گذاشتم و ظرفا جمع و شسته شد،کمی استراحت کردم،برا همسرم میوه گذاشتم خورد و رفت سرکار،سرویس حیاط شسته شد،حیاط مرتب شد(نیاز به شستن داشت ولی گفتم ممکنه بارون بباره برا همین نشستم،بارونم نبارید😅)شام درست کردم (خوراک لوبیا)،چندتا کار خورده ریز دیگه،شام ،خالی کردن و پرکردن مجددآبچکون،باز لباسشویی روشن شد،عدسا پخته ،بسته بندی و رهسپار فریزر گردید.

بعدشم با دوقلوها رفتیم بیمارستان تعویض شیفت مراقبت از پدربزرگشون پسر سومی رو اوردم پسر بزرگه موند،برگشتیم کارلباسشویی تموم شده بود لباسا رو پهن کردم،داروی دخترمو دادم،و تمام بالاخره میخوام بخوابم😅😅ببخشید همه اش طولانی میشه نوشتنم☺️😘😘

شبتون بخیر دوستان @کارنلین ‍ ‍ جان ان‌شاالله بسلامتی بارتو زمین بزاری زیاد خودتو خسته نکن😍 ...

ممنون دوست خوبم.

سعی میکنم ولی خب یه سری کارهای لحظه آخری هست که باید انجام بدم.متاسفانه دلم میخواد همشو خودم انجام بدم ، بقول یه بنده خدایی برون سپاریم ضعیف شده!!!

این نیز بگذرد...                                                       

سلام. برنامم برا امروز 

روز دوم چالش نخوابیدن صبح 

برم نونوایی 

برم خونه ی مامانم 

ادامه سبزی های دیروز ریز و شستن و... 

برم دنبال پسرم 

مرغ بخرم 

مرغا رو بشورم و بسته کنم و بزارم فریزر 

خونه ی مامانم جارو کنم 

نهار درست کنم بخوریم 

یه چرت بخوابم 

تخت و اتاقم مرتب کنم 

نخود و لوبیا بخیسونم برا فردا آبگوشت 

شام درست کنم 

ظرفای شام و نهار شسته بشه 

آبچکون خلوت بشه 

لباسا شسته بشه 

داروها خورده بشه

حموم برم 

فعلا اینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام 🍃🌸هیچ کس قفل بدون کلید،نمی سازد اگر قفلی در زندگیت،می‌بینی…شک نکن اون قفل کلیدی هم دارد ...

به به ...سلام عزیزم شما بچه هم داری؟ خیلی برنامه ریزی عالی داری

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...