2777
2789
عنوان

همسر شماهم خودش با دختر حرف بزنه اداب معاشرته شما با پسر نه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست
خیلی رومخن... من خودم دختریم که کلا گرم نمیگیرم زیاد تو همچین موقعیتایی اون اقاهم یچیزی گفت من فقط ی ...

منم خیلی ادم سنگینی هستم یعنی نشده تا به حال با مسی بگو و بخند کنم که بخواد بهش بر بخوره

ولی من حامله بودم استراحت مطلق بودم منو برد خونه مامانم بعد هر شب بهم میگفت قران بخون ذکر بگو

بعدا متوجه شدم که خودش تو گوشیش فیلم.... میبینه

و از من توقع داشت مدام در حال ذکر و نماز باشم 😏😏🙄🙄🙄🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بامزه گفت هرهر😂🤣

اره قیافشو باید میدی اول گفت هر هر بعد ادای منو در اورد که لبخند زدم سرمو تکون دادم خداحافظی کردم خودم خندم گرفته بود ولی نذاشتم نشون بده صورتم😂😂

تمام همکارای شوهر من خانومن😐😐😐😐 چکار کنم؟

خدا صبر بده😂😂تو دیگه باید توکل کنی خواهر😂😂

منم شوهرم کلی دانشجو دختر داره تو اداره هم همکار خانم زیاد داره سعی میکنم فراموششون کنم ذهنم اروم باشه😂

😂😂😂😂😂 همشونم خوشگل و مجردن

من چند روز پیش با یکی از متاهلاش درگیر بودم😂😂پررو پررو برگشته بود به شوهرم گفته بود من که یکساله ازدواج کردم میگم کاش ما همدیگرو زودتر دیده بودیم😐بعدم ساعت دو نصفه شب اومده بود میگفت استاد خوابتونو دیدم و چرا نمیاید شمال بریم باهم ما ویلا داریم دوخانواده بریم ویلا ما😑😑

وااای این اخلاق بابای منه ، ولی اعصاب من نمیکشه ، خدارو شکر شوهرم این اخلاقو نداره وگرنه منفجر م ...

خیلی بده ولی منم به زودی ادمش میکنم 

خوشم نمیاد اصلا از این رفتار

منم خیلی ادم سنگینی هستم یعنی نشده تا به حال با مسی بگو و بخند کنم که بخواد بهش بر بخورهولی من حامله ...

عداب وجدان داشته میگفته نکنه خدا قهرش بگیره و بچه مشکلی براش پیش بیاد ، عوضش شما نماز و دعا کنی تا چیزی نشه