2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

نخون خانم تا ویرایش کنم 

اگر خوندی هم دوباره بخون 😉

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام صبح اول زمستونتون بخیر 

دیروز صبح بچه ها رو راهی کردم 

برای مدرسه ثنا کلی پفیلا درست کرده بودم 

کارها رو با عدسی شروع کردم، عدس و بلغور گذاشتم بپزه، با پیاز خشک هم پیاز داغ درست کردم و اضافه کردم 

روغن مون تموم شد و نمیدونستم نهار چی درست کنم 

کیف پولم هم نیستش فکر کنم گمش کردم، کیف قشنگم رو دوست داشتم 😢در نتیجه کارت هم نداشتم و نمیشد برم خرید و کلی هم کسری داشتم 

کیک رو که مجبور شدم کنسل کنم 

میخواستم ژله هندوانه ای درست کنم، از کابینت بالای اپن رنگ خوراکی برداشتم، دیدم آقا موشه اونارو هم جویده بوده 🤦‍♀️ 

باز برای ژله هم کلی فکر کردم چکار کنم آخر هم دو تا ژله ساده درست کردم و با انار تزیین کردم 

محمد کلی ذوق کرد برای ژله ها و منتظر بود بهش بدم، کامل تفهیمش کردم که اینا برای الان نیست 😬

با اندک روغن ته ظرف یک سری پفیلا درست کردم که کارم جلو بیفته 🍿

کلی ظرف شستن، بازم موند 

لباس شستم و پهن کردم 

هال ترکیده رو مرتب کردم 

ریخت و پاش آشپزخونه رو مرتب کردم و دستمال کشیدم 

هال و آشپزخونه رو جارو زدم 

میوه شستم و چیدم و با چندین بار جابه جایی به یک چیدمان مورد تایید رسیدم (بعد از کار معدن چیدن میوه سخت ترین کار دنیاست) 

با همسرم تماس گرفتم که خرید کنن و اطلاع هم دادم که نهار بهتون نیمرو میدم 🍳اونم بعد از اینکه روغن خریدی 😉

نماز خوندم، کلی هم بین کارها با محمد صحبت کردم 

راستی قبل بیدار شدن محمد کتاب صوتی همسایه ها رو شروع کردم، یکم همچین رده سنی داره 😬 محمد بیدار شد قطعش کردم 

خودم هم دو دلم گوش بدم یا نه، کلی ازش تعریف شنیدم اما بی تربیته دیگه 😬

همسرم با بچه ها و البته با سوسیس اومد 🌭🌭 میدونستم زیر بار نیمرو نمیره 😁

سریع سوسیس هارو سرخ کردم، همزمان یک قابلمه دیگه پفیلا درست کردم 

تا نهار خوردیم شد 4 

سرعتی چند سری دیگه پفیلا درست کردم 

قرار بود همسرم نایلون بزرگ بخرن و فراموش کرده بودن پارسا هم رفت از نونوایی بگیره تعطیل بود، دیگه یکی از کاورهای نو مزون رو برداشتم و پفیلا ها رو ریختم توش 

همینجوری تند تند از این ور به اونور میرفتم وسایل رو جمع میکردم بچه ها رو آماده میکردم یا تذکر میدادم آماده بشن 

همسر هم خوابیده بود هی صداش میزدم 

خلاصه تا 5 و ربع فقط دوییدم و غر زدم و با پفیلا و میوه و ژله و عدسی رفتیم هیئت مدرسه سال قبل پارسا، قرار بود اول روضه باشه بعد هم دورهمی یلدایی 🍉

اونجا هم هر کس یسری چیزی آورده بود با کمک چند نفر دیگه همه رو تقسیم کردیم و ظرف کردیم برای خانمها و آقایون فرستادیم، یدونه سفره قلمکار هم برده بودم سمت خانمها انداختم و یکم از تنقلات رو چیدیم تو سینی  و گذاشتیم روش، بدین صورت

سمت آقایون هم همینطوری هر چی برده بودن گذاشته بودن وسط و خورده بودن، برای همین بچه ها کوچولو جذب سمت خانمها شدن و دور این سفره پر بچه بود نمیشد درست عکس بگیریم 

بعد هم یک کوچولو تو جمع کردن کمک کردم و یک تیکه کوچولو رو هم جارو برقی زدم 

دیگه ساعت 9 برگشتیم خونه و بچه ها کلی غر غر میکردن که زد تموم شد و این شب یلدا حساب نمیشه و.... 

گفتیم خب خودتون تو خونه میز بچینید، ثنا و علی تو هال یک کرسی نمادین درست کردن و میوه و تنقلات گذاشتن اما خودشون چرتی شده بودن و هی چشماشون بسته میشد آخر هم با ناراحتی و غر غر رفتن خوابیدن که تقصیر شماست که الان مراسم لغو  شد 🙄 بچه انقد پررو آخه 😒

منم با بدنی له همه چی رو ول کردم و خوابیدم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون یکی ویرایش نشد دوباره فرستادم 

من همه  رو خوندم

ماشالله 

خداقوت کلی کار کردی

من اینطور مراسمها رو دوست دارم ولی چون تا حالا انجام ندادم حس  میکنم، خیلی سخت و عجیبه.

فکر میکردم وقتی بچه هام مدرسه ای بشن، من خیلی از این دست فعالیتها داشته باشم اما همسرم کلا مخالفه و همش فکر اینه که دردسره و ... کلا هم اهل دوست و دوست بازی و این حرفا نییست.

کمال همنشین در من هم اثر کرده!!!

این نیز بگذرد...                                                       

سلام عشقا  

عاقا من فقط کاتابه رو خوندم  حمامه مونده !!!  🥴

دیشب تا سه ونیم ،۴  خوابم نبرد 

این شد که امروز  خوابه ول کنم نبوود تا ۱۰ 

کلا  چند روزیه که ساعتِ خواب بدنم  بی تربیت شده  

باید یکم حسابشو برسم  🤨

هنوز نخوندمتون  قشنگا   😘

روزتون زیبااااا

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

برنامه ي انجام شده ي  ديروزم 

تخت و اتاقم مرتب بشه✅

لباس ناشور شسته بشه و پهن شه✅

لباس خشک ها تا زده بشه✅

ظرفا شسته بشه من خوابیدم پدرو پسر بازم ظرف کثیف کردن✅

ظرفای ابچکون جمع و جور بشه✅

سرویس بهداشتی شسته بشه✅

حقوقا حساب کتاب بشه✅

برم دنبال پسرم✅

نهار درست کنم✅

ظرفای نهار شسته بشه✅

برم خونه ی مامانم  عصری✅

امشب یلدا میرم خونه ی مادرشوهرم✅

آبنبات سنتی برا خونه ی مادرشوهرم درست بشه✅

پذیرایی و اتاق خواب و آشپزخونه برقی کشیده بشه✅

آشپزخونه طی کشی بشه✅

ابروهام بگیرم ـصورتم شیو کنم✅

داروها رو بخوریم ✅ 

جانبي 

گاز بالكن دستمال شد 

سينك با وايتكس شسته شد 

گاز تميز شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامم برا امروز 

به علت پريودي و تميز كردن ديروز خونه كار خاصي ندارم 

ناهارم از خونه ي مادرشوهرم آوردم  

صبحانه به همسرم دادم  

ظرفاش بشورم 

امروز مي خوام كتاب بخونم 

نهار بخوريم و ظرفاش بشورم 

عصر برم خونه ي مامان بزرگم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

همين 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من همه  رو خوندم ماشالله  خداقوت کلی کار کردی من اینطور مراسمها رو دوست دارم ولی چون تا ...

ممنون که وقت گذاشتی و خوندی ❤️

همسر منم یکم به زیاده روی های من ایراد میگیره 

اما این جمع رو چون خیلی هم عقیده هستیم و برای رسد بچه هه مفید میدونه دوست داره 

هر وقتم میگه حال ندارم میگم، عه  تعامل با گروه همسال و هم فرهنگ یادت رفت، به حرفهای مشاور حواست هست و.... 😁

خلاصه تسلیم وار تشریف میارن 😉

ای جاانممم 🥰  یکم از کمال گرایی تون کم کنید  فقططط یه کوچولو 👌 به هرحال مسیر هدف هم با ...

تازه کمال گرایی ام نسبتا درمان شده😅😁

باید ۱۰ سال پیشم رو میدیدی😆😅

البته در یه خانواده بسیارررر کمال گرا بدنیا اومدن هم بی تاثیر نیست😉و ازدواج با یه خانواده کمال گرا تر و وسواسی😅

سلام یلداتون مبارک😍😍🌹🌹.  امروز صبح علی جون رو سپردم به سرویس و نشستم پای لپتاپ یه اپیزود ...

سفر بي خطر 

خوش بگذره

و اما سلام آخر شبی و بی وقت منو پذیرا باشید ببخشید دیر وقت میام  امروز با یکی از قلها و پسر کو ...

خدا قوت 

سلام صبح اول زمستونتون بخیر  دیروز صبح بچه ها رو راهی کردم  برای مدرسه ثنا کلی پفیلا درس ...

عكسه حس خوبي بهم منتقل كرد 

تازه کمال گرایی ام نسبتا درمان شده😅😁 باید ۱۰ سال پیشم رو میدیدی😆😅 البته در یه خانواده بسیارررر ...

خدای من ! 😄😄😄

چه کمال گرا  تو کمال گرا‌ یی !!! 😃👌

چه شووود ؟؟!!  

چه خوب که کمال گراها  همدیگه رو پیدا کردین  وگرنه هردو خانواده  اذیت میشدین  🥰

آرزو میکنم درکنار هم  به تک تک آرزوهای قشنگتون برسین عزیزم اونم در نهایتِ کمال  💖

دارم تلاش میکنم  دخترمو بخوابونم  برم حمووووم  🥴🤕

تا حالا شستن یه دور لباسو داشتم 

توجه به بچها و دادن صبحانه شون که خودش یه پروسه است برا خودش 

آمادیدن نهار !! 

یکی دوتا تلفن مهم 

دیشب هم اومدم  پاپیون جوراب دخترمو عجله ای با چسب حرارتی بدون تفنگش  از طریق شعله ی گاز  بچسبونم  شصت جان رو سوزوندم 🥴