2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044350 بازدید | 88227 پست
از زاویه ای که من دارم کل وکیل و اباد و ضمایمش چه از سمت پیروزی و فکوری،  چه از سمت معلم و دانش ...

بله بله زاویه دیدتون رو دوست داشتم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عذرخواهی منو بپذیرید استاد ! فقططط رعایت حال باردارهای خوشگلمون رو کردم  وگرنه اَلساعِه اطاعت ا ...

نوش جان 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بله زاویه دیدتون رو دوست داشتم 

😁😁😁🌻🌻

و سلام از صبح جمعه

از وقتی بیدار شدم خودم و تمام اعضای خانواده در حال اعمال تغییرات توی خونه بودیم. 

بخاری اتاق رو نصب کردیم نیاز بود تخت جابجا بشه بعد مجبور شدیم میز و اینه رو هم جابجا کنیم،  بعد یه نقطه توسط نهدی اقا منفجر شده بود اونو پاکسازی کردیم و اب کشی شد. 

و اینطوری کل اتاق رو ترکوندیم دوباره چیدیم. منم از فرصت استفاده کردم میز ارایش رو کلا تخلیه کردم تمیز کردم پاکسازی کردم و دوباره چیدم. دپتا کشو لباس رو هم همینطور، ولی چون لباسها برای پاکسازی باید همشون حضور داشته باشن،  بحث لباسها رو بستم و بقیه اتاق رو تمیز کردم این بین ته چین مرغ هم گذاشتم،  همسرمم یکم ظرف شست

و کل خونه رو مرتب کردم و جارو کشیدم. 

اینا تقریبا ۴ ساعت زمان برد ولی یه قورباغه بزررررگ از سر راهم کنار رفت. 

بعد نهار یه استراحت اساسی داشته باشیم بعدش شاید برای شام رفتیم بیرون، اگه از دوستان کسی پایه بود با اونا بریم وگرنه خودمون شام بریم بیرون

فعلا یکم ریلکس کنم تا برای بعد برمامه بریزم

یه تپه لباس هم روی تخته که باید مرتب بشن برن سر جاشون. 

دلم یه خونه تکونی ریز هم میخواد ولی باید خورد خورد انجام بشه،

سلام دخترا❤️

روزهای بسیار سختی رو دارم میگذرونم،امیدوارم زود تموم شن❤️

تخت جاروشارژی شد❤️

تخت کامل دستمال کشی و تمیز شد❤️

دراور و آینه اش کامل دستمال کشی و تمیز شد❤️

سرامیکای کف اتاق خواب کاملا تمیز شد❤️

لباس ها موند چون جای تابستونی ها و زمستونی ها باید عوض شه،فقط اونایی که میخوام بفروشم یا رد کنم جداسازی شد❤️

باکس داروها کاملا مرتب شد❤️

یکی از سرویس ها رو کامل شستم به همراه آینه اش و خالی کردن سطل اش❤️

تمامی سطل ها خالی شدن و زباله ها رفتن بیرون❤️

چای ساز رو شستم❤️

مبل ها اومد ولی فرصت نکردیم با همسر جان روی دیزاین اش تصمیم بگیریم😜

برای روی دوتا میزها باید پارچه رومیزی بگیرم و آماده کنم❤️

جای گلدون ها رو مشخص کنم❤️

تی وی تمیز شد❤️

روبالشتی ها رو جدا کردم که بشورم❤️

روتختی هم نیاز به شستن داره که احتمالا تو هفته اینده بشورمش😜

حتما باید برم انباری هم نظم داده بشه و هم یه موجودی بگیرم از وسایل❤️

زعفرون سابیدم❤️

نون قندی درست کردم تو تابه❤😍

باقالی پلو با مرغ،قیمه با گوشت چرخ کرده و کباب درست کردم❤️

مواد برای آش دوغ کنار گذاشتم،فردا یا پس فردا درست میکنم❤️

گاز هر روز تمیز شد❤️

سینک رو برق بندازم❤️

فردا اگه برسم برم تره بار❤️

برم لبنیاتی❤️

حدود شش ساعت روی فایل وقت گذاشتم،هنوزم تموم نشده😜

رفتم دانشگاه،ولی احتمالا یکبار دیگه هم لازم باشه برم😜

به خودم قول دادم  این فایل که تموم شد،ویندوز لپ تابو عوض کنم😜

مصرف سبزیجات،داروها،مکمل ها،باشگاه،مصرف آب،پیاده روی،حموم کاملا انجام شد🥰😍

فریزر رو ریختم بیرون،قورباغه بسیار بزرگی بود😅یه لیست هم تهیه شد براساس اش لیست غذا بنویسم❤️

یه لیستی از مواد بهداشتی و آرایشی و شوینده برای عید باید تهیه کنم❤️

اتاق و میزم نسبتا مرتب شد❤️

هر روز ماشین ظرفشویی زدن و خالی کردنش و هفته ای دو سه بار لباسشویی زدن و خالی کردنش رو داشتم و تا کردن لباس ها❤️

اتو دارم کلی😜

کلی پرینت و کپی باید بگیرم😅

کلی جلسه کاری مفید داشتم❤️

این هفته هم سه تا جلسه دارم😜

کلی اداره رفتم و کلی پیگیری😜فردا هم برم شهرداری😜

یسری وسیله ببرم برای مادرشوهر❤️

برم بانک❤️

یدونه تابلو بالاخره نصب شد😁

مونده دو تا تابلوی دیگه😁

کتاب خوندم😍

چهار تا فیلم دیدم که عالی بودن❤️🥰😘

سلام دخترا 

هفته ای که گذشت...

پنجشنبه یه ازمون مهم داشتم که از اول هفته براش برنامه ریزی کردم و قبول نشدم 

با گروهم یه کار عملی  داشتیم که شرکت کردم موفقیت امیز بود(از اول هفته تمرين هاي مربوطه رو انجام دادم _یه برنامه تو لپتاپ ریختم کلی باهاش تمرین کردم تا قلقش دستم بیاد)یه پیشنهاد همکاری داشتم که فعلا برای یک جلسه قبول و عملی کردم (چقد جذاب بود امیدوارم بازم موقعیتش برام پیش بیاد)

زبانم از سه شنبه شروع شد و نتونستم وقتی واسش  بذارم_یه ضرب العجل برام در نظر گرفته شده که تا شنبه جبران کنم (کتاب مربوطه رو از کمدا سفارش دادم_بسته مو تحویل گرفتم)

بلاخره نوشتنی های مربوط به مشاوره ام تموم شد و تحویلشون دادم (بار سنگینی رو دوشم بود)

کتاب غرق درنور رو برای بار دوم مطالعه کردم _فیلم وکیل مدافع شیطان رو دیدم و درموردشون با شخص مورد نظر صحبت کردم

حدودا ۲۰تا از ویدیوها رو دیدم و نکته برداری کردم _۲۵تا ویس گوش دادم

جدیدا غذاهای من دراوردی زیاد درست میکنم که نمیدونم اسمشونو چی بذارم !!!!!

همسر گرامی هنوزم علایم بیماری رو داره و همچنان سرخ کردنی و غذاهای خوشمزه ممنوعه

۳۵۹تا اهنگ از  فلش پاک شد

چندتا آیتم دیگه گذاشتم برای فروش تو کمدا

یه قورباغه زشت شخصی رو بلاخره قورت دادم

که تاثیرشو خیلی زود تو زندگیمون حس کردم

ملافه ها و روبالشتیا و حوله ها ولباسا شسته شد

دوتا کثیفی پنهان داشتم که با مسواک و جوش شیرین تمیز شد(راه آب حمام و اشپزخانه و بالکن)

به زیارت رفتگان رفتم و سبک بال برگشتم

قورباغه ی بزرگ و زشت همسر ،بلاخره به مرحله پایانی رسید (قطعه قطعه شد) و فقط مونده قورت دادنش که ان شالله تو همین روزا عملی میشه

از اواسط هفته با قانون ۵ثانیه پیش رفتم و خیلی جلو افتادم خیلی جلو یعنی کارای سه هفته آینده رو انجام دادم   

برای روزای پیش رو یه برنامه فشرده در نظر گرفتم 

همسرم قراره بره مسافرت ،البته قرار بود منم برم که متاسفانه سرم شلوغه و شرایطم جور نیس

لباس گرم _تنقلات_غذا _لوازم مربوط به کارش_لوازم جانبی گوشی و ماشین  رو واسش آماده کردم (این اولین باره که قراره ۷ الی ۱۰روز از هم دورباشیم همسرم از الان دلتنگه ولی من به این دور شدن و خلوت با خودم احتیاج دارم )

سفرش به سلامت 

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام من دوباره امروز دخترا رو بردم دکتر حلما تک و نوک تب می‌کنه جالبه دکتر گفت بدناشون عفونت نداره ...

عزیزم چه شرایط سختی داری 

امیدوارم به راحت ترین شکل ممکن از این مرحله از زندگی گذر کنی 

برای سلامتیت دعا میکنم   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
ذکری بلدید که به آدم آرامش بده  بجز صلوات و الا بذکر الله..

من با سجده طولانی و نماز مستحبی به نیت ارامش درونی اروم میگیرم 

اصلا خطرناک نیست فقط میگن که چنین خطری هست ولی خیلی انگشت شمار براشون مشکلی پیش امده.مثل اینه که بگن ...

تو یه رفیق درجه یکی 

خداروشکر که تو رو داریم تا نگرانی هامونو کم و کمتر کنی

تو این گیر و دار بعد از سه روز مریضی و مهد نرفتن پسرم   روزی که میخاست بره گفته بودن صبحا ...

چه مامان قشنگ و خوش سلیقه ای 

برای مامان عزیزت دعا میکنم

ان شالله که سلامت باشن   

شاید باورت نشه اما بیشتر وقتا به یاد همسر شما و دیاناجان و فکر کنم خزان بود هستم. تازه جاهای زیارتی ...

یاس عزیزم   

من خراب معرفتت شدم که 

چشام پرشد از مهربونیت 

ممنونم ازت 

خداروشکر که شماهارو دارم

بمونید برام رفقا

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

نگیییییییییییییییییییییین   

خیلی خوشحال شدم 

ان شاللله به سلامت بری رفیق 

وووووولی

حواسم بهت هستا 

فقط کاربرای مشهدی رو عروسی دعوت کردی   

سلام عزیزم  منم هفته پیش یه جراحی اورژانسی داشتم تو ۱۰ ماه این تقریبا سومین جراحی که داشتم&nbs ...

چقد روحیه تو دوس داشتم   

من از پنج شنبه خونه مامانم هستم و احتمالا تا آخر شب یکشنبه میمونم از وقتی چشمم باز میشه لیمو و چیزای گرم میخورم 

فردا مادر شوهرم از شهرستان میاد برای عمل من 

خدا کنه اتاق خصوصی داشته باشن که شوهرم بتونه بمونه چون دخترا هم هستن 

نگیییییییییییییییییییییین     خیلی خوشحال شدم  ان شاللله به سلامت بری رفیق  ...

😁😁