2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست

سلام مجدد😊🥰. 

ظهر نهار سرو شد،  بعدش هنسرم خوابید، پسرا هم نشستن کارتن دیدن، منم کتابمو خوندم و تموم شد. رمان بود و شخصیت اصلی داشتان به شددددت شبیه خودم بود، البته اون از منم غلییییظتر بود😁.  واسه همین کتاب رو تقریبا دو روزه خوندم، دوس داشتم ببینم چطور ماحرایی که براش پیش اومدخ بود رو. مدیریت میکنه،  از این نویسنده چن شب پیش هم یه رمان تموم کردم،  اونم خیلی شبیه من بود،  حس میکنم نویسنده خودش شبیه منه 😁، چون شخصیتهای اصلی داستانش تیپ شخصیتیشون شبیه هم بود و البته که شبیه من. 

یه دونه کتاب دیگه هم ازش پیدا کردم که امشب میخونمش🥰🥰. یجوری انگار یکی راجب خودم نوشته و منو داره تحلیل میکنه واسه همین به شدت جذبش شدم🥰🥰. 

بعدش: 

یکم تخمه خوردیم و فیلم دیدم،  و اماده شدیم بریم خرید.  خدارو هزار بار شکر بالخره خریدمون انجام شد،  قوذباغه ای شده بود،  دیگه داشت یه سال میشد که دنبالش میگشتم، و امشب تو نگاه اول پشت ویترین دیدمش عاشقش شدم و خریدیمش. 

مسیر رفت و همچنین برگشت من پشت فرمون نشستم(از همه فرصتهام استفاده میکنم😁). 

نماز خوندم

شام خوردیم

لباسها رو اتو زدم

پسرا رفتن حمام و باباشون رفت اونا رو اب کشید بیرون اورد😁. 

ظرفها رو شستم

یه دور. ماشین روشن کردم

خودم رفتم حمام و لباس دستی شستم

میوه اوردم واسه اهل منزل

در ادامه: 

برم پیش بقیه میوه بخورم

ماشین کارش تموم شه پهن کنم

دور بعدی رو روشن کنم

و خاموشی بزنیم

راستی این وسط یه پیشنهاد کاری کوچولو هم داشتم که فعلا برای یکشنبه قرار ملاقات گذاشتم(یادم باشه قرار رو فیکس کنم). 

امیدوارم شروع به تجربه ی خوب باشه برام🥰🥰🥰🌻🌻🌻

سلام شب بخیر 

یک گزارش دو روزه بدم 🌺

پنجشنبه بچه هارو راهی کردم، پارسا تعطیل بود و بیشتر خوابید 

منم یکم رفتم نت گردی کردم 

بعد صبحانه خوردم 

ظررررررف شستم 

مقدمات نهار رو آماده کردم 

لباس شستم و پهن کردم

آشپزخونه رو مرتب کردم  

(کارهای تکراری هر روز) 

همزمان آنسوی مرگ هم گوش میدادم 

این وسطا پارسا و محمد هم بیدارشدن و صبحانه خوردن 

پارسا حال رو مرتب کرد 

رفتم موهامو شستم 

نهار رو آماده کردم 

لابه‌لای کارها به لباسهام هم سر میزدم که برای شب لباس انتخاب کنم (ثنا خانم فرموده بودن لباسی که میخوای بپوشی پیرزنی هستش 😐) 

همسر و بچه ها اومدن نهار خوردیم 

ثنا جمع کرد ☺️

من رفتم دیگه لباسم رو اوکی کردم

هدیه رو بسته بندی کردم  🎁

یک ساعتی زمان برد با ثنا آماده بشیم👗💄👠 

همسر رو بیدارکردم و پسرا هم لباس پوشیدن 👕

ما خانمها رو رسوندن خونه دوست ثنا تولدش بود، خودشون هم میخواستن برن خرید کتاب اما رفته بودن خونه مادرشوهر 

از این تیکه تولد زود رد شم فقط بگم آنقدر شلخته و کثیف بودن که اگر تاپیک بزنم جزو تاپیکهای سم و ماندگار سایت میشه 🤢🤢

به همسرم زنگ زدم زود بیاد دنبالمون، البته بازم تایم زیادی بودیم تو اون محیط عجیب و کثیف

اومدیم خونه ثنا و علی خوابیدن برای بقیه ناگت سرخ کردم و خوردیم 

امروز صبح زود علی و باباش رفتن دوچرخه سواری و برنامه راهپیمایی کنسل شد، منم یکم بیشتر خوابیدم تا برگردن و با هم صبحانه خوردیم 

بعدش باز ظرف و جمع و جور و شستن لباس (این دفعه باز لباسشویی قاط زد و تا شب می‌شست و پهن کردن شب انجام شد) 

جارو اساسی هفتگی زدم 

مادرشوهر ماهی فرستاده بود با سر پولک بود،. تمیز کردم و برای نهار پختم 

بچه ها هم اتاقهاشون رو مرتب کردند 

بعد نهار گفتم یه چرت بزنم، یهو نصاب کفپوش به جای شنبه اومد، یک ساعت وقت داشتیم تا طبقه پایین رو انجام میده که آشپزخونه رو کامل تخلیه کنیم 

اول سریع ظرفهای نهار رو شستم 

بعد همه چی اعم از یخچال و گاز و ظرفشویی و سینک و کابینت زیرش و.... باز شد و همسر و پارسا بردن تو حال(دیروز به خونه دوست ثنا ایراد گرفتم چرا گازشون تو حال بود امروز سرم اومد 🤪)

6 تا کابینت هم ظروف کریستال و چینی و پذیرایی بود من خالی کردم و چیدم رو میز غذاخوری تو حال 

کف رو هم جارو زدیم و دیگه نصاب اومد بالا،. زیر سازی کار رو انجام داد که فردا بیاد آشپزخونه رو کفپوش کنه 

بعد که رفت تازه دیدیم نه ظرف آوردیم بیرون و نه سفره داریم و نه سینک برای شستن و... 😐

فقط قبلش چای درست کرده بودم تو فلاسک بود و البته استکان خودم که پیشم بود 😁

بچه ها تو جام چای خوردن 😐

دیدم کاری ندارم انجام بدم، یکم به درسام رسیدم هم سرچ در موردش داشتم و هم مطالعه و هم جدول برنامه هفته بعد رو کشیدم 📖📑

برای پارسا هم کشیدم (هی میخواد دفتربرنانه ریزی قلم چی بخره پشت گوش میندازه، گفتم موقت باشه که عقب نمونه) 

همسرم مایکروویو رو تو حال و جابه جا کرد که بتونیم روشن کنیم، شام گرم کردم و کف آشپزخونه هم خشک شده بود همسر با احتیاط یکم ظرف آورد و شام خوردیم و جمع کردم 

لباسشویی خاموش شد لباسها رو پهن کردم، باید صبح پاشم اتو کنم لباس‌های مدرسه ثنا بود 🧥

یکم جمع و جور کردم، آشغالها رو جمع کردم پارسا ببره دم در 

و تمام 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام 

خوب از امروز بگم 

صب چون این هفته کم خواب شده بودم بیشتر خوابیدم 

هشت بیدارشدم و کارای صبحانه رو کردم 

ظرفاشو شستم 

بعد رفتم راهپیماییو نمازجمعه 

بعد اومدیم از غذای دیشبگرم کردم خوردیم 

و ظرفاش شسته شد 

بچه ها موندن پیش من شوهرم رفت بیرون

بچه هارو خوابوندمو رفتم سرگوشی بعد یادم افتاد باید بخاریو بشورم و خداراشکر بحاری دوتا اتاقو راه انداختم نمازخوندم 

یکم رفتیم دور زدیم اومدم شام پختم ظرفاشو شستم و شامو خوردیم 

بازم ظرف شستم😩 

ی سر به همسایه زدم (خواهرم)  اومدم رفتم حمام و مسواک زدم لباسارو ازماشین دراوردم و پهن کردم

دارو هامو خوردم دارو های بچه هارو دادم ـ

سرویسا کثیفن 

ی سوال چرا انقد سختمه سرویس بشورم؟ ٠

از دو روز پیش ظرف تو ماشین مونده درنیاوردم 

ان شا اللع فردا همه حارو مرتب کنم و جارو بزنم 

بچه ها نوبت دکتر دارن  خودمم دارم باید تا قبل دکتر شام بپزم و برم 

سلام سلام  خوب از امروز بگم  صب چون این هفته کم خواب شده بودم بیشتر خوابیدم  هشت ب ...

منم سختمه سرویس بشورم 😩

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام 

امروز طبقه بالا رو مرتب کردم + گردگیری + جاروبرقی 

اتاق هم مرتب شد ، حموم رفتم ، چای دم کردم با مامان و خواهرا خوردیم و چند قسمت هم سریال خون سرد و دیدم 

یک ساعت و ۴۰ م هم کتاب صوتی شب های پیشاور 

ی پادکست درمورد موانع ذهنی گوش دادم و تمرین شو هم انجام دادم ، کمی هم با محمد سبحان درساشو کار کردم ، نماز ها✔

با اهل خونه چند تا مدل لباس محلی افغانی دیدیم ک یکی شو پسندیدم ببینم از کابل یا هرات اگه بشه بفرستن برام 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام سلام  خوب از امروز بگم  صب چون این هفته کم خواب شده بودم بیشتر خوابیدم  هشت ب ...

عزیزم در مورد ظرفهای توی ماشین،حتی تمیزها هم دو روز نمونن اون تو،چون لاستیک های ماشین بو میگیرن و با شست و شو هم رفع نمیشه،مگر اینکه uV داشته باشه ماشینتون و هی از لامپ uVاستفاده کنین❤️علاوه بر اون رطوبت تخلیه نمیشه و اکسید شدن سریعتر اتفاق میفته❤️

سلام عزیزدلم

صبحت بخیر

من بهترین راه حل برای این مشکل رو شستن هر روزه سرویس بهداشتی میدونم

خودم هر روز ک از خواب پا میشم همونطور ک مسواک میزنم مثلا روشویی و آینه شو میشورم

اینطوری همیشه تمیزه 

هر ۱۰ روزی یبارم با جرمگیر برقش میندازم و ضد عفونیش میکنم

سلام به همگی.  امروز:  تا اهل خونه خواب از سرشون بپره، ناهار رو بار گذاشتم، چون ممکن ...

من همیشه قبل تمیز کردن هود ماهی سرخ میکنم!!! دیگه بعد دیگه تمیزش میکنم و آشپزی تعطیل !!!!

این نیز بگذرد...                                                       
من همیشه قبل تمیز کردن هود ماهی سرخ میکنم!!! دیگه بعد دیگه تمیزش میکنم و آشپزی تعطیل !!!!

آخ گفتی. 

من گاهی وقتمو خالی می کنم، یه جا کتلت، بادمجون، کدو و بقیه ی موارد مشابه رو پشت هم سرخ می کنم، بعد هود رو تمیز میکنم. 

خدایا این همه کار تو خونه انجام میدیم ولی بعضی کارها اینطوری سخت میان به آدم. چرا آخه.

سلام    برنامم برا امروز 

پذیرایی مرتب بشه 

دارو ها خورده بشه 

نمازا خونده بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

عصری با همسرم بریم خرید 

بریم جایی کار داریم 

اتاق پسرم مرتب بشه 

ظرفای شام دیشب  یه دونه بشقاب با یه دیگ کوچولوعه شسته بشه 

نهار پسرم درست کنم 

آبچکون جمع بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه و جا به جا شه 

برم دنبال پسرم 

نهار فردای همسرم رو درست کنم 

شام درست کنم 

ظرفای شام شسته بشه 

گاز تمیز بشه 

میز نهارخوری مرتب بشه 

امگا ۳ پسرم رو بدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام سلام اول هفته بخیر

کلاً شنبه ها همیشه با یه خونه کن فیکون شده روبه رو میشم. کارهای امروزم

نماز صبح قضا _شستن ظروف_ خالی کردن آبچکون_گردگیری_ جاروبرقی_ ورزش_ دوش_ حمام دختر گلی_ تمیز کردن یه جای خونه_ انداختن یه دور انداختنی_ ذکر روز_ دعاو زیارت روز _۲۰۰ تا الحمدلله_ ۵۰۰ تا استغفار_ چهار تا سوره_ نماز ظهر و عصر اول وقت _تمیز کردن صورت_ روزه_ نماز قضای من_ نماز قضای دایی_ تمرین خوشنویسی_ تهیه شام_ قران_ قرآن با ترجمه_ ۱۰۰۱ بار یا ودود _حافظ_ مطالعه_ پاک کردن برنج ها_ خرد کردن هویج و فلفل دلمه ای_ کار کردن _بردن دخترم به پارک _مرتب بودن خونه_ مرتب بودن آشپزخانه_ ماسک مو _ماسک صورت _ماسک ناخن_ پنج تا صوت فرهنگ_ درست کردن ترشی پیاز_ ساعت ۲۱ و ۳۰ خوابیدن.

یه فکر اساسی باید برای صبح زود بیدار شدن بکنم.🤔🤔

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
و اما کارهای امروزم نماز صبح قضا. نماز ظهر و عصر. دوش.ذکر روز.دعا و زیارت روز. هزار و یک بار یاودود ...

عزیزم راز سوره ها و ذکرایی ک میخونی چی؟؟؟

واقعا توزندگیت تاثیر داشته؟؟؟؟

عزیزم راز سوره ها و ذکرایی ک میخونی چی؟؟؟ واقعا توزندگیت تاثیر داشته؟؟؟؟

قرآن که جز برنامه سالانه ام هستش هدف‌گذاری دارم.

استغفار و الحمدالله رو هم ثابت دارم چون همیشه میگم یه سری گناه‌ها هستند که ما ازشون غافلیم و باعث می‌شود دعاهامون مستجاب نشدن پس استغفار واجبه. یه سری نعمات هم هستند که بازم از شکرشون غافلیم پس الحمدالله هم باید باشه.

یا ودود برای محبت بین اعضا خانواده خیلی اثر داره شنیدم تصمیم گرفتم بخونم.

چهارتا سوره هم که ذاریات و طلاق و مزمل و انشراح هستند اگر به طور مداوم خونده بشن برای رزق و روزی خیلی موثر هستند این رو خودم تجربه کردم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!