سلام دخترا
هفته ای که گذشت ....
محدودیت هاکه شروع شد من و موندم یه گوشی بی قند شکن ....تا چند روز پیش که یکی از رفقا لفظشو اومد و امتحان کردم بلاخره تونستم به پیام رسان هام وصل بشم الان گوشیم ۷تا قندشکن داره (حریص شدم)برای شرایط اضطراری _از شر ایمیل فرستادنم خلاص شدم لعنتی این روزای آخر خیلی اذیتم کرد
سیم کارتی که دستم بود رو به نام خودم انتقال دادم
بخش قابل توجهی از نوشتنیام وارد دفتر شد
یه ازمون داشتم که چند روز واسش وقت گذاشتم و قبول شدم. واسه خودم جایزه تعیین کردم(ثبتنام دوره اموزشی زبان_تعیین سطح شدم _نگم که در چه حدم ولی با این گروه امیدوارم که رستگار شوم...بلند و ازته دل بگو امین)
۲۶ویدیوی این هفته رو فشرده دیدم و نکته برداری کردم_تمرین ها فرستاده شد و با چه سختی ای خودمو به گروه رسوندم _یه ساعت رفع اشکال بود که شرکت کردم (انلاین)
۶تا از ویدیوهای تلنبار شده ی طراحی سایت و برنامه نویسی رو شروع کردم به دیدن و نکته برداری و تمرین و در آخر حذف شون از گالری(قورباغه کله گنده ای بود برای خودش)_۳۲تا دیگه مونده!!!!
با هم گروهیام سرو کله زدم و تقسیم وظایف شد
از استاد وقت گرفتم
هر کاری کردم بیمه عمرم از طریق شماره کارت ارسال نشد و راهی بانک شدم (چقده از بانک رفتن بدم میاد)
پرداخت قبوض
انتقال همه عکسام به فلش
چندتا آیتم برای فروش تو کمدا و دیوار گذاشتم
آگهی های استخدام رو مرتب بررسی میکردم فعلا یه کارنیمه وقت اوکی شده ببینم چطور پیش میره
هدیه ای که برای همسرم خریدم اندازه اش نبود تعویض کردم
کلی رسیدگی پوستی داشتم که انجام شد
دوباره دلم کچلی خواست ولی بعد از حمام رفتن و رسیدگی به موهام، خداروخیلی شکر کردم که رگ دیوونیگیم نزد بالا و خواسته مو عملی نکردم
اتویی ها شد _شستنیا شسته شد_کتونیا رو شستم _کفشا رو واکس زدم_بخاری رو از انباری آوردیم بالا ....این جابه جایی ها وقت گیر بود ولی بلاخره خونه مون گرم شد
ترخون و مرزه و فلفل و سیر های خشک شده رو آسیاب کردم و ریختم تو ظرف مورد نظر
جاروبرقی و گردگیری و تی کشیدن سرامیک ها انجام شد _سرویس ها و بالکن شسته شد
ورودی خونه رو غبار روبی کردم و تی کشیدم (۳بار)
ورزش و مدیتیشن پیاده روی پابرجاست
نوشیدن آب گرم و شیره(ناشتا ) دمنوش (بعد از ظهر) و جدیدا قورت دادن روزی یه حبه سیر کوچولو پابرجاست
پاکسازی ذهن و خونه پابرجاست
و یه عالمه کار دیگه که ذهنم یاری نمیده
خدای عزیزم به وقتم برکت بده
روز و روزگارتون خوش