سلام صبح بخیر
از دو روز گذاشته بگم
اول اینکه روتین کارهای خونه رو خیلی جدی تر انجام دادم و خداروشکر نتیجه هم خوب بود چون دیروز پدرشوهر مطابق معمول باز سرزده اومدن و من دیگه خجالت زده نشدم 😜
کار اضافه هم پنجشنبه چند ساعت تو اتاق دو تا پسر کوچیکا مشغول بودم،( اونا وقتی میریزن در حدی میشهه انگار تازه اسباب آوردی و بعد همه کارتن هارو باز کردی و همه وسایل اعم از اسباب بازی و کتاب و لباس و... رو ریختی رو هم، محض احتیاط یک بر اساسی هم زدی که پراکندگی به خوبی رعایت بشه)
خلاصه که تا جایی که میشد وسایل رو تفکیک کردم و بعضی کمد ها و کشو ها رو دستمال کشیدم و کم کم چیدم، اندازه 3 تا کارتن موز هم اسباب بازی گذاشتم کنار که باز یک مدت برن تو انباری اما کلید انباری تا دیشب گم بود و تازه دیشب آخر شب کارتن ها به دستم رسید و موند برای امروز، بقیه کار اتاق هم تموم نشده هنوز چند ساعتی کار داره
جمعه هم به عنوان کار اضافی یخچال رو ریختم بیرون و یکم اساسی تر تمیز کردم، چون معمولا یک دستمال در روز میکشم و تمیز نگه میدارم و این مدل تمیز کردن تو فاصله زمانی های بیشتری انجام میشه
کف اشپز خونه رو هم شستم
غذا هم برای نهار پنجشنبه مرغ و گل کلم سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده درست کردم، جمعه هم قورمه سبزی
شام ها هم معمولا مهمون یخچال بودیم، غذاهای تو یخچال رو به اتمامه، الانم دارم باقی مونده آبگوشت میخورم برای صبحانه که تموم بشه 😁
کرفس و هویج و گل کلم و میوه و گوشت چرخکرده شسته و بسته بندی شد، برای گل کلم سوخاری باید گلم کلم بخریم و چند بسته ای فریز کنم
انار هم دون کردم، کاهو هم ریز کردم که دو وعده شد یک وعده رو دیروز سس زدیم و خوردیم یک وعده هم امروز ان شاء الله
درس هم نخوندم این دو روز 😬
کتاب صوتی من زنده ام تموم شد و خیلی دوسش داشتم،
هنوز تصمیم نگرفتم کتاب صوتی بعد چی باشه باید یک دوری بزنم تو طاقچه
امروز باید برم کتابخونه و کتاب درسی جدید بگیرم
خب دقیقا بعد جمله بالا همسر تماس گرفتن که علی حال نداشته و نبردنش مدرسه و دارن میارنش خونه، دیگه کتابخونه امروز کنسل شد
امیدوارم مریضیش سخت نباشه، بچه ها این روزا خیلی دارن اذیت میشن با این ویروس لعنتی 😢
یادم رفت بگم از دیروز یک دوره چهل روزه عادت سازی رو هم استارت زدم، امیدوارم بهش پایبند باشم 💪