2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044891 بازدید | 88245 پست
شهرزاد خداییش با پارسال و قبل غیبت صغری ت خیلی گزارشات متفاوت شده.نظم خوبی برقرار کردی. اونموقع که ...

آخ آخ نگو از اون موقع 🤕🤕🤕

آره خب اینجا بودن باعث منظم تر شده 

اینم بگم دوباره موش داریم 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من یکم سر در گمم امروز  کارامو مثل سوسن جون لیست کنم ببینم به کجا میرسونمشون 

ذکر صلوات و گذاشتن صوت قرآن 

دوباره لباس ریختن ماشین لباس

اوکی کردن ناهار دخترگلم

مرتبیدن میز و کانتر 

شستن ظروف 

پاکیدن گاز و میز و کانتر 

مرتبیدن کامل ظاهر حال !

مرتب و تمیزی کمد پسرم 

بعععععععد 

مرتب کردن اتاق 

گردگیری پذیرایی و اتاق 

جارو بخارشور 

و اتمام لباس های کثیف 

مرتبیدن لباس های تمیز 

آماده کردن زباله ها 

آخرشب لکه گیری فرش ها

حرکت .... 🤸‍♀

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
زیبا تازه ازدواج نکردم،وارد سال ششم ازدواج شدم❤️

خوشبختم عزیزممم 

چه خوب که تو جمع ما هستین 

آره کامنت بعدیم اصلاحیه زدم و عذرخواهی کردم ازتون 😅

فعلا عشقاااا

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
محبت کردی برام توضیح دادی😍❤ چه جالب عزیزم آفرین به کدبانویی شما،من به یکی از اشتباهاتم پی بردم اونم ...

خواااهش میکنم 😘🌸 البته جسارت کردم عزیزم 🙏🏻😁

مم اوایل مثل شما فکر میکردم دقیقا 😁 ببین مثلا برای تایم آشپزیت میتونی هر دفعه فکر کنی ببینی چیکار کنی  هم کمتر اذیت شی توی آشپزخونه و پای گاز و هم اینکه زودتر غذات آماده باشه 

برای مثال من شب میخام هویج پلو درست کنم

صبح مرغش رو مزه دار میکنم  میره داخل یخچال (ظرفهاش همون موقع شسته و خشک میشه میره سرجاش)

سر ظهر یا بعدازظهری وقتی که دارم استراحت میکنم و تی وی میبینم  هویج هارو خلال میکنم و زرشک  و آلو رو خیس میکنم 

بعد شب موقع غذا درست کردن که میشه چون همه چی آماده است هم تایم آشپزی تا آماده شدن غذا کوتاهه

هم تو همون حین کمترین ظرف و ظروف دم دستمه توی آشپزخونه برای شستن 

هم اصلا حس خستگی توی آشپزی برام نیست

یا مثلا گاهی مواد ماکارونی ،لوبیا پلوو ..... حتی خورش قیمه قورمه رو (موادشون رو بعدازظهر کاملا طبخ میدم و آماده میکنم و داخل قابلمه و تابه رو گاز میمونه  حالا شب  فقط برنج رو با موادش که از قبل آماده کردم دم میزارم ،یا آب خورش رو اضافه میکنم و زودپز رو روشن میکنم)  

اینطوری خییلی کمتر خسته و اذیت میشی 

ببخشید بازم خیلی پرچونگی  و جسارت کردم 🙊

چون یاد روزای اول عروسی خودم افتادم به من کسی راه حل نمیداد خودم سعی کردم درست کنم این مشکلات کوچیک رو 

و بخاطر همین خواستم حتی شده یکی دوتا ترفند کوچیک بهت پیشنهاد بدم که بهت کمک کنه انشالله که کار ساز باشه برای شما هم 🙂💗

صادق تر از هدایت
سلام عزیزم . خدا بچه هاتونو حفظ کنه . منم سه تا دسته گل دارم دخترم امسال پیش دبستانی هست متولد ۹۵ ...

ممنونم همچنین دست گل‌ها شما

منم یک 97دارم 1400و 1401😮‍💨😬

میرسم به کارهام ولی یک روزهایی فقط به کنترل بچه ها و قطع کردن گریه هاشون میگذرهیک روزهایی هم آنقدر همه چی خوب میگذره وقت اضافه میارم 

من شغل همسرم طوریه اکثرا خونه هستن و این کارم رو سخت کرده حقیقت 

سلام وخسته نباشیدخدمت خانمای پرتوان.اولش خودمومعرفی کنم .اسمم فاطمه ۲۶ساله.۳تابچه دارم و....                            ساعت بیداری ۶ونیم صبح.دوتاازدخترام بایدمدرسه برن که اونا روهم همین تایم بیدارشون میکنم.صبحانه رواماده میکنم.همسرمیره بربری می‌خره.بعدهمه رو راه ميندازم.بعدکارهای من تازه شروع میشه البته اگه وروجک ۷ ماهم بزاره  کوهی از ظرفا شسته میشه.اشپزخونه دستمال کشی وجاروبرقی میشه.پذیرایی جاروبرقی ودستمال.اتاقها مرتب میشن وجاروبرقی.حموم شسته میشه چون همسرجان همیشه بایددوش بگیرن وحموموبترکونن🤭🤭آشغالا میرن بیرون .لباسهای روزدرمیون شسته میشه.ناهارپخته.بعددخترامیان ناهارمیخورن لباساشون جمع میکنن ومیخوام.اخه طفلکی هاکوچیکن خسته میشن.ومنننننن.ظرفاشسته خونه جمع.کیفاشون بررسی.وتمیزمیشن.حیاط شسته میشه شام وبعدهمسرجان میان وشام ودرس دخترااااا.وای چقدرکارانجام میدم یه لحظه مغزم هنگ کرد.مابین کارهاهم باید وروجکو شیربدم....فعلابدرود.من برم به بقیه کارام برسم.بدرود

خب عروس خانم ما گاهی دو تا غذا رو همزمان میپزیم  اول که از شب قبل اگر مقدماتی مثل خیس کردن ...

خبلی ممنون شهرزاد مهربونم 🤗 سعی میکنم.منم موازی کار کنم👏 بودن در جمع شما دوستان تجربیات جدیدی بهم میده😍

خواااهش میکنم 😘🌸 البته جسارت کردم عزیزم 🙏🏻😁 مم اوایل مثل شما فکر میکردم دقیقا 😁 ببین مثلا ...

ااتفاقا شما فقط صحبت کن من استفاده کنم😍 خیلی دل چسب توضیح میدی چون من هممممیشه مسائل رو با مثال بهتر درک و دریافت میکنم اتفاقا به این فکر میکردم چقدر خوب برای حرفات مثال میزنی👌  

من از تو خیلی سپاس گزارم  که تجربیاتتو در اختیارم میزاری❤😘😘

سیو کردم پیامای شما و دوستانی که راهنماییم کرده بودین 

وقتی همسر خونه باشه ادم به هیچکاری نمیرسه ☹️

😮‍💨آره خیلی سخت میشه 

در اوج کمکهایی که می‌کنه ولی تایمی که بچه ها خوابن یا سرگرم با بازی 

باز هم تنها نمیشم که تمرکز داشته باشم همسر هستن 😬

کجا عزیزم ؟؟ 😄😄 تازه داشتیم از بیاناتتون استفاده میکردیما !! چه جالب زهرا  !! 🤔  ...

سلام من دیشب پیش دکتر بودم واسه پسرم

یه خانمی اونجا بود گفتش دخترمو ماهی یه بار آمپول میزنم که دیرتر به بلوغ برسه دخترش کلاس دوم بود گفتش اگه به بلوغ برسه دیگه رشد نمیکنه واسه همون تحت نظره که دیرتر هورمون هاش رشد کنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓