2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
مبشه در مورد دوره های لرینت توضیح بدین؟دیدم دوستان پرسیدن

حتما🥰. 

یه نرم افزار زبان هست، از بازار دانلود کنین، سعی شده در همه ابعاد اموزش زبان کار کنه، به نسبت سایر نرم افزارهایی که من کار گردم روون و کارامدتر هست

سلام خوشگللاا،اینحا کسی هست که هم خانه داری کنه و هم درس بخونه؟ منظورم مدرسه نیستا برا دانشگاه یا تخ ...

سلام

بانووووووووو شناخت کاملی در این زمینه دارن😅

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام از ظهر تا الان: 

پسرا رو خوابوندم خودم دوست نداشتم بخوابم.نخوابیدم

بلند شدم بخ مبحث اموزشی که ذهنمو قلقلک میداد رو دانلود کردم

سه تا اپیزود ازش دیدم دو تا یه ربعه،  یه دونه یک ساعته،  خیللللی ذهنم نسبت به موضوع روشن شد،  هر چند تسلط استادش به مبحث خیلی خوب نبود ولی مباحث خوبی رو ارائه داد. 

برای شام سیب زمین گذاشتم پخت،  کوکو سیب زمینی درست کردم. 

گوجه های یخچال رو بررسی کردم اونایی که داشتن تلف میشدن رو سرخ کردم واسه کنار کوکو

قورمه سبزی درست کردم واسه فردا

ظرف شستم

وسایل فردای علی جون رو اماده کردم میخواد بره مدرسه. 

یه فایل راجب ارامش یه ساعت بود گوش دادم،  همزمان لباس خشکها رو تا زدم،  لباس هایی که نیاز به اتو داشت رو اتو زدم و اویز کردم

یخجال رو مرتب کردم

دوش گرفتم

لباس دستی شستم

ماشین روشن کردم و پهن کردم

با علی جون که حسابی حوصله ش سر رفته بازی کردم و میکنم😍😜. 

خونه مرتب و تمیزه. 

تا اخر شب: 

باز هم بازی کنم😎☠️. 

شام سرو بشه ظرفاش شسته بشه

یه اپیزود دیگه راجب همون مبحث ظهر دوست دارم ببینم ولی یک ساعته.(اموزش کاملش نزدیک به ۱٠ ساعته،  دوست دارم خورد خورد ببینمش تا راجبش یه دیدگاه خوب داشته باشم، مستقیما به کارم مربوط نیست ولی دیدم رو نسبت به مسایل حاشیه ای کارم بازتر میکنه) 

و احتمالا همسرم خرید کنه امشب،  اونا رو بشورم و جابجا کنم

فعلا برم لگو بچینم😜😎😍

سلام بانووووووووو شناخت کاملی در این زمینه دارن😅

حالا من برا همتون اینده رو پیش بینی کردم دست میندازید ؟

منکه الانو نگفتم گفتم در اینده خزان با سه تا بچه درس میخونه 

مهربانو کوشا سومیشم به دنیا میاد درس میخونه 😁😁

پاییز هم دستش درد نکنه تنها کسی بود که با سه تا بچه درس میخونه اصلا هیچی نگفت ،رفیق یه حمایتی یه چیزی دیدی که همه منو زدن 🤪🤣🤣🤣🤣🤣

حالا من برا همتون اینده رو پیش بینی کردم دست میندازید ؟ منکه الانو نگفتم گفتم در اینده خزان با سه ت ...

ان شاالله این اینده خیلی دور نباشه 😅😍😘

پاییز همیشه خوب بوده، حتی در این مورد ناب😄

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام دوستان 

امروز طبقه پایین و مرتب کردم میز های بالا و پایین و دستمال کشیدم و همچنین پنجره ها و جا کفشی 

طبقه بالا رو هم همینطور 

وسایل پذیرایی و آماده کردم و رفتم حموم 

حاظر شدم و ی کوچولو آرایش کردم خواهر نامزدم اومدن خونمون 

چند ساعتی بودن و خیلی خوش گذشت 

الان هم سریال نگاه کنم و بخوابم

شبتون بخیر 😘😘

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
خب به منم بگید از کی کمک بخوام☹

شما به دل نگیر 

این بانو جونمون قبلا در جواب همین سوال شما از طرف یک نفر دیگه کلی سوتی داده بود برای همین بچه ها باهاش شوخی کردن 

اینجا چند نفر هستن درس میخونن و خب راهکار همون برنامه ریزی هست و استفاده درست از زمان 

یکی از بچه ها هم تاپیک زد که بتونیم به هم انگیزه بدیم اما خیلی استقبال نشد

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خخخخخخ من دیگه سکوت مطلق 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣😂😂  اتفاقا من تا سوال دوستمونو دیدم میخاستم صدات بزنم   وقتی پایین تر دیدم  هستی  خیالم راحت شد😅

خاطر جمع شدم  😁

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام خوشگللاا،اینحا کسی هست که هم خانه داری کنه و هم درس بخونه؟ منظورم مدرسه نیستا برا دانشگاه یا تخ ...

می دونی چیه دختر خوب جان ؟ رمزش  فقط تو سخت نگرفتنِ کارهاست و همینطور  انجام هررررکاری تو  همون لحظه !

اگر واقعا با تمام وجودت میخوای زود به هدف تحصیلیت برسی  ،پس قاعدتاً  با تمام وجود هم باید براش تلاش کنی ،

فقط اراده ی خودتو  میطلبه دیگه  ،  باید با خودت  جدی برخورد کنی ،

اگه الان بابت تنبلی و اتلاف وقت بخودت آسون بگیری  بعدا فشار زمان و مکانی که دوست داشتی اونجا باشی و خدای نکرده نتونی باشی  بهت سخت میگیره (که متاسفانه خودم دارم تجربه ش میکنم )

خودتو ملزم کن به یه نظم خاص و البته سحرخیزی 

کارهای خونه برای شما که نی نی نداری  حداکثثثثرررر خیلی دست بالا بگیریم  دوساعت  زمان نیاز داره 

بقیه ی تایمت می تونه مختص خودتو پیشرفتت باشه گلم 

کلامن معتقدم  هرچی از فشارِ کارها مون برای خودمون بِکاهیم

همون به روزهای آینده تر! منتقل میشه  با این تفاوت که اونموقع بخاطر نبودن تایم در حقیقت انگار دردِ فشارِ  چند برابر حس میشه 

پس همون بهتر که اهمال کاری رو بزاریم کنار برای هرررچیزی  

درس ، کارهای خونه  ، حتی تربیت بچها مون  اگه الان که کوچیکن درست وقت نزاریم  خدای نکرده بعدا  مجبوریم چندبرابر وقت بزاریم اما بی نتیجه!! 

خب به منم بگید از کی کمک بخوام☹

اینجا همه مون هستیم  برای کمک به همدیگه عزیزم 💖

همه مون مثل شما هدفمون پیشرفتِ همه جانبه است(تحصیلی ،هنری، اقتصادی ،اخلاقی،شخصیتی ) البته  در کنارِوظیفه ی مهم و مقدس خونه داری مون 

و همین تفاهمه  ، همین هم عقیده بودنه  همه مونو اینجا جمع کرده  کنار هم  

ان شاءالله که همه باهم بتونیم صعووود کنیم و به اوج برسیم و شاهد موفقیت  و خوشبختی همدیگه باشیم 

راستی منم قصد درس خوندن دارم فقط هنوز خیییلی خیلی جددددددی نَشروعیدم  !!!  😐   بخاطر شرایط فعلیم پراکنده  وقت گیربیارم میخونم