2777
2789
عنوان

عروس همسایه مون چطور تونست این پسر رو تور کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 38 پست
خاک تو سر دعانویسا من هرکدومش رو رفتم الکی بود

دعا نویسا الکین. من تنها طلسم و دعایی که قبول دارم مال جادوگرای یهو دیه ولی ما مسیحیا اصلا سمتش نمیریم خیلی سیاهه.

اصلا کاری به طلسم و دعا واقعا نداشته باشین هیپوقت نرو اسی دیگه اصلا سمتش

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من نرفتم تا حالا ولی یه مدت یه مشکلی داشتم یکی دو‌نفر از تو اینترنت پیدا کردم همشون فقط چرت و‌پر ...

من پیش معروفاشم رفتم الکی بود بخدا یکیشون نتونست کاری کنه

فعلا که بهترین جا رو تور کرده داره کیف می کنه

من فکر میکنم موقتی پسره کلش داغ بوده. بعدم اسی شماخودتو باهمچین افرادی مقایسه نکن.. دعا و جادو.  و.. شاید یه مسیر با تجربه اس که خدا سر راه بنده اش قرار میده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یهودی از کجا پیدا میشه

دختر میگم اینا سیاهه چی میگی.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

برای من که همش دروغ فریب بود

قبلا باور نداشتم و مدام میگفتم توی عصر فلان و با این علم این خرافات چیه اما به عینه دیدم، باید بگم که هر کسی نمیتونه و خیلیا در این بین دکان باز کردن برای پول جمع کردن و بهره ی کافی ندارن

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.