2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044881 بازدید | 88245 پست
مرسی عزیزدلمم  ای جانممم  چقدر زود بزرگ میشن بچها 🥰 الانم نشستم دارم ماکارونیه رو می ...

سوپ پیاز چه طوریه ؟؟؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامم برا امروز 

نهار درست کنم‌

آشپزخونه ترکیده رو تمیز کنم‌

ظرفای دیروز و صبحانه رو بشورم 

نهار رو بخوریم    پسرم برع فوتبال ، من برم خونه بابام 

قرارع کشو لباسای مامانم مرتب کنیم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه‌

سرویس بشورم 

ظرفای نهار بشورم 

کشوی همسرم و دراوردم زیرش دستمال کنم 

لباسا که همسرم  گذاشت  هوا بخورن تا کنم  دوباره بزارم کشو   

لباسا رو بشورم و پهن کنم 

نمازا رو بخونم 

داروها رو بخوریم 

سطل زباله خالی بشه 

شام و ظرفاش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادمه یه اسم خاصی داشت این مدارس تون ،  ممنون میشم اگه بازم اسمشو بگی شهرزاد جون  امیدوا ...

نمیدونم اسم خاص منظورت چیه 

مدارس غیردولتی  تربیت محور هستن 

الان تو خیلی از شهرها هست این جور مدارس 

حتی تو شهرهای کوچیک اطراف مشهد هم شنیدم هست

اسم مدرسه ی پارسا لبیک بود و اسم مدرسه علی هوش و هیجان، اسم مدرسه ثنا هم نور بصیرت

اما خب زیاد هستن شبیهشون حالا با نقاط ضعف و قوت متفاوت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلااااااااام  چقد خوبه که دوباره میتونم تو جمع تون باشم (چشام پرشد از خوشحالی) مهری که گذشت . ...

به چه عجب خانم از این ورا 😍😍

مبارک باشه قبولیت خانم زرنگ 😍😍

بعد اون دلایل که گفتی و کاربریم از دست میره موجه نیست چون همه مون بودیم 🤨، تلاشت کم بوده، شایدم رفیق جدید تاثیر داشته 😒

نماز هم گوارای وجودت 😍😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلااااااااام  چقد خوبه که دوباره میتونم تو جمع تون باشم (چشام پرشد از خوشحالی) مهری که گذشت . ...

سلام چشممون روشن🥰🥰🥰

خیلی خوب کردی برگشتی عزیزم. 

ندیده عاشق دوستت شدم

عاشششششق ادمای مسنی هستم که دلشون شاااااده و سرخوشن(هر چند هررررر کسی رو. اینطوری دیدم گذشته ی سختی داشته که این گذشته ی سخت اونو سااااخته،  و حالا قدر زندگی رو. میدونه و از لحظه لحظه ش لذت میبره، یجوری انگاری مشکلات بهشون یه فهم عمممممیق و کامل میده). 

با ما هم دوستش کن🥰🥰🥰😎

مرسی عزیزدلمم  ای جانممم  چقدر زود بزرگ میشن بچها 🥰 الانم نشستم دارم ماکارونیه رو می ...

دکتر محترم تشریف داشتن؟ 😁.  انشالله همیشه تنتون سالم باشه. 🥰. 

ماکی هم نوش جون،  تموم شد انشالله؟ 😎🥲. 

من امروزم فرنی خوردم بازم تموم نشد😂

و من: 

به شدت با دفتر برنامه ریزیم عشق میکنم،  یجورایی همون لوبت زورنالهولی من بومی سازیش کردم و در واقع همون لیست های همیشگیمو تو این سازماندهی کردم، ولی خب نکته ی خوبش برای من اینه میتونم محاسبات زمانی بهتری داشته باشم، مثلا اینکه امروز لرنیت ۳ماهه خریدم و تو دفترم ثبت کردم،  میتونم اینطوری تا تاریخ شزوع و اتمامش عملکردمو بهتر رصد کنم. 

همسرم وسایل اضافی راه پله رو برد سرجاشون و منم راه پله رو. تمیز کردم و وسایل بیرون رو مرتب چیدم. 

صبحانه صرف شد و جم شد

نهار ابگوشت گذاشتم

هنوز یکم سرما خوردم(داره دو هفته میشه🥲🥲). و سطح انرژیم پایینه یکم. 

خونه رو یکم مرتب کردم

یه دور ماشین لباسشویی روشن کردم دور بعدی روشن شد. 

لباس خشکها جم شد از رو رختاویز. 

در ادامه: نماز بخونم

ابگوشت رو تکمیل کنم

بریم بیرون خرید کنیم(امیدوارم باز باشه). 

شلوار علی رو. کوتاه کنم(فردا میخوان برن سینما و کلی ذوق داره🥰🥰🥰). 

چند تا سرچ دارم انجامشون بدم و تکلیفشونو روشن کنم

زبانمم شروع کنم انشالله

سلام عزیزانم دیروز من اینطور گذشت ساعت ۶ بیدار شدیم البته همسرم قبل من بیدار شدن و صبحانشون رو خورده بودن و ساعت ۶:۳۰ رفتن سرکار امروز دخترم نیست و منم کلی کار دارم ک درنبودش باید انجام میشد روتین پوستی انجام شد ظرفهای آبچک جمع شد و ظرفهای جدید جاشونو گرفت سینک و گاز با سرکه برق افتادن آشغالها ب بیرون منتقل شدن دو دور لباسشویی رو زدم و لباساش پهن شدن تا ساعت ۱۱ تست کار کردم و بعدش همسرم زودتر از همیشه اومدن ک کمکم بدن ی سری وسیله بود ک باید منتقل میشد انباری و یسری دیگه از انباری میومد بیرون ک زحمتشو همسرم کشیدن سه تا اتاق جاروبرقی و طی کشی شدن عصر هم رفتیم بیرون و چندتا گلدون خریدم برای گلهام شام هم بیرون بودیم و اومدیم خونه فیلم دیدیم روتین پوستی انجام شد و بالاخره خواب

خوش اومدی عزیزم

خوشحالم که هستی💗

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
آخ جووووون  استخررر 🤩 به به  نوش جونت  (البته اعتراف میکنم تا حالا نرفتم !) سوسن ج ...

سلام عزیزم 

پریدن روی ترامپولین اینا خوبه براشون. صفحات رشد شون و تحریک میکته برای رشد. 

امممما پریدن از ارتفاع خیلی بده خیلی بد

توشدی تمامی من💟💟💟💟
سلام عزیزانم دیروز من اینطور گذشت ساعت ۶ بیدار شدیم البته همسرم قبل من بیدار شدن و صبحانشون رو خورده ...

گل ها مبارکه 🌹🌹🌹🌹

سلام به کدبانوهای عزیز

گزارش امروز

صبحانه آماده کردم

ظرف شستم

به پرنده ها رسیدگی کردم

قفس عروسا رو تمیز کردم

کلمن رو پر آب و یخ کردم دوبار

خونه رو جاروبرقی کشیدم

ظاهر همه خونه رو گردگیری کردم میز تلویزون و گل و گلدون و و و

یه پتو رو شستم و پهن کردم

لباس شستم و پهن کردم

حمام و دسشویی و حیاط خلوت و روشویی رو شستم

دیشب یه سری وسایل رو مجبور شدم جابجا کنم، برگردونوم سر جاهاشون

نهار درست کردم

دوش گرفتم

کار صدف انجام دادم

شام درست کردم

ظرف شستم

نی نی سایت گردی کردم

خونه هم مرتب کردم

الان هم برم بقیه ظرف‌ها رو بشورم سه چارتا دعا هم پای سینک بخونم تا قبل از خواب دوباره پر از ظرف نشه

بعدش پشینم پاورپوینت بسازم تا جایی ک انرژی داشته باشم

روزگارتون عالی

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام برهمگی 

💚بیا همدیگر را دوست بداریم،چون همگی روزی خواهیم مُرد...

✔️6ونیم بیدار شدیم+صبحانه و..

✔️رسیدگی به کاکتوسها، به گلدانهای بزرگتر منتقل شدن،گلدان‌ها شسته شد+3تا قلمه خرفه، گلدانشون را یک شماره بزرگتر کردم و به داخل منتقل شد+آبیاری همه گلها+گلهای داخل هم جابجا و مرتب شدن

✔️مینا را بردم حمام و سشوار گرفتم

✔️لباس با لباسشویی و دست شسته شد+جمع کردن+اتو کردن

✔️نمک و آویشن آسیاب شد

✔️جارو+تی +نصفه و نیمه گردگیری

✔️کتاب‌های ما که از کتابخانه بیرون گذاشته شده بود، به دور از چشم باعث وبانی دوباره چیده شد +تعدادی کتاب اضافی بایگانی شد

✔️غذای سنتی پخته شد

✔️اتاق دخترم از سقف تا کف گردگیری و تمیز شد

✔️سرویس بهداشتی و حمام شسته شد

✔️همراه کار زندگی گاندی را گوش کردم

✔️یخچال خلوت و مرتب شد

✔️زرشک آبگیری شد+آش زرشک

✔️از ظهر سوزش گلو دارم، دمنوش و غرغره آب ولرم با نمک و جوش شیرین براه بود

✔️نهار فردا نصفه آماده شد صبح باید دم بذارم

✔️حمام با اعمال شاقه انجام شد

✔️الانم مثنوی گوش کنم و بخوابم

🌺خدایا ایام زندگانی مرا به آن چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای(امام سجاد)

😃شادباشید😃

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞