2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044853 بازدید | 88245 پست
سلام آوین جون .  طاها جونم کلاس اول .  ماشاءالله حروف الفبا به جز ۴ تا رو بلده.  تا ...

حتما حتما حتما این کار رو بکن❤️

استعدادیابی ببرش حتما،شاید اصلا احتیاجی نباشه ۶ سال دبستان رو بخونه،من خواهرم یک سال جهشی خوند،همه درساش هم خودم باهاش کار کردم،با اینکه بچه بودم خودمم😅

ولی الان اگه برگردم عقب،حتما پدرمادرمو مجبور میکردم ببرنش اموزش و پرورش و امتحان ۶ پایه رو یکجا ازش بگیرن😅

عزیزدلم خداقوت من خودمم ی نوع دیگشو تو خونه دارم ک فقط فقط ب خودم میچسبه و اصلا ب بابام کاری نداره ...

عزیزززممم پس نوعِ برای شما سخت تره 😖

زیرسایه ی الله و چهارده معصوم باشه ان شاءالله 🥰

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  رومینا جان  تا حالا یکی از لباس هاتو گذاشتی پیشش؟  من دخترم ۹ ده ماهه بود میر ...

باشه زهراجان 

امتحان میکنم گلم مرسی 

اصن شدییید شیطونه فک میکنم بیش فعال باشه

خدا قوت گزاش دادنتون و نوشته هاتون رو خیلی دوست دارم نبینم غیبت کنی هااا میدونم که حسابی دلتنگت میشم ...

عزیزمی  پاییزِ مهربوووووون💞

،شما بهم لطف داری قشنگم ،دل به دل راه داره فراوووووون 

اتفاقا منم عااااشقِ شخصیت های قوی مثل شخصِ شما هستم و بهت افتخار میکنم  و خوشحالم که افتخار دادی بین ما باشی و خط به خط  از استقامتت تو خط مقدمِ زندگی  برامون بِگزارشی ❤

دیگه اینکه باید بگم منم متقابلا  چندبرابر از شما انرژی دریافت میکنم ، وگرنه من اینجا مابینِ  شما دوستای  قووووی و فوقِ هنرمننننننند  حتی انگشت کوچیکه تون هم حساب نمیشم  

عزیزای دلَمید 💋

عزیزمی  پاییزِ مهربوووووون💞   ،شما بهم لطف داری قشنگم ،دل به دل راه داره فراوووووون  ...

نمی دونم چرا واژه ی دلَمید  تو این کامنتم  یه جوووری بنظر میاد 🧐🤔

برنامه ی انجتم شده ی امروزم  صبحانه مفصل پهن شد  جمع شه و ظرفاش شسته بشه ✅ برنج بپزم &nb ...

آخ جووووون  استخررر 🤩 به به  نوش جونت 

(البته اعتراف میکنم تا حالا نرفتم !)

سوسن جونم ان شاءالله که موردِ پای گل پسر هم خیلی سریع برطرف میشه 

میگم پسر منم خیلی میپره حتی از ارتفاع های زیاد 

و من شنیده بودم مفیده برای رشدشون 

پس یعنی مضره ؟!

نمی دونم چرا واژه ی دلَمید  تو این کامنتم  یه جوووری بنظر میاد 🧐🤔

لامصب این واژه نمیزاره  روی پاسخگویی هام متمرکز بشم 😐!!

هی منو  یادِ " دُلمه ی فلفل دلمه "  میندازه     🤣🤣

سلام من بعد کلی وقت اومدم درگیر ی مشکل جسمی شدم که باید جراحی بشم خیلی آشفته و خستم کارها رو میکنم ک ...

زی زی مهربون  

با خوندن این کامنتت بشدت ناراحت شدم براتون 

ان شاءالله که جراحیِ پیش رو  انقققدر ساده باشه و مشکل سریع برطرف بشه  و این روزاتون جوری  مثل برق بگذره  که اصن نفهمی چی شد که سریع خوب شدی  و روزهای پر از سلامتی و شادی برگشته 🥰

توکل بر خداوند مهربون 

منم برات سوره ی حمد میخونم عزیزم 

ما بچه ها رو مدارس مذهبی و تربیتی گذاشتیم و هم برای علی و هم پارسا اول نظر و پیشنهاد و تاکید مسئولین ...

یادمه یه اسم خاصی داشت این مدارس تون ، 

ممنون میشم اگه بازم اسمشو بگی شهرزاد جون 

امیدوارم شهرهای ما هم دیگه یاد گرفته باشن مدارس این نوعی تاسیس کرده باشن 

شبتون بخیر خوشگلااا 

ای خداوند ارحم الرحمین  هممممممه مونو یاری کن 💚

سلام دوستان 

امروز طبقه بالا رو مرتب کردم و جارو برقی گرفتم +گردگیری 

لباسارو گذاشتم تو کمد و تخت والدین گرامی رو مرتب کردم 

ی دور ماشین لباسشویی روشن کردم و پهن کردم 

اجاق گاز هم تمیز شد ، طبقه پایین و هم مرتب کردم + گردگیری 

حموم رفتم، سریال خون سرد و امروز شروع کردم ببینم 

شبتون بخیر 

@michkasali     سلام دیانا جان خوبی ؟ کجایی یار قشنگوم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

سلااااااااام 

چقد خوبه که دوباره میتونم تو جمع تون باشم (چشام پرشد از خوشحالی)

مهری که گذشت ....(پرونده ی مهرجان رو بستم _خون دل خوردم ولی با حال خوب بستم .بستنم مساوی بود با بزرگ شدنم )

بلاخره با تاخیر پریود شدم (خیلی بهم سخت گذشت)

یه سری غذاها و سالادهای جدید رو امتحان کردم (بلاخره کوکوسیب زمینی بدون تخم مرغ رودرست کردم _سیب زمینی اپز +زردچوبه و نمک+ ‌پودر بادام زمینی =تابه رژیمی رو با روغن حیوونی چرب کردم مواد کوکو رو ریختم توش درش گذاشتم با شعله کم سرخ بشه)

تو مهر ماه رو سرمون خیلی شلوغ بود(همش به مهمونی دوره ای _عروسی _حنابندون_تولد _عیادت گذشت)

بلاخره قرعه کشی به اسمم دراومدبرخلاف برنامه ریزی ای که کرده بودم چاله های قبلی پرنشد و  چاله های جدید سیراب شدن

امتحان آیین نامه و شهری دادم قبول شدم

مطالعه:

کاش وقتی ۲۰ساله بودم میدانستم

خرده عادت ها‌

باشگاه پنج صبحی ها(دوسش داشتم )

اندرزها

برادران کارامازوف

به خاطر احتمالی که میدادم که ممکنه مهمون سرزده از شهرستان داشته باشیم خونه رو عمیق تر تمیز کردم و الان خونه تو تمیز ترین حالت ممکنه پز#

پاکسازی خونه و گوشی و ذهن پر قدرت پابرجاست

یه تعداد دیگه ای از لوازم خونه رو گذاشتم برای فروش

یه تعدادی رو پست کردم

از دندون پزشکی و متخصص مغز و اعصاب نوبت گرفتم

جلسات مشاوره رو شرکت کردم

با چندتا اموزشگاه زبان و باشگاه صحبت کردم که باید سرفرصت تصمیم نهایی رو بگیرم و ثبت نام کنم

یه قسمت از سریال ۱۳رو از tvدیدم خوشم اومد دانلود کردم بدون سانسورش رو ادامه دادم

دخترا باورتون میشه نمازخوندنم پابرجاست !!!!!باورش برای خودم خیلی سخته

از ته دل حس میکنم ارامش ازدست رفته ام برگشته ...

به دلایلی (توضیح دادنش منجر به از دست دادن کاربریم میشه پس بیخیال !)از گوشی هوشمند و پیام رسان ها محروم بودم ولی سعی کردم بهترین استفاده رو از زمانم ببرم

تواین مدت یه رفیق جدید پیدا کردم که حسابی باهم رفتیم خرید ،دور دور،کوه،سینما ،استخر،رستوران گردی و....

جاتون خالی کلی ازشون رقص ،آشپزی ،شیطنت و زندگی رو زندگی کردن یادگرفتم

میدونید رفیقم چندسالشه ؟

۸۲سالشه ...

هزار ماشالله به این طراوت و سرزندگی ...

از تک تک خاطراتش میشد یه انگیزه پیدا کرد واسه ادامه ی زندگی!!

از دیدن لباس های رنگی رنگی و گل گلیش امید به زندگیت زیاد میشد وای به حال اینکه هم صحبتش میشدی ..

رفقایی که به یادم بودین و حالمو میپرسیدین جاتون تو قلبم پر رنگتر شده سعی میکنم قدرتونو بدونم
ماچ به کله تون 

روز و روزگارتون خوش

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام سروو عزیزم ممنون از لطفت دقیق نمیدونم کی گفتین تازه دیدم .  روز جمعه رفتین خونه مادر همسر ...

قوی بمون دخترمهربون 

بهترینارو براتون ارزو میکنم .....

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
آخ جووووون  استخررر 🤩 به به  نوش جونت  (البته اعتراف میکنم تا حالا نرفتم !) سوسن ج ...

اره نزار بپره   صفحه رشدش ترک بر میداره  و موجب کوتاهی قد و ..... میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }