2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044853 بازدید | 88245 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و روز بخیر

روز جمعه و بهتره بگم تنبلانه من

عادت ماهیانه شدم و اصلا دل و دماغم ب کار نمیره

ساعت ۹ از خواب بیدار شدیم

روتین پوستی انجام شد

صبحانه خوردیم

یکم آرد برنج و پسته و بادام و گردو برای دخترم آسیاب کردم

ماشین خالی شد و ظرف ها رو چیدم دوباره داخلش

صبحانه دخترم آماده شد و بهش دادم

میز نهار خوری دستمال کشیده شد

نهار آماده کردم( ی نهار سنتی دل چسب😋)

نهار خورده شد و دوباره رفتیم توی تخت خواب😆 تا ۵ خوابیدیم با دخترم و همسرم رفتن بیرون

بیدار شدم تخت رو مرتب کردم

ی دستی هم ب سر و روی اتاق کشیدم و همسرم اومدن و فیلم جدید گرفتن ک باهم نگاه کردیم

شام هم حاضری خوردیم

روتین پوستی انجام شد و رفتیم ک دوباره بخوابیم😄

ما بچه ها رو مدارس مذهبی و تربیتی گذاشتیم و هم برای علی و هم پارسا اول نظر و پیشنهاد و تاکید مسئولین ...

چچه عالی . ممنون که خیلی واضح جوابمو دادی . 😊

فعلا که از طرف مدرسه و مدیر صحبتی نشده برای آقا یاسین که فکر نکنم بشه چون جمعیت کلاسشون زیاده تا الانم جلسه نگرفتن  ولی بهش،فکر میکنم تا چاره ای پیدا کنم 😬. ولی با معلم طاها جان حتما در این باره صحبت 😉

🖤🖤🖤🖤
ببخشید من فضولی میکنم 🙈 اما جهشی خوندن برای بچه های با استعداد واقعا خوبه  اینکه میگن فشا ...

اتفاقابه جا فضولی کردی 😂😂😂😂

ببخشید شوخی کردم 😂😂😂😂

این چه حرفیه شهرزاد جان مخاطبم خاص،بر اوین جون نبود ولی میخواستم حتما پیاممو ببینه نظر همه برام مهمه .

با این وجود سعی میکنم تابستون کتابای کلاس دوم کار کنم باهاش حالا اگه سه سال نشد همون یه سالم غنیمته 😂

همکلاسی های پارسا هم ماشاءالله دارن چه خوب که مورد حمایت مدرسه و خانوادشون بودن و تونستن پیشرفت کنن ❤

🖤🖤🖤🖤
سلام دوستای خوبم ،من همین الان نی نی سایت ثبت نام کردم ،به عشق این تاپبک که بتونم منم شرکت کنم،اگه پ ...

خوش اومدی 💕💕💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی دیروزم 

نهار درست کنم‌✅

آشپزخونه ترکیده رو تمیز کنم‌✅

ظرفای دیروز و صبحانه رو بشورم ✅

نهار رو بخوریم    پسرم برع فوتبال ، من برم خونه بابام ✅

قرارع کشو لباسای مامانم مرتب کنیم ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه‌✅

سرویس بشورم ✅

ظرفای نهار بشورم ✅

کشوی همسرم و دراوردم زیرش دستمال کنم ✅

لباسا که همسرم  گذاشت  هوا بخورن تا کنم  دوباره بزارم کشو   ❌

لباسا رو بشورم و پهن کنم ✅

نمازا رو بخونم ✅

داروها رو بخوریم ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

شام و ظرفاش ✅ 

جانبی 

نهار فردای همسرم درست کردم    پسرم سرما خورد بردم دکتر   از اونجا رفتم دارو خونه   پرستاری کردم ازش داروهاش خیلی کم بود جدیدا هم اضاف شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم 

بشینم برا خودم برنامه بریزم 

پسرم مدرسه نفرستادم   ازش پرستاری کنم و‌دارو هاش  بدم‌

نهار درست کنم برا خودم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

ابچکون جمع بشه 

اشپزخونه مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

شام درست کنم 

ظرفای شام بشورم 

گاز تمیز کنم 

نهار فردای همسرم درست کنم 

نمازا خونده بشهلباسا ابکشی بشه 

باشگاه برم 

دوش بگیرم 

چچه عالی . ممنون که خیلی واضح جوابمو دادی . 😊 فعلا که از طرف مدرسه و مدیر صحبتی نشده برای آقا یاسی ...

امیدوارم موفق بشی

راستی گاهی هم مدارس مخالفت میکنن و ممکنه معلم همکاری نکنه 

دلشون نمیخواد خانواده ها با هم درارتباط باشن و اخبار رو منتقل کنن 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اتفاقابه جا فضولی کردی 😂😂😂😂 ببخشید شوخی کردم 😂😂😂😂 این چه حرفیه شهرزاد جان مخاطبم خاص،بر او ...

آره حتما به فکر باش 

برای جهشی مراحلی هست در موردش تحقیق کن اول باید از مدرسه  معرفی بشن تست هوش بدن، اگر قبول شدن بعد آزمون سال بعد رو بدن 

خیلی مهمه که زمان اون تست هوش نگذره 

یک تماس بگیری اداره آموزش و پرورش شهرتون راهنمایی میکنه 

البته این مراحل بعد از عید هست اما بدونی در موردش خوبه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دکتر محترم تشریف داشتن؟ 😁.  انشالله همیشه تنتون سالم باشه. 🥰.  ماکی هم نوش جون،  ت ...

سلاااامممم عزیزای دلمممم 

نه متاسفانه  مجبوری رفتیم پیش یک دکتر محترم دیگه 😐

اما خب خدارو شکر بهترن بچها 

اونشب ما نرفتیم مهمونی

امروزم اجازه ندادم بره مهد 

خدای من مااکیه رو بگووو خخخخ آره به حول و قوه ی الهی  قالش کنده شد دیگه همون روز بالاخره 😄😄😄

" اللهم عجل لولیک الفرج "