2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044954 بازدید | 88245 پست

سلام

دیروز صبح زود بیدار شدم اول همسرم رو رسوندم مخل کارش بعد علی جون رو بردم مدرسه،  برگشتم خونه،  با مامانم نشستیم گوشتهایی که دیشب همسرم گرفته بود رو چرخ کردیم، خیلی کار سختی بود، یسری فریز شده بود باید یخزدایی میشد و بعد با بقیه قاطی میشد، خیلی زمان برد،  تا ظهر براش وقت گذلشتیم و نزدیک ۱۱ بالخره تموم شد،  رفتم دنبال علی از مدرسه اوردمش، خیلی ترافیک بود🥲. 

رسیدم خونه از محل کارم چن تا تماس داشتم و پیگیری انجام شد و کار کامل شد. 

مامان همکلاسی علی زنگ زد که بیاین نوبتی بریم دنبال بچه ها،  با کمال میل قبول کردم،  قرار شد یه نفر دیگه هم پیدا کنه،  سه تا بشیم،  اینطوری هفته ای یبار نوبتمون بشه. 

نهار قیمه بادمجون داشتیم،  برنج رو مامانم زحمتشو کشید. 

صرف شد و جمع شد

یه ساعتی خوابیدیم بعدش با هم رفتیم حرم

نماز حرم موندیم بعدش رفتیم دنبال همسرم و با هم برگشتیم خونه. 

شام نداشتبم همسرم زحمت کشید از بیرون گرفت. 

و من

سرما خوردم🥲🥲. 

دیشب انقدر ضعف دلشتک بعد از شام قرص خوردم و خوابیدم،  اصلا متوجه نشدم بقیه کی خوابیدن. 

صبح بیدار شدم با هم صبحانه خوردیم و مامانم اینا حاضر شدن رفتن خونه خواهرم

قرار شد باز فردا انشالله همه خونه ی ما جمع بشیم

امیدوارم تا فردا رو به راه بشم. دوس ندارم ضعف داشته باشم و از بودن کنارشون نتونم لذت ببرم. 

و امروز: 

فایلهامو کامل دانلود کنم اگه نت یاری کنه

نهار داریم

دو سری باید ماشین روشن شه پهن شه

لباس قبلی ها تا بشه

یه مطلبی رو باید برای محل کارم پیگیری کنم

یه دوش بگیرم

امروز رو خلوت گذاشتم تا انرژیم ذخیره بشه و زودتر رو به راه بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدبانوها یسوال مدتیه لباسشوییم یه بویی میده اینم بگم دو سال خریدم هنوز جرمگیری اینا نکردم ولی این بو ...

ماهی یکبار باید جرم گیری کنی

لاستیک ماشینو باید خشک کنی

لباس کثیف و تمیز هم نباید خیلی داخلش بمونه

جاپودری شم ماهی یکبار تمیز کن

سلام به دوستان خوبم  من شوهرم راننده هست چند روز تو سفر به خاطر همین همیشه مشکل غذا داره  ...

سلام خوش اومدین ،اسم کاربریتون جالب بود برام 🙂 

میتونید ازین یخچال فیبری ها بگیرید براشون و و غذا ها رو فریز کنید و فقط غذای اون روزش رو گرم بهش بدید یه پیک نیک کوچیک هم بزارید براش که غذا هارو گرم کنه . 

سلام روزتون بخیر .

زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇

یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی .

یک سال دیگر با تمام پستی و بلندی ها و شادکامی ها گذشت ،       و چقدر زود گذشت 🥲

و چقدر دیدم در این یک سال به زندگی تغییر کرده بود .

دیگر انقدر ضعیف نبودم که با هر حرفی پا‌ پس بکشم .

با هر حرفی بشکنم 

با هر بادی بریزم 

من قوی بودم و پی برده بودم با تلاش و تلاش و تلاش و پشتکار میتونم به همه اهدافم برسم ،و رسیدم 💪💪💪💪💪 و میرسم 😊😇🥰

بزرگ شدم و خودم رو دوست دارم و ارزش قائلم چون من خاصم چون من جانشین خدا روی زمینم چون من واقفم توانایی های من خیلی زیاده ،پس هر جا در جا زدم به این واقفم که ناامیدی معنایی نداره راه برای رسیدن به هدف زیاده .

و یاد گرفتم توسل و توکلم به خدا و ائمه بیشتر بشه و چقدر زیباست وقتی نگاهشون به زندگیمه 

و یاد گرفتم برای رسیدن به هدفم از کسی توقع نداشته باشم دست بزارم رو زانوی خودم 💪😇

و 

زندگی با تمام‌سختی هایش زیباست .

بماند به یادگار ۱۴۰۱/۷/۱۲ 😍

سلام روزتون بخیر . زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇 یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی . ...

تولد تولد تولدت مبارک

الهی که تنت سلامت، روزگار بر وفق مراد، لبت خندون، دلت شاد و جیبت پرپول باشه

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام روزتون بخیر . زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇 یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی . ...

تولدت مبارک عزیزم زنده وپاینده باشی    

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

تولدت مبارک عزیییزم 🌺🌺🌺🌺 لبخند خدا رو زندگیت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دقیقا با خانمان جودی ابوت آنه شرلی یکی دیگه هم بود اسمشو یادم نمیاد.آهان زنان کوچک.هرچندبار نشون ...

برای منم دقیقا همینجوریه، با گذشت زمان انگار هربار چیز جدیدی درون اینها کشف میکنم وچقدر برام جالبه که این چشم بادومی ها چقدر دارن تلاش میکنن از راه کارتن و فیلم و.. از همون سن کودکی شخصیت دخترانشون را قوی و محکم بار بیارن. اگر به بقیه سریالهاشون هم دقت کنیم میبینم نقش اصلی اکثرا یک دختر خانم، که طی فیلم ساخته میشه و تبدیل به یک زن قدرتمند میشه.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ممنونم عزیز دلم😍😍😍.  همصحبتی با شما باعث قوت قلبم شد. انشالله زندگی برای شما هم همیشه سرشار ...

لطف دارین شما استادما هستین، منبع انرژی 🌺🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

تولدت مبارک زهرا جااان،ان شاءالله در کنار خانواده زندگی شاد وآرومی داشته باشی💚🌺💚

از سال 98که اینجا باهات آشنا شدم خیلی تغییر کردی یک تغییر روبه رشد و تکامل. این رشد و بلوغ را بهت تبریک میگم امیدوارم به همون جاهایی برسی که دوست داری🌹🌹🌹

سسلام عزیزم تولدت مبارک . ❤❤❤

نوشته هات خیلی زیبا و پر معنا بود چندبار خوندم و کیف کردم ❤

موفق باشی دوستم 💪

🖤🖤🖤🖤

سلام دوستای عزیزم . چند روز دسترسی به اینترنت نداشتم ولی گزارشما مینوشتم تا بعد بزارم . 

گزارش،شنبه . 
ساعت 4 و نیم بیدار شدم وضو گرفتم و کمک همسرم کردم وضو گرفت و نماز خوندیم و قران تلاوت کردم 
لباس انداختم ماشین و اب،گذاشتم واسه چای   
صبحونه اماده کردم و پسرارو بیدار کردم و صبحونه خوردیم و بدرقه شدن تا اینجا شد ساعت 7 .
تا 7 و نیم خونه رو سطحی مرتب کردم و بساط،درس،خوندن رو پهن کردم و برنامه هفتگی و غذایی و اهداف هفتمو نوشتم . 
و شروع کردم به درس خوندم وسطاش لباسارو پهن کردم و دو دور دیگه لباس انداختم ماشین . به صحبت های همسر حان گوش،فرا دادم تا ساعت 10 و ربع بالاخره فصل 1 فلسفه تمومشد . 
بعد داداشم تماس گرفت که میاد و صبحونه املت حاضر کنم ( صبح طاها جون رو برده بود مدرسه و کلاسشو عوض،کرده ) و منم تند تند املت درست کردم و همزمان ظرفای صبحونه رو شستم . و بادمجونارو گذاشتم کبابی بشه،. 
داداشم اومد املت دادم نوش جان کردن . با عم رفتیم دنبال محمد و ساعت 11 و نیم اومدم و تند میرزاقاسمی درست کردم و سفره هارو شستم وکلی ظرف شستم .  ناهارخوردیم و و ظرفاش،موند . 
نماز خوندیم. و همسرم با داداشاش،رفت بیمارستان سرم داشت . 
منم از فرصت استفاده کردم و هال و پذی ایی رو برقی کشیدم . 
آشپزخونه رو مرتب کردم و دستمال کشیدم و گاز تمیز کردم و جارو زدم . 
لباسامو تا کردم مال پسرا موند برای بعد . 
دوقسمت حیاط جارو شد 
سذویسا سطحی شسته شد 
رفتم حمام . 
ساعت 4 و 5 دقیقه تمام کارا انجام شد به جز ظرفا . 
کمی استراحت کردم 
برای شام ابگوشت گذاشتم . 
و ظرفارو شستم . 
یه سر رفتم خونه داداشم و اومدیم خونه و غذای ظهر مونده بود خوردیم ابگوشت رو خاموش کردم . 
کمی استراحت و نماز خواب . 

🖤🖤🖤🖤