2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044988 بازدید | 88246 پست

سلام برهمگی

دیگران کاشتند که ما الان میخورم، ما هم بکاریم تا دیگران بخورند(قابل توجه عزیزانی که درسکوت میخونن،انرژی میگیرن ومیرن😉)

دوشنبه

🔹تا3سرکار بودم

🔹یکساعت استراحت ونهار و..

🔹مهرها همه عوض شدن، کثیفها گوشه باغچه خاک شدن

🔹خاک چندتا گل عوض شد+3تاگل داخل یک گلدان جا شد تا کمتر جا بگیرن

🔹به مینا رسیدگی شد (از من اصرار و تلاش از اون مقاومت برای حرف زدن)

🔹سبزی پاک شد وبا آبش گلها آبیاری شدن

🔹جارو+تی

🔹جمع کردن لباسها

🔹چندبار ظرف شسته شد+تمیز کردن گاز

🔹یکساعت درس خوندم

🔹باخانمان دیدم😁

🔹نهار آماده شد

🔹تعدادی کتاب و مجله کودک به بچه های فامیل دادیم

🔹تعدادی کتاب هم کنار گذاشتم بدم کتابخانه

🔹زباله ها و دستمال‌های خیس رفت بیرون+ظرفشویی خالی

🔹و11و20دقیقه بیهوووووش

🌺خدایا ایام زندگانی مرا به آن چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای(امام سجاد) 🌺

شادباشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
نی نی دارید به سلامتی ودلخوشی ایشالا ک این دوران به خوبی وخوشی طی بشه کارنلین جان خوش باشید   & ...

ممنون دوست عزیزم 

بله خدا بهمون لطف کرد و یه نی نی جدید تو راه داریم😇😇😇

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من نزدیک شاید هزار صفحه از وسطای تاپیک خوندم محدوده سال ۹۹  خیلی ازتون انرژی میگیرم ...

وای چه جذاب خدا قوت 

دلم خواست برم یکم بخونم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
کدبانوها یسوال مدتیه لباسشوییم یه بویی میده اینم بگم دو سال خریدم هنوز جرمگیری اینا نکردم ولی این بو ...

وقتی کارش تموم میشه یه نصفه روز درش را باز بذار تا کاملا خشک بشه. احتمالا به خاطر این باشه که رطوبت داخلش میمونه. من همیشه نیمه باز میذارم

الان هم شوینده ای، جوش شیرین یا سرکه ای چیزی بریز خالی کار کنه، لاستیک را تمیز بشور. شیرهای تخلیه پایین را بذار کن آب اضافی خالی بشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام برهمگی دیگران کاشتند که ما الان میخورم، ما هم بکاریم تا دیگران بخورند(قابل توجه عزیزانی که درس ...

شما هم پرین میبینین؟!!!!

چقدر به من انرژی و انگیزه میده این دختر😍

این نیز بگذرد...                                                       
ماشالله کلی کار مفید انجام دادین. کاش باهم فامیل بودیم منم چندتا گل هدیه میگرفتم😉😁 نی نی هم خوبه ...

ممنون😘آره واقعا کاش نزدیک بودیم بیشتر از30تا گلدان اضافه بر ظرفیت خونه دارم

ان شاءالله زودتر نی نی راسالم بغل میگیری و کلا استرست تموم میشه💚

شما هم پرین میبینین؟!!!! چقدر به من انرژی و انگیزه میده این دختر😍

هزار بار دیگه هم بذارن میبینم😅😍

کدبانوها یسوال مدتیه لباسشوییم یه بویی میده اینم بگم دو سال خریدم هنوز جرمگیری اینا نکردم ولی این بو ...

آذربانو عزیز کامل گفتن.

بعد هر۳۰بار شستشو باید جرمگیری انجام بشه،اگر جرم کهنه باسه،احتمال بو زیاده که در اثر تکرار جرمگیری از بین میره.

من یه حوله کوچیک مخصوص گذاشتم برای پایین و داخل لاستیک لباسشویی ،تا اباسها رو در میارم اونجا رو خشک میکنم و میذارم لای لاستیک بمونه.

متاسفانه لاستیک ماشینم یکم سیاه شد نمیدونستم چرا اینطوری میشه تا اینکه جایی خوندم که باید خشک بشه.و خدا رو شکر از پیشرفتش جلوگیری شد!!!!

این نیز بگذرد...                                                       
هزار بار دیگه هم بذارن میبینم😅😍

دقیقا

با خانمان

جودی ابوت

آنه شرلی

یکی دیگه هم بود اسمشو یادم نمیاد.آهان زنان کوچک.هرچندبار نشون بده من میبینم برام تازگی بار اول رو داره.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوستای نازنینم

ایام بکام ان شالله

دوشنبه

صبحانه آماده شد

لباسای همسرم اتو شد

ظرفای سینک جمع شد و ظرفای شسته شده جاشون رو گرفت‌

صبحانه دخترم رو دادم

درسمو خوندم

رو تختی و چند تا ملحفه رو با دوبار روشن کردن ماشین شستم و پهن کردم

یکم حال رو جمع و جور کردم و اسباب بازیهای دخترمو سرجاش گذاشتم و اتاقشو مرتب کردم

اتاق خودمون رو مرتب کردم

اتاق مهمان رو مرتب کردم

چندتا از کابینتا و میزنهار خوری دستمال کشیده شد

آشغالها رو بیرون بردم و سطل زباله رو شستم

نهار درست کردم

ب دخترم نهار دادم

ظرفای آبچک جمع شد و ظرفای نهار جاش رو گرفت

آبیاری ب گلها انجام شد

چای ساز رو برق انداختم

سینک رو برق انداختم

یکم چغندر لبو از حیاط کندم آوردم و پختم

شام درست کردم و ظرفاش موند برای امروز صبح

این از دیروز من

اما امروزم

میریم دو روز خونه خواهرشوهرم ک شهر دیگه زندگی میکنن سر بزنیم بنابراین درحال جمع کردن وسایل سفر هستم

و فکر نکنم بتونم اونجا برنامه روزانه ای انجام بدم

ولی دورادور میام و سر میزنم

مرسی ک هستین❤

سلام دوستای نازنینم ایام بکام ان شالله دوشنبه صبحانه آماده شد لباسای همسرم اتو شد ظرفای سینک جم ...

سفر خوش 💞

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام بر همه دوستان کدبانو و مهربون🌹🌺 جسته و گریخته گزارش‌ها را خوندم 💚بانو جان زیارتتون قبول با ...

ممنونم عزیز دلم😍😍😍. 

همصحبتی با شما باعث قوت قلبم شد. انشالله زندگی برای شما هم همیشه سرشار از خیر باشه😍😍🌹🌹

زهرا جان عزیز خوش بحالت خونتون مشهد هست مادر وپدر عزیزتون مگر مشهد زندگی نمیکنن که شما با خواهرات مش ...

ممنونم وقتی میرم حرم معمولا به یاد همه هستم😍😍😍. 

بله پدر و مادرم شهر دیگه ای زندگی میکنن، خیلی دور نیست ولی خب ماهی دوماهی یبار میان

سلام بچه ها من نزدیک شاید هزار صفحه از وسطای تاپیک خوندم محدوده سال ۹۹  خیلی ازتون انرژی میگیرم ...

خیلی خوش اومدی🥰🥰

اینجا از کارهای روزمره مون میگیم و در کنارش از پیشرفتمون تو همه ابعاد زندگی، سعی میکنیم هدفممد باشیم و زمانمون رو که از هر چیزی ارزشمندتره الکی هدر ندیم. 

پیشمون بمون مطمئن باش انرژی مثبت بچه ها بهت منتقل میشه🥰🌹