2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
دورت بگردم  بخدا شاید باورت نشه اما دیدم ریپلایم کردی بغض کردمو اشک ریختم🥺😢 آره   ...

ستاره جان (اگه اشتباه نگفته باشم اسمتو )

بجون خودم تک تک تون تو ذهنم هستین اسم کاربریتونو یادم نمیمونه نمیدونم چی بزنم که اشتباه نکنم 

الان عکس گرفتم دیگه بهونه نداشته باشم 

زود به زود بهمون سربزن که فراموشی من زیاد به چشم نیاد

این دفعه جواب میده عزیزم 

زیر نظر دکتر حلش کنی

الانم به جای خودخوری ،اگه خوابت نمیاد یه کتاب بیار بخون اگه چاپی نداری از طاقچه و کتابراه یا کانال تلگرام صوتی و پی دی اف بگیر 

یکم دور بشی از زمان حالت و عشق بازی کنی با شخصیت های داستان (ترجیحا قید غمگین ها رو بزن برو سراغ تاریخیا یا اجتماعی یا راجع به فضا که عظمت جهان هستی انگشت به دهنت میکنه یادت میره که غصه چیه ! )

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

این عکسم رو ببین لبام اینجا سالم ترین حالت ممکنه اینجا برای اولین بار سه روز بود نکنده بودم فقط 

ولی چونه ام رو نگاه کن جای جوش هام زخمه ( صورت من همیشه همیشه اینطوریه بخصوص چونه ام همیشه همیشه زخمه) 

مامانم خیلی سرزنشم میکنه  

هر کی  دوست ، فامیل مبینتم  و نگاهم میکنه خجالت میکشم جلوش بخاطر لبهای زخم و صورت پر زخمم 

عادت کردم به اینکه ماسک بزنم بخاطر زخمای  روی صورتم 

صادق تر از هدایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جان (اگه اشتباه نگفته باشم اسمتو ) بجون خودم تک تک تون تو ذهنم هستین اسم کاربریتونو یادم نمیم ...

اسمم رو درست گفتی عزیزم ستاره ام 🥺

فدای محبتت بشم عزیزم 

امسال توی فصل پاییز قرار بود اقدام به بارداری کنم

اما حالم اینطوری شد نمیدونم  حالا چی میشه قراره چقدر دارو مصرف کنم چند ماه یا سال طول میکشه  غم این فکر داره داغونم میکنه 

دکتر گفته باید از مغزم نقشه برداری کنه 🥺💔

صادق تر از هدایت
این عکسم رو ببین لبام اینجا سالم ترین حالت ممکنه اینجا برای اولین بار سه روز بود نکنده بودم فقط  ...

جوووووون لباشوووووووونیگا

سرزنش چرا اخه 

صورت خودته لبای خودته دوس اینکار بکنی به کسی ربطی نداره اخه 

اجازه نده هیچ کس نظر بده متاسفانه یه نظرهایی هم میدن که همش باعث تخریب میشه

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
اسمم رو درست گفتی عزیزم ستاره ام 🥺 فدای محبتت بشم عزیزم  امسال توی فصل پاییز قرار بود اقد ...

بابا شاید به چندسال نرسه با یکی دونسخه رو به راه بشی 

از الان داری غصه اون موقع رو میخوری؟ بیخیال هیشکی از فردای خودش خبر نداره  

تا تیرماه که نوبتته قراره زانوی غم بغل بگیری ؟ 

به وقتش نی نی هم میاد 

اونم چندتا چندتا   

جوووووون لباشوووووووونیگا سرزنش چرا اخه  صورت خودته لبای خودته دوس اینکار بکنی به کسی ربطی ند ...

مرسی عزیزم 🥺❤️

دوستامم همه میگن فرم لبات قشنگه داری خرابش میکنی با این کارت   خودمم قبول دارم این کار خیلی بد و عادت زشتیه برای یه خانوم 

من هم تک فرزند بودم هم شرایط زندگیمون خیلی پر تنش بوده و از بچگی توی تنهایی بزرگ شدم مادرم شاغل بوده پدرم ک بچه بودم فوت کرد  و یسری مسائل دیگه  بخاطر  همه ی اینا  اینطوری شدم

افسرده و این مدل عادت های بد که دکتر میگه دست خودم نیست 🥺💔

صادق تر از هدایت
مرسی عزیزم 🥺❤️ دوستامم همه میگن فرم لبات قشنگه داری خرابش میکنی با این کارت   خودمم قبول ...

ستاره جون بهت درخواست میدم 

اگه دوست داشتی قبول کن

که تو واتساپ باهم حرف بزنیم 

بابا شاید به چندسال نرسه با یکی دونسخه رو به راه بشی  از الان داری غصه اون موقع رو میخوری؟ بیخ ...

امیدوارم اینطوری بشه 

حال الانم  که خیلی بده 

امیدوارم لااقل مشکلم خیلی جدی نباشه و بقول شما زودی حل بشه 

با اینکه کلی قرض و بدهی داریم اما امسال رو خیلی خیلی مصمم بودیم برای بچه دار شدن 🥺

خدا خودش کمکم کنه و هیچ کسی رو تو این حال قرار نده که برای من یکی که خیلی  غیر قابل تحمله و  شدیدا دارم اذیت میشم مثل یه جنازه ی متحرک شدم

برام دعا کنید لطفا بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهای شما محتاجم🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻😢😢😢

صادق تر از هدایت
امیدوارم اینطوری بشه  حال الانم  که خیلی بده  امیدوارم لااقل مشکلم خیلی ج ...

عزیزم

بیا بغلم 

خیلی خوب میفهممت

من هر وقت اینجا از مشکلم حرف زدم و دخترا دعام کردن جواب گرفتم 

مطمینم یه روزی به حال و هوای این روزات میخندی 

برات بهترینا رو ارزو میکنم رفیق 

بهت نمیاد از گربه بترسیاااااا  جا خوردم گزارشتو خوندم

اوه میترسم شدییییید 

یچی میگم یچی میشنوی ها 

گاهی حتی از عکسش 🤦‍♀️

شده از ترس گربه بپرم وسط خیابون شلوغ 

یا مثلا تا دم در خونه اومدم چون گربه بوده نرفتم تو رفتم خ نه مامانم و.. 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
حدییییییییییث ذوق کردم که  همیشه به من لطف داری  عکس دادن سختمه مخصوصا در مورد خونه اونم ...

نه بابا نمیشه آدم از حریم زندگیش عکس بذاره. اصلا نذار.

ولی تعریف که میکنی آدم حس میکنم  و میدونم خونتون دیدنیه.

ای کاش بشه با هم رفت و آمد داشته باشیم

این نیز بگذرد...                                                       
اوه میترسم شدییییید  یچی میگم یچی میشنوی ها  گاهی حتی از عکسش 🤦‍♀️ شده از ترس گربه بپر ...

ببخشید ولی کلی خندم گرفت .شهرزاااد خیلی ماهی😘😘😘😘

این نیز بگذرد...                                                       
سلام  به روی ماهت عزیزدلم 🥺 والا چی بگم حال روحیم خوب نیست  مدام در حال گریه ام ( ...

امیدوارم این تاپیک به دردت بخوره خواهرجان

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3608441&slug=تجربه-درمان-افسردگی-خودم&postId=240679311

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ببخشید ولی کلی خندم گرفت .شهرزاااد خیلی ماهی😘😘😘😘

قربونت راحت باش 

از وقتی یادمه همه بهم خندیدن، مثلا وقتی از ترس گربه جیغ زدم و پریدم جلو یک روحانی که از قضا تو مدرسه پسرم معلم هم بوده و من قبلش به روی خودم نیاورده بودم که میشناسمش 🤦‍♀️

یا وقتی از شانسم تو حرم گربه اومده و تو صحن در حال سلام دادن تو حالتی روحانی جیغم بلند شده 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند