2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043476 بازدید | 88177 پست
سلام خانوما  خب تو این مدت ی تولد مجازی گرفتم برای نامزدم ک خیلی هیجان زده شد و با هم شمع و فو ...

تولدتون مبارررررررررررررک  

تولداتون چه نزدیک به همهههههههههههه

ذوق کردم از تولد مجازی تون که

خیلی وقته که آرزوم برای همه اینه « امیدوارم زندگیتون سرشار از عشق ، ارامش و سلامتی باشه » 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام  خوبید همه  میام سر میزنم ها اما کم فرصت میکنم گزارش بنویسم  گزارش قبلیم تا و ...

بهت نمیاد از گربه بترسیاااااا 

جا خوردم گزارشتو خوندم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من اطلاع دقیقی از چرتکه ندارم اگر فقط سرعت محاسبات کار بشه، برای دو سه سال ابتدایی که محاسبات ...

رفیق زبانو چه کردی ؟قبول شدی یا نه

یه عزیز دیگه ای هم بودن کنکور ارشد داشتن 

اسمتونو فراموش کردم امیدوارم جز خواننده های خاموشی  باشین که پست ها رو به ترتیب میخونه 

بیا ببینم چه کردی ؟

مثل همیشه احسنت بیا یه گروه مشاوره بزن به همه مشاوره بده. ساده و روان و کاربردی و دلسوزانه و (دیگه ...

حدییییییییییث ذوق کردم که 

همیشه به من لطف داری 

عکس دادن سختمه مخصوصا در مورد خونه اونم تو سایت ولی تو که نزدیکی میتونی حضوری بیای خونمون 

کلی خوشحال میشم از دیدنت 

چقدر بده که سفره شام تا صبح ولو باشه اصلا حال آدم بد میشه صبح پاشی سفره شام و ببینی خیلی تجربه کردم ...

بسوزه پدر تجربه  

سلام به همه دوستان  سلام تپلو جان  من دیروز درخواست دادم به شما میشه اگر اشکالی نداره قب ...

سلام‌ رفیق   

خوبی خوش میگذره ؟

سلام خانوما من خیلی وقته این تاپیک و دارم  به کمکتون احتیاج دارم خودم ۴ماهه باردارم پدرم ۱۴سا ...

روحشون شاد  

سلام‌ رفیق     خوبی خوش میگذره ؟

سلام  به روی ماهت

عزیزدلم 🥺

والا چی بگم حال روحیم خوب نیست 

مدام در حال گریه ام ( همون حس و حال افسردگی ) که قبلا گفتم تو تاپیک 

از سال جدید حالم بدتر شده 

همش حالت غم و بغض و گریه دارم بی حوصله و نا امیدم از زندگی 

( همیشه اینطوری بودم اما خیلی فرار میکردم از این حس امسال سخت گیر افتادم )

بخصوص که چندییین ساله عادت دارم با ناخن هام پوست لبم رو میکنم  تا خون میاد ولش میکنم یا اینکه با ناخنم صورتمو میکنم ( یعنی جوشای ریز زیر پوستی صورتمو انقدررر با ناخن میکنم که زخم  میشه و خون میاد ) این کارم  رو فکر میکردم رو حساب عادت بد و زشتیه که دارم بارها و بارها قووول دادم به خودم ترکش کنم و نشد  نمیدونستم یه نوع مریضیه💔 

۵ تیر  هم نوبت  از روانپزشک گرفتم🥺💔 

صادق تر از هدایت
سلام دوستان من همچنین که غذام خراب شده برا مهمون  از همتون ممنونم خیلی بهم روحیه دادیم،💓 ندید ...

سلام رفیق 

بیا ببینم چه کردی ؟

اون روز که زیاد روبه راه نبودی الان چی ؟اوضاع روبه راهه ؟

بچه ها یکی از بهترین اهنگیایی که تا به امروز شنیدم یه لحظه چشمام بستم کل زندگیم از جلوی چشمم یه ان ر ...

خیلی دوسش داشتم سوسن 

دمت گرم که انقد خوبی 

از هرچیزی که لذت میبری به اشتراک میذاری   

سلام  به روی ماهت عزیزدلم 🥺 والا چی بگم حال روحیم خوب نیست  مدام در حال گریه ام ( ...

عزیزم .....

غصه نخوریا هممون این روزا رو تجربه کردیم مخصوصا من که هردفعه در حال ترک یه چیزی ام قبلا هم گفتم از بچگی در حال ناخن جویدن بودم تا پارسال که یه دفعه گذاشتمش کنار 

پس توام میتونی شک نکن

همین که قراره تحت نظر دکتر باشی خیلی خوبهههههههههههههه مطمینم خیلی خیلی زود با کلی خبرای خوب برمیگردی پیشمون 

میگی که درمان جواب داده و از دکترت راضی ای

اینکه از شرایط فعلیت راضی ای 

اینکه یه نی نی فینقیلی تو دلت داری 

یا هرچیزی که تو ذهنته بهش رسیدی 

من و همه ی دخترای این تاپیک کلی واست انرژی مثبت میفرستیم

عزیزم ..... غصه نخوریا هممون این روزا رو تجربه کردیم مخصوصا من که هردفعه در حال ترک یه چیزی ام قبلا ...

دورت بگردم 

بخدا شاید باورت نشه اما دیدم ریپلایم کردی بغض کردمو اشک ریختم🥺😢

آره  من هم عادت ناخن جویدن رو سه سال دوره راهنماییم داشتم ترکش کردم 

اما کندن صورت رو نشد هیچ وقت و کندن پوست لبهامم دقیقا ۹ سااااله که هررر روز این کار رو میکنم همش لبام زخمه یه وقتایی شده دو روز نکندم انقدر خوب و صاف و نرم میشه اما دیگه هیچ وقت نتونستم بیشتر از دو روز ترکش کنم هییچ وقت🥺💔

صادق تر از هدایت