2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043476 بازدید | 88177 پست
تولدتون مبارررررررررررررک     تولداتون چه نزدیک به همهههههههههههه ذوق کردم از تولد مجازی ...

ممنونم دیانا جون 🥳😘😘 

اره تولدامون تو ی ماهه و تشکر از آرزوی خوبت💋

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمم رو درست گفتی عزیزم ستاره ام 🥺 فدای محبتت بشم عزیزم  امسال توی فصل پاییز قرار بود اقد ...

عزیزم انشالله مشکلت حل میشه به وقتش بچه دارم میشی اصلا عجله نکن

من خودم دوتا بچه دارم  دقیقا وقتی امتحانات ارشدم تموم شد بچه دار شدم هم سرکار میرفتم هم درس میخوندم  تا درسم تموم شد و آزاد شدم بچه دار شدم  از بس که همه میگفتن چند ساله عروسی کردی چرا بچه دار نمیشی یا از مامانم میخواستن  حالمو بپرسن میگفتن اون دخترت که بچه نداره حالش چطوره😕همش میگم ای کاش دیرتر بچه دار میشدم  حالا چه عجله ای بود درسم تازه تموم شده بود یه نفس میکشیدم یکم سفر میرفتم خستگی از تنم در میرفت آدم چون نداره فکر میکنه حالا چطور شده بچه خودش انقدر مسائل داره که آدم اصلا بهشون فکر نکرده اگه تو یه شرایط مناسب بچه بیاد آدم خیلی خیلی میتونه ازش لذت ببره 

ممنونم دیانا جون 🥳😘😘  اره تولدامون تو ی ماهه و تشکر از آرزوی خوبت💋

تولداتون مبارک باشه وخوشبخت وشاد باشید   

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
عزیزم انشالله مشکلت حل میشه به وقتش بچه دارم میشی اصلا عجله نکن من خودم دوتا بچه دارم  دقیقا ...

و منی که منتظر تموم شدن دکترا و بعد پست داک هستم😅برای بعدش بچه دار شدن😅شاید😅

سلاااااااام مامانی  به سلامتی زایمان کردی ؟

سلام عزیزم.تعجب کردم یادتون بود

امروز۹روزه زایمان کردم نوزادم به محض تولد ان ای سیو بستری شد روزای خیلی سختی گذروندم هم جسمی هم‌روحی بسیاراذیت شدم ولی خداروشکر دیروز مرخص شد اومدیم خونه❤❤❤خداکنه فقط عواقب سختیهایی که کشیدم روم نمونه حس میکنم دارم دچارافسردگی میشم

ب نظرشماها پسربچه کلاس اولی را به چه کلاسی بفرستم کلاس زبان کلاس قرآن وکلاس نقاشی وچرتکه وکشتی وکونگ ...

سلام اگه شیطونه و مدام یه جا بند نمیشه به نظر من کلاسی ثبت نام کن که انرژیش تخلیه بشه .

سلام رفیق  بیا ببینم چه کردی ؟ اون روز که زیاد روبه راه نبودی الان چی ؟اوضاع روبه راهه ؟

سلام عزیزم من خیلی استرسی هستم بخاطر همین غذام خوب در نمیاد 

وقتی حالم خوبه غذاهای خوبی میپزم 

امان از استرس امان از وسواس فکری 

دلم برا خودم میسوزه جوانی داره میره اما هیچی از زندگی نفهمیدم همیشه استرس اینا داشتم که کاری نکنم کسی ناراحت بشه یا الان داره راجب من چی فکری میکنه چرا این کارا کردم یه آدم مهر طلب که به امید بچه‌ها رو پا هستم 

ای خدای من کی این زندگی تموم میشه کی راحت میشم 

ای خدا جون چرااا منا با این همه استرس افسردگی آفریدی مگه من بندت نیستم من که از زندگی لذت نمی‌برم من که گناهی نکردم از بچگی یتیمم کردی با چه مصیبتی بزرگ شدم وقتی هم که ازدواج کردم با یه خانواده شوهر که برای یه حرف کوچیک داستان درست میکردن هر روز حالم بد بد بدتر شد الان که فقد یه مرده متحرکم پسرم میگه مامان بدی هستی ،😭 تو خیلی منا دعوا میکنی شوهرم تا خونه تمیز غذا آماده لبخند رو لبت باشه باهات خوبه، امان از روزی که یکی از اینا نباشه.....

چکار کنم حوصله ندارم همیشه خونه را مرتب نگه دارم بچه ها خیلی بهم میریزن خودم هم که همیشه درگیر دعوای ذهنی با خودم هستم یه روز با مادر شوهر یه روز با خواهر...

ببخشید خیلی شد اما سبک شدم،،😘

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

سلام به همگی .... من نسا هستم کاربر قدیمی نینی سایت اما متاسفانه رمز عبور رو فراموش کردم و امروز دوباره ثبت نام کردم ...تا صفحه 1000 با دوستان قدیمی اینجا بودم . امروز اتفاقی به سایت سر زدم....خییلی خوشحالم که تاپیک همچنان برقراره 😍 .. همیشه برقرار باشید عزیزان 🌹

سلام به همگی.

امروز یه کتابی رو که چند روز دستم بود، تموم کردم.هنوز کتاب جدید انتخاب نکردم.

از این به بعد می‌خوام حتما هفته‌ای یه نمایشنامه بخونم.

صبح چهل دقیقه تمرین کردم.

صبحانه آماده کردم.

یه سری ظرف شستم.

جارو و گردگیری کردم.

ظرف‌ها رو جابجا کردم.

ناهار مهمون بودم.

موقع برگشت یه خرید کوچولو کردم.

عصر نیم ساعت تمرین کردم.

دوباره یه سری ظرف شستم.

الانم یه قسمت سریال می‌بینم و اگه بشه نیم ساعت دیگه تمرین می‌کنم.