2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043421 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمرا اگه دست به مرغ و گوشت بزنه!😄باورت میشه تا حالا پیش نیومده ! یه بار شام خوردیم منم خسته بودم خ ...

چقدر بده که سفره شام تا صبح ولو باشه اصلا حال آدم بد میشه صبح پاشی سفره شام و ببینی

خیلی تجربه کردم این یه مورد رو😁😅😅🤣🤣🤣🤣

ماشالا چقدر اکتیو.انشالا همیشه همینطوری سرحال و باانرژی باشی شهرزاد جون از نظم کابینت گفتی کبابم ک ...

اول سلام من تازه این تاپیک رو دیدم 🙂🙂🙂

من کابینت زیادی ندارم دخترم می‌ره واسه بازی کردن و ظرفیت هم شیشه ای هست منم با نخ بستم وقتی یه چیزی می خواهم باز میکنم دوبار هم میبندمش

اول سلام من تازه این تاپیک رو دیدم 🙂🙂🙂 من کابینت زیادی ندارم دخترم می‌ره واسه بازی کردن و ظرفیت ...

سلام

من بیشتر با کابینت سینک کار دارم . دیگه کلافه شده بودم از بس بند رو میبستم و باز میکردم .چون یه وقتا درگیر آشپزی بودم و باید وسط کارای واجب تر با گره ی این ور میرفتم.یا اکثرا یه چیزی میخواستم بزارم داخلش همینطوری پرتش میکردم اون تو که مبادا بیاد سرش و فوری درش رو میبستم.

چند روز پیش بندش رو انداختم دور و گفتم حالا که مواد شوینده آنچنانی ندارم دیگه نمی‌بندم  .چون همشون را جای مطمعن قایم کردم😛

دیگه آزاد میزارمش تا راز آلود بودن این کابینت براش از بین بره.جالبه که الان دیگه شاید روزی یک یا دوبار بیاد سراغش.اونم وقتی خودم تو آشپزخونه هستم و حواسم بهش هست

سلام روزتون قشنگ دیروز ظهر مهمونی خونه پدر همسرم دعوت بودیم.  خواهرای همسرم اومده بودن مشهد، & ...

زهراجون خیلی برام جالبه که شما مرتب میری حرم.خوش به سعادتت

آخه خیلی شنیدم که خود مشهدیا زیاد حرم نمیرن. نزدیکشونه دیگه براشون عادیه.البته بستگی به اعتقاد هر فرد هم داره

حتما لیاقتش رو داشتی که همچین روز مبارکی گذرد به اونجا افتاده.

چشمم پر اشک شد😢.تروخدا دعا کن امسال یه بار دیگه منو بطلبه.سری قبل زیاد بهم نچسبید

زهراجون خیلی برام جالبه که شما مرتب میری حرم.خوش به سعادتت آخه خیلی شنیدم که خود مشهدیا زیاد حرم نم ...

عزیز دلم🥰🥰🥰 انشالله به زودی دوباره زیارت نصیبتون بشه. 

نه راستش ما هم کم میریم، 😁😁، خیلی دلم میخواد یه برنامه مشخص داشته باشیم و بیشتر بریم ولی شلوغی زندگی فعلا اجازه نمیده. انشالله در اینده نزدیک شرایط بهتر بشه

سلام

شبتون بخیر

امروز بعد از هفته ها بالخره مجددا نشستم پای لبتاب و اموزشم رو از سر گرفتم،  خداروشکر خوب پیش رفتم. پرستار پسرا هم پیششون بود و من زمانم ازادتر بود. 

عصر یکم خوابیدیم با پسر کوچولوها،  بعدش همسرم اومد دنبالمون رفتیم خونه پدر همسرم،  

وقتی برگشتیم کلی ظرف شستم،  یکم خونه رو جم کردم،  شام مهمون یخچال بودیم و بالخره یخچال خالی شد،  این چند روز ببشتر بیرون بودیم واسه همین همش غذا تو یخچال ذخیره میشد،  امشب پاکسازیش کردم،  یه کم مرغ موند که فردا شب پیتزا درست میکنم و میریزم روش. 

خونه مرتبه

فردا لباسها رو باید جمع کنم،  لباس ها رو اتو بکشم و زمانم رو. مدیریت کنم تا بتونم بشینم پای لبتاب. 

اگه بشه فردا به چند تا از عزیزانم تلفن بزنم مدتی هست باهاشون صحبت نکردم 

سبدش۸۰۰گرمیه مدل ۹۲۵۰

سلام کارنلین جان خوبید خوشید سلامتید بچهای گلتون خوبن 

ببخشید کارنلین یادمه یه پسرتون کلاس چرتکه میرف میشه یه توضیح بدید راضی هستید چن دوره رفتن و...من پسرم امسال میره کلاس دوم اسمشا براچرتکه نوشتم میخاستم ببینم خوبه مربیشم گفته حداقل باید۴دوره بیاد

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام کارنلین جان خوبید خوشید سلامتید بچهای گلتون خوبن  ببخشید کارنلین یادمه یه پسرتون کلاس چرت ...

سلام مریم جون 

الحمدلله خوبیم شما و بچه های دسته گلت خوبین؟

فرشت در چه حاله؟

راستش پسرم چرتکه رو تا ضرب دو رقمی ادامه داد و کم کم سرعتش اومدپایین و بیشتر از اینکه کیف کنه ، استرس شدید میگرفت.

حدودا ۷ترم رفت 

ولی واقعا داشت اذیت میشد و معلم بخاطر هزینه (پول) الکی تاییدش میکرد و میگفت خوبه اما من میدیدم نیست.

منم دیگه نفرستادمش.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام کارنلین جان خوبید خوشید سلامتید بچهای گلتون خوبن  ببخشید کارنلین یادمه یه پسرتون کلاس چرت ...

سلام عزیزم منم بچمو می فرستادم اما این ترم ثبت نامش نکردم دلیلش :بعد از تحقیق متوجه شدم فقط چرتکه فارسی خیلی خوبه اینا اعداد رو به انگلیسی به بچه ها یاد میدادند وقتی به دو رقمی ها رسید چون کلاس اول تازه میره نمی تونسن دو رقمی انگلیسی رو بگه معلمش میگفت عیبی نداره فارسی بگو یعنی بخش انگلیسی بود بخشی فارسی و بچه ها کلا قاطی کرده بودند معلوم نبود فارسی یا انگلیسی که بچه در دوران مدرسه کلا اشتباه میکنه معلمش هم افتضاح بود زمان می گرفت توی زمان محدود بچه باید جواب میاد همراه با استرس زیاد از دید بنده واقعا افتضاح بود.

سلام دوستان

چرتکه اگر اشتباه نکنم محاسبات ریاضی رو به روش سریع به بچه‌ها یاد می‌دن، شاید به نظر جذاب باشه ولی آیا واقعا مفیده؟ محاسبات سریع کاریه که ماشین حساب هم می‌تونه انجام بده

به نظرم روش محاسبات معمولی رو یاد بگیرن کافیه و اون چیزی که مهم‌تر هست یادگیری روش حل مسائل هست که هم به درد ریاضیشون میخوره و هم ذهنشون رو برای حل مسائل معمول زندگی بازتر میکنه و این یکی از اهداف یادگیری ریاضیه

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
حالا من چند وقته اصلا حس مهمون نداشتم و همسرم عاشق مهمونه همش به من میگفت مدتیه اخلاقت عوض شده   ...

پیرو این صحبتاتون ،۳ هفته دیگه تولد پسرمه،و من اصلا هیچ حسی ندارم که بخوام خونواده همسر و خودم رو دعوت کنم😬😬😬😬😬مهمون دوست دارم ،اما یاد چن باری که تولد کرفتم و همش سرپا بودم ،و همسر غر زده و خستگی برام مونده میفتم🤕🤧😂

سلام عزیزم منم بچمو می فرستادم اما این ترم ثبت نامش نکردم دلیلش :بعد از تحقیق متوجه شدم فقط چرتکه فا ...

سلام ممنون از توضیحاتتون گلم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم