2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
سلام به همگی من بالاخره دیروز برگشتم .جاتون سبز خیلی خوش گذشت.دعا کردم همه خانومایی که تو این تاپیک ...

سلام عزیزم

به به زیارت قبول

دعا کنید امام رضا ما رو هم بطلبه 

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یادمه مادربزرگا بادنجون را ورقه میکردن و میذاشتن تو یه سینی  آفتاب میدادن.اینطوری یکم آبش کشیده ...

بهترین کار برای اینکه بادمجون خیلی خیلی کم روغن مصرف کنه اینه که تکه های بادمجون و یه کوچولو ماست بهش بزنید و با یکبار روغن ریختن حداقل یک کیلو بادمجون و سرخ کنید امتحان کنید توی یک بشقاب ۳ قاشق ماست بریزید و با برس یا ... روی بادمجون ها رو خیلی کم ماست بزنید 

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به به زیارت قبول دعا کنید امام رضا ما رو هم بطلبه 

سلاااااااااممممم😍😍😍😍

چقد خوبه که هستید🤩

اولش فک کردم توهمه که اسم شما رو میبینم

بیشتر به ما سر بزنید

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام

امروز رفتم سرکار،  تلاش کردم همه موارد رو جمع بندی کنم تا یه چند روزی نرم و بتونم روی مهدی کوچولو تمرکز کنم. 

عرضم به حضورتون که دو شبه اقای مهدی شیر شبشون قطع شده ولی بجاش صبح جبران میکنه 😂. 

این واکنشش باعث شد استراتژی مون رو تغییر بدیم،  از قطع تدریجی به قطع ضربتی.  نمیدونم ولی حس میکنم قطع تدریجی واسش ببشتر عذاب اوره و حریصترش میکنه. 

اینه که تصمیم گرفتم انشالله امشب شروع کنیم و ایشون رو کامل بگیریم 

باید بریم سوپری خرید کنیم، فرد مورد نظر با خوراکی سرش گرم میشه،  باید بریم اذوقه جمع کنیم واسه روزهای بی شیری. 

خیلللی خوابم میاد،  بخوابم عصری بریم حرم انشالله

بهترین کار برای اینکه بادمجون خیلی خیلی کم روغن مصرف کنه اینه که تکه های بادمجون و یه کوچولو ماست به ...

به به

بالاخره هم صحبتی با شما نصیب ما هم شد😅😘😘

بله اینم شنیدم یه بار انجام دادم احساس میکردم ماستا میسوزه دیگه نکردم

سلام امروز رفتم سرکار،  تلاش کردم همه موارد رو جمع بندی کنم تا یه چند روزی نرم و بتونم ر ...

چه جالب توصیف کردی 😀

خدا حفظش کنه برات .

ان شاءالله براحتی از شیر بگیریش .

منم طاها رو ضربتی گرفتم .

فقط یه دفه اومد سمتم که اونم رو سین ه صبرزرد زده بودم 

یکم خورد و دیگر هیچوقت نخورد 😬😁

سلام امروز رفتم سرکار،  تلاش کردم همه موارد رو جمع بندی کنم تا یه چند روزی نرم و بتونم ر ...

به سلامتی ان شاء الله 

منم محمد رو به صورت ضربتی😁 از شیر گرفتم 

رفتیم حرم و آخرین بار شیرش دادم و به یک انار هم یس خوندم یکم خورد(، بقیه خواهر برادرا بیشتر زحمت انار رو کشیدن) 

بعدم دیگه شیر ندادمش 

از همه بچه ها رحت تر بود از شیر گرفتنش 

نق میزد، گریه میکرد، بهانه می‌گرفت اما متوجه شده بود که دیگه به هیچ عنوان شیرش نمیدم و راحت تر پذیرفت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام به همه خانومای خوشگل

این روزا وقت نمیکنم اصلا، همه روتین هامو انجام میدم و خیلی بیشتر از قبل سعی میکنم زندگیم سالم تر بشه، اینترنت رو هم محدود کردم

من بادمجان رو قبل از سرخ کردن نیم ساعتی توی آب نمک میذارم، واسه خورشت بادمجان هم کبابی میکنم کامل بعد یکم سرخ میکنم خوب میشه 

من کلا نمک و روغن کم مصرف میکنم جوری که مامان و خواهرم میخندن به مصرف روغنم میگن خیلی کمه! ولی ب نظر خودم ب اندازه و خوشمزس همسرمم تایید می‌کنه😀 البته روغن صنعتی اصلا استفاده نمیکنم

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...
زیارت قبول  با منظم تر شدن حرم خیلی موافقم 👌🏻اصلا اون بی نظمی قبل در شان حرم نبود، به رفتارخ ...

ممنون عزیزم.آره نظم همه جا خوبه.جای به اون شلوغی که باید یه چاره براش میکردم.فکر کنم چندسال پیش هم همچین طرحی زدن اما ادامه پیدا نکرد.

لباسها رو راستش وسواس دارم.مثلا هیچوقت نشده شلوار را با روسری بندازم تو ماشین 🤢 بدم میاد.روسریا رو هم با همون بلوزها می‌زارم

نمی‌دونستم.الان شنیدم سلطان ظرف😅

برای منم یه روزایی هست که هررررچی پای ظرفشویی هستم تمومی ندارن لامصبا .امروز از صبحه دارم کار میکنم خونه رو جارو زدم هنوزم هیچکس نیومده دیدنی.البته فقط یکی دوتا خانواده هستن .اما همش موندم بلاتکلیف و منتظر که اینا کدوم روز میلشون بکشه بیان و مدام باید درحال جمع و جور باشم

قبلاً میگفتم اگه جای غریب بودم اهمیت به تمیزی خونه نمی‌دادم اما این چندروز دیدم نه بابا واقعا دیگه تحمل شلوغی رو ندارم. چون بعد مسافرت خیلی ریخت و پاش داشتم و تازه امروز تمام شد 

چه جالب به انار یس بخونی از شیر زده میشه؟

نه برای اون نیست 

توصیه شده موقع از شیر گرفتن اینکار رو بکنید

از شیر زده نشد اما چون کلا نمیدادم راحت تر کتار اومد،. بچه های دیگم مثلا شب میخوردن فقط  بعد هی از سر شب گریه میکردن که خوابمون میاد یا بهانه های اینچنینی 

اما برای محمد سفت و سخت واستادم و برای خودش راحت تر بود 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون عزیزم.آره نظم همه جا خوبه.جای به اون شلوغی که باید یه چاره براش میکردم.فکر کنم چندسال پیش هم ه ...

من روسری هارو چون بافت لطیف تری دارن جدا ميندازم 

اما بلوز و شلوار باهم، و هچنین با جوراب 😬(امیدوارم حالت بد نشه 😬) 

آها در مورد حرم مدت زیادی هست اینطوری شده و ان شاء الله که موندگار بشه 

تازه بعضی ساعت ها و بعضی ورودی ها خیلی خلوت تره و در حد چند دقیقه میتونیم برسیم به ضریح، مثلا ورودی گوهرشاد خیلی خلوت تر هست،. چون قبلا ورودی خانم ها نبود افراد کمتری میان و خبر ندارن 

سلام عزیزم به به زیارت قبول دعا کنید امام رضا ما رو هم بطلبه 

چه خوشحالم که می بینم توبرگشتی(باریتم خوانده شود) 

صل علی محمد صاحب تاپیک آمد  

یه لحظه فک کردم اشتباه می بینم، خیلی خوشحالم که اومدین راناجون خوش برگشتین  

2810