2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
سلام میشه لینک اون مشاور رو به من هم بدین خیلی نیاز دارم ممنون

چچرا که نه عزیزم . درخواستتو قبول کردم ولی یه لحظه گوشیم هنگ کرد نمیتونم پیدات کنم دوباذه بهم پیام بده 

🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت همگی . من چون شنبه زیاد کار کرده بودم یکشنبه کار خاصی نداشتم و به خودم استراحت دادم. به باغچه آب دادم . برای پرنده ها گندم ریختم. سطل های اتاق و حمام رو خالی کردم . صورتمو شمع انداختم . ابروهامو برداشتم. مدلشو عوض کردم و به نظرم بیشتر بهم میاد. یه بخور حسابی به صورت و گردنم دادم . شبم رفتم خونه ی مادرم . شبم به دست و پام کرم  زدم و جوراب پوشیدم . امروزم می‌خوام چند تا از وسایل هامو تعیین تکلیف کنم . عصر هم باید برم لیزر . مامانم هم مهمون داره کمک کنم.  

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
کاربرهای عزیز و محترم تاپیک دو تا از گزارش های ماهیانه ی خودم رو ارسال می کنم به جهت انگیزه.  ...

خیلیم عالی 

چه انرژی خوبی بهم منتقل میکنی دختر 

جمله ی آخرتم دوست داشتم

منم چشم میذارم ولی با هفتگی راحت ترم 

آخر هفته میگم چقد موفق بودم 

راستی ممنون بابت پیشنهادت امیدوارم همه دخترا همکاری کنند

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام وصبح بخیرخدمت همه دوستای قدیم وجدید، امیدوار م زندگی بروفق مرادتون باشه، دیانای قشنگم روزت مبار ...

سلام به روی ماهت 

یه لبخند پت و پهن اومد رو لبم 

کلی ذوق کردم 

خدایاشکرت دوستایی دارم که همیشه به یادم هستن 

در ادامه حرف دلبر شیوا ۶۴ منم به 

زهرا جون (مامان مهدی و علی ) @سرووووو   عزیز و همه دخترای این سایت تبریک میگم   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام خدمت همگی . من چون شنبه زیاد کار کرده بودم یکشنبه کار خاصی نداشتم و به خودم استراحت دادم. به با ...

اخ دمت گرم 

با رسیدگی به پوستت انگار پوست منم نفس کشید  منم برم به پوستم برسم 

سلام برنامه ی دیروز 

لباسا رو دو سری بشورم و پهن کنم ✅

ظرفای دیشب رو بشورم ✅

با پسرم درساش کار کنم ✅

برم بازار هفتگی ✅

برم خونه ی مامان بزرگم ✅

داروها رو بخوریم ✅

پذیرایی مرتب شه ✅

سطل زباله خالی شه ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شام بشورم‌✅

۱ ساعت کتاب بخونم ❌

لباس خشک ها تا زده بشه و جا به جا شه ✅

جانبی  ظرفای مامانم رو شستم نهار بودم اونجا    رفتم بازار خرید 

رفتم سرخ کن بدون روغن خریدم ، مامانم یه ساله داشت راضی بود    منم خریدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کاربرهای عزیز و محترم تاپیک دو تا از گزارش های ماهیانه ی خودم رو ارسال می کنم به جهت انگیزه.  ...

عه تاریخ اشتباه زدم

1 خرداد بود زدم 1 اردیبهشت 😂😂😂

به بزرگواری خودتون ببخشین

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
خیلیم عالی  چه انرژی خوبی بهم منتقل میکنی دختر  جمله ی آخرتم دوست داشتم منم چشم میذارم ...

خواهش میکنم دیانای عزیز، خداروشکر ❤️🌿😍

من هفتگی هم چک میکنم

اما خب ماهانه دیگه میفهمم با خودم چند چندم

یعنی. باید بگم اول اهداف سالانه رو مشخص میکنم بعد تقسیم بندی میکنم به فصلی و ماهانه 😅

هقته و روزم رو اهداف ماهانم مشخص میکنن 

الیته این تجربه ی من بعد از چند سال شکست تو رسیدن به اهدافه😂😂

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
سلام به روی ماهت  یه لبخند پت و پهن اومد رو لبم  کلی ذوق کردم  خدایاشکرت دوستایی د ...

قربونت برم ازبس که شیرین ودلبری، خوبی ازوجودنازنین خودت   ، زهراجونم وسرو خانم هم موفرفری ناناز هستین خبرنداشتم، دستای همه موفرفری های تاپیک بالا انشالله روزخوبی براتون باشه، به امیدروزجهانی سبزه ها، سفیدها، تپل ها، وغیره خانما کادوی امروزتون ازآقایو ن بگیرین حتما ناسلامتی رو ز جهانیه کم چیزی نیست    

سلااااااااااام  

گزارش امروز :

روتین منزل در حد ضرورت

چندتا اتویی داشتم سرو سامون دادم

موهامو روغن تراپی کردم رفتم حموم

بعدش فرفریامو روغن نارگیل زدم 

یه ماسک ورقه ای گذاشتم رو پوستم

ناخنامو مرتب کردم و یه لاک قرمز خوش رنگ زدم 

مطالعه# کتاب «بریت ماری اینجا بود »رو شروع کردم

از صبح گوشی به دست بودم واسه حال و احوال با رفقام 

سرگرم حرف زدن بودم دیدم ۱ربع بیشتر وقت ندارم خودمو برسونم به عکاسی ...زودی لباس پوشیدم با ماشین رفتم که زودتر برسم واسه فردا عکس لازمم .....خداروشکر قبل از بسته شدن رسیدم 

الانم درحال نوشتن یه برنامه فشرده واسه سه شنبه تا جمعه ام 

(زهراااااا دارم به اون شلوغ شدنا که ارزو شو داشتم دارم  نزدیک میشم  )

روز و روزگارتون خوش  

قربونت برم ازبس که شیرین ودلبری، خوبی ازوجودنازنین خودت     ، زهراجونم وسرو خانم هم موفرفر ...

مرسی از این همه انرژی و حس خوب دوست قشنگم

2810