2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

برنامه ی امروزم 

لباسا رو دو سری بشورم و پهن کنم 

ظرفای دیشب رو بشورم 

با پسرم درساش کار کنم 

برم بازار هفتگی 

برم خونه ی مامان بزرگم 

داروها رو بخوریم 

پذیرایی مرتب شه 

سطل زباله خالی شه 

شام درست کنم 

ظرفای شام بشورم‌

۱ ساعت کتاب بخونم 

لباس خشک ها تا زده بشه و جا به جا شه 

فعلا  همینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

روز قبل تمام برنامه هام انجام شد💚

سلام روز خوبی داشته باشین🌿

برنامه ی امروز به ترتیب اولویت 

🍉پیگیری برای کاردستی دخترم

🍉صحبت با دخترم راجب اینکه، دست تو بینی کار نی نی😐😀

🍉خواندن جزء 2 به نیت سلامتی و عاقبت بخیری فرزندانم

🍉مرتب کردن اتاق 

🍉شستن لباس جدید ها( برا نی نی خریدم میگن اولین بار باید شسته شن) 

زبان و شعر

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سسسسسسسسلام  

گزارش دیروز و امروز :

روتین خونه پابرجاست+ظاهر خونه که مرتب تراز قبله

به قول سمیرا :پیاده روی بله ورزش خیر

پاکسازیا پابرجاست 

تو گزارش قبلی یادم رفت بگم درخت زیبای من تموم شد (چقده غصه خوردم سرش)_ زن در ریگ روان رو شبا قبل از خواب با همسر گوش دادیم تموم شد_عقاید یک دلقکو از دیشب شروع کردیم_یه کتاب نصفه دیگه دستم بود امروز تمومش کردم _الانم دارم فکر میکنم کتاب بعدی چی باشه

رسیدگی به پوست ‌ومو سرجاشه 

نوشیدن آب و دمنوش پایه ثابت روتینمه

دیروز تا واریز یه خرید هیجانی و بی منطق رفتم ولی دقیقه نود زنگ زدم عذرخواهی کردم بابت کنسلی  خیلی خوشحالم که جلوی خودمو گرفتم

دیشبم دوتا قورباغه ی کوچیک قورت دادیم 

روز و روزگارتون خوش   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
روز قبل تمام برنامه هام انجام شد💚 سلام روز خوبی داشته باشین🌿 برنامه ی امروز به ترتیب اولویت&n ...

جاااانم 

مبارکه لباسای نی نی مون 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
ماشاالله چقدر کار کردین، خدا قوت 👏 من اگه بودم انقد آب و تاب میدادم سه صفحه گزارش در میومد ازش😬، ...

راست میگی منم مث خودتم 

اتفاقا من عاااااشق ریاضی م😍. ریاضی رو هم دارم میخونم البته اگر جناب زبان اجازه بدن🤕 دانه درمانی ر ...

چقد جالب و عجیب 

یکمشم به جذب و تلقینم ربط داره ها نداره؟

سلام دوستان گل بعد از غیبت طولانی اومدم یه گزارش بدم  من اومدم مسافرت امروز روز چهارم  ...

سسلام عزیزم بابت همسرتون خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه . 

عزیزم حتما برو مشاور خیلی بهت کمک میکنه . افسردگی که چند ساله دارو میخوری هنوز بر طرف نشده دکترت چی گفته باید روی خودت کار کنی 

آزمایش بده کمبود ویتامین نداشته باشی پیگیر افسردگیت باش تا کامل درمان بشی 

عزیزم این طور که معلومه عزت نفس خیلی پایینی داری 

اول از همه روی خودت کار کن خودتو بیشتر دوست داشته باش تا شما خودتو دوست نداشته باشی دیگران هم شما رو دوست نخواهند داشت این یه قانونه  

دوم اینکه سعی کن یه شغل پیدا کنی که تقریبا همه وقتتو بگیره که به بهانه شغلت نتونی هی پاشی بری خونشون و هم از نظر مالی مستقل شی یه شغل خونگی مثل خیاطی،یا ...

اینکه تقسیم کار کردن خیلی به نفع شما شده حداقل میدونی باید چکار کنی و بنظرم کارات کمتر از قبل میشن . 

اگه خواستی درخواست دوستی بده تا لینک واتساپ یه مشاور رو که فایل های رایگان افزایش عزت نفس رو میزاره گوش کنی شاید به دردت بخوره 

موفق باشی عزیزدلم 

🖤🖤🖤🖤
من شخصا خونه ندارم  موقع ازدواج اجازه مستقل شدن بهمون ندادن  و بعد از دو سال زندگی مشترک ...

سلام خوبین من خیلی وقت اینجافعالیت ندارم ولی همیشه میخونم

عزیزدلم من دست خودم نیس ببینم ی خانومی اذیت میشه صدام درمیاد

شماچرابایدازخونواده اطاعت کنین وقتی خرجتون باخودتونه 

بعدشم والامن شایدی درصدب حرف خونواده شوهرگوش بدم اونم میدونین دلیلش چیه 

اگه گوش ندم ب شوهرم اعتراض میکنن توخونم تفرقه میفته 

خوب شماک میگین شوهرتونم ب رحمت خدارفته پس چ دلیلی داره ازشون حساب ببری؟

شماالان بایدی خانم جسوروقوی باشی ک دخترتم ازت الگوبگیره ن ی ادم وابسته ضعیف 

بقول معروف هم پدرش باشی هم مادرش 

وقتی خودتوقوی نشون بدی خونواده شوهرتم مجبورمیشن ک قبول کنن شرایط شمارو

واینم مطمئن باش وقتی مادرشوهرتونم مریض هستن خواهرشوهراراضی نمیشن بچه روازتون بگیرن الان مردم توزندگی خودشون موندن 

سعی کنین کم کم خیلی باسیاست زندگیتون وجمع وجورکنین

بای بهونه ای ازخونشون برین 

اصلابگین چ میدونم پیش برادرشوهریاشوهرخواهرشوهرامعذب هستین همش بهونه بیارین واونجاروترک کنین

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
سسلام عزیزم بابت همسرتون خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه .  عزیزم حتما برو مشاور خیلی بهت کمک ...

سلام میشه لینک اون مشاور رو به من هم بدین خیلی نیاز دارم ممنون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2810